Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,
מסתמן שבפסח הבא עלינו לטובה, זוגתי רוצה שנצא לחופשה באילת, באזור המזרחי של מלון הרודס, שם לטענתה יש חניון קראוונים שניתן להשכיר.
אשמח לשמוע ממי שכבר היה, למה לשים לב בהזמנה, המלצות בכללי וכמובן - וזה חשוב מאד - אפשרות להזמנה באתרים כגון booking.com, שכן נבקש את האפשרות של ביטול מראש ללא "קנס יציאה".
הרצון שלנו הוא למצוא קראוון פשוט, ממוזג כמובן ונוח, שיהיה קרוב למים ובעל צילייה צמודה. לא מחפשים ברזים מצופים בזהב.
תודה מראש!

פורסם (נערך)

דווקא מבחינת ביטול המלון בדרך כלל יותר גמיש מ booking. מניסיון של שכן ממש בדקה ה 90. תבדוק. 

ראית תמונות של הקראוון ? חלקם מאד קטנים. מזגן זה בתוספת תשלום. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תודה save.

ראיתי רק כמה אתרים והאמת שלא הצלחתי כל כך לבחור. לא נעול על בוקינג, רק מבקש להסביר שחשובה לי האפשרות של הביטול.
אני רוצה להגיע לחברה מסודרת ואמינה ולא על איזה שלוך. אין לי בעיה לשלם יותר, רק שיהיה עם מי לדבר.
מה שחשוב לנו ולאו דווקא לפי הסדר הזה:
מזגן, מיקום "על המים" (מרחק הליכה סביר, לא מסע כומתה), אמינות הבעלים/החברה.

שוב תודה ואחלה שבוע.

פורסם (נערך)

זאת כתבה מהגל הראשון של הקורונה - מרץ 2020. לא נראה לי רלוונטי.

עריכה אחרונה על ידי motior

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

לשים לב שאם לא חל לאחרונה שינוי מחירי בוקינג ודומותיה אינו כולל מע"מ, צריך להוסיף אותו בעת תכנון עלויות החופשה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...