Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 7 שנים, נפל השעון ובום טראח. מה קרה? השעון התפוצץ. השעון נשבר.

שרד יפה 7 שנים. השעון הראשון של אפל. מאוד קשה לי בלעדיו.

מחפש לקנות בEBAY שעון ולשלוח למישהו בארה"ב שיביא לי משם.

מוכן לשלם 600 שקל

ראיתי את דור 4 ב600 שקל.

לא מחפש פיצרים מעניינים. כל מה שעניין אותי בשעון זה לראות מיילים והודעות SMS והתראה על שיחה נכנסת כי המכשיר בדרך כלל על רטט.

https://www.ebay.com/itm/114736612184?_trkparms=ispr%3D1&hash=item1ab6d5c358:g:jykAAOSweDFgWJ-H&amdata=enc%3AAQAGAAACkPYe5NmHp%2B2JMhMi7yxGiTJkPrKr5t53CooMSQt2orsSR84A%2FGMxXIqJzFmDq6lDLjkKmuTfY5n%2F8jjoRpj%2BcGmZREawvWcSVL1Vh3L0MrIsasqd7mGCIeDQlvZuR7T34AXV6IXrYLM%2FtiBGOrbss5JNUJ9QH4D0oHNNiSnba9pTK%2BehlyaSTGc24VPC4b0xkxFmvqJGGJeQpMmWKQizOczroohIPBGV%2BMfnSbXvoVgB6kwFBsILVdMsRsZpUw535KNTN2ibN1G8ZHUDCVd3qVlovBugfVMsq3oxSHKDNZXAVMKf09XGeLnDnblVn6tfrP3PoHGiQFfMaowrXjJVS744ddKC3%2B3pc1RttIwsglWIVPRTYB5ezJau%2Fcqx3xXAWFRPnuB7q5zi5sXtKTAf874WqYcV6vwrm8mnxGdi20%2FsEKw03cafDHiDF%2FumkXpVX%2BRHigJiUhGKhZktG3BT4aKTWh4FnHZI%2B6O3rspTi4T75lcjd7w8lTCriibViDEZ1z51GrV4wMmELfLozONUnb%2FMGZvg6bSHyGgUBnEq67HA1mFt7VucKQ%2B83xwrzGqHAojoQbTojiOU8AwowChsJe5L36dIIHg1gx1c2pmG9FbobQrsX6E1ZfNNvzI5xIJBmqmmrlbkylrj3jUoDpnHSQC0XQFfPDbexYWlfZzMycqJFUuKTcXOGRhfQDOk0sApvJAXRJqocQxmTfyIrCByUgwe%2BRjTJLAiUKMsqy7Elf1%2B5ulVlpoI2eyzTROfaNPmJ%2F33ZSylqFDn%2B3VZTFKgyvaffYb1ktOMFGf0HcTTpOlkBmeuM4t89t533mwJtS0gUwg0hejFZxTAjY3LCqqQ2LeZgiblusDrwC1tlFK%2B4Jfq|clp%3A2334524|tkp%3ABFBM5v-yl5hf&shqty=1&isGTR=1#shId

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לא יודע לגבי הדור שאתה מתעניין לגביו, ולמרות שזה לא השימוש שאתה מתכוון לעשות בו, אשתף.

חוכמת ההמונים (אישתי וביתי) כאן בבית רכשו בארה"ב בספטמבר את הדור החדש, הדגם עם ה-eSim, ורק בדיעבד הבינו שהדגם הזה לא תומך ב-eSim שבשימוש בארץ.

הבת שלי הצליחה למכור אותו כיד שניה, ומחפשת מישהו שיוכל לרכוש עבורה באירופה (דגמים זהים לארץ, כמו בכלי רכב).

השעון של אישתי שבק חיים אחרי חמישה שבועות. נשלח לתיקון במעבדה של "אפל", ואחרי יומיים הודיעו לה שתקבל חדש. מאחר ואין בארץ דגם אמריקאי, קיבלה דגם שמתאים לארץ. 

בלי שום קשר לתוצאה, השרות של אפל היה ראוי לשבח, כולל שלוש פעמים תמיכה טלפונית.

• אהבתי 1

פורסם

זו בדיוק הנקודה ולא הייתי בונה על זה. 

אם אלה חפץ בשעון gps בלבד, אז אין שום בעיה ואפילו מומלץ. אם אתה רוצה עם סים לצערנו אנו כבולים לרכישה בארץ. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

2 דברים (ואני שם בצד מאיפה לקנות. הייתי מעדיף לשלם יותר ולקבל מחודש רשמי או דרך אמזון עצמם מאשר דרך ebay):

1. הסוללות שלהם בסופו של דבר עם אורך חיים מוגבל - קח בחשבון ששעון ישן יותר יחזיק פחות זמן (מצד שני - אם שרדת 7 שנים עם הראשון - בטוח לא פספסת הטענה בערב :) )

2. ממליץ מ א ו ד בחום על דור 5 ומעלה. שווה לגמרי! את ההפרש. עזוב סלולארי - זה חרטא. מדור חמישי יש את המסך always on (בבהירות וקצב ריענון נמוכים יותר - אבל עדיין - סופר משמעותי)

הפיצ׳ר הזה עצמו זו הקפיצה הכי גדולה בשעון מאז הדור הראשון.

(היה לי את הדור הראשון מאז שהוא יצא , החלפתי לפני שנה וחצי בערך לדור חמישי במבצע מעולה - ואשתי עם הדור השישי).

בנוסף - הייתי מחכה קצת לבלק פריידי ושו״ת.

את שלי קניתי ב129 דולר הנחה.

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא מסכים שהסלולאר הוא סתם חרטא. אפשר ללכת לים, לריצה, או סתם לצאת כמה רגעים מהבית בלי לקחת את הטלפון וזה בעיניי דווה את ההבדלים במחירים. 

אבל כמובן שכל אחד ועדיפויותיו. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אני התכוונתי למחודש על ידי אפל או על ידי אמזון - אתה שמת מוכר צד שלישי. בזה אין שום הבדל.

שים לב שהצורה השתנתה והמעבד השתנה בין דור 3 ל4.

כמו כן - אל תסתכל על סלולרי אם אתה לא מתכוון להשתמש. זה סתם יותר יקר (כחדשים ב100 דולר)

לפני 3 דקות, ניקו פ. כתב:

אני לא מסכים שהסלולאר הוא סתם חרטא. אפשר ללכת לים, לריצה, או סתם לצאת כמה רגעים מהבית בלי לקחת את הטלפון וזה בעיניי דווה את ההבדלים במחירים. 

אבל כמובן שכל אחד ועדיפויותיו. 

יש לי אחד עם סלולאר - על היד שלי כרגע.

השימוש שלו מוגבל למדי. הפעם היחידה שהשתמשתי באמת בזה שהוא סלולארי היה כשהיינו בפארק מים ושמנו את הפלאפון בלוקר.

זה נחמד בתיאוריה - בפרקטיקה לא כיף להשתמש בזה סלולארית.

לריצות זה אכן נחמד, לא יותר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כל אחד והצרכים שלו. אין כאן נכון לא נכון. אצל זוגתי בשימוש תדיר ומאודמרוצה מזה. 

• רעיון טוב! 1

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תתחדש 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מה יש לי לקנות דור 7 ב1500 לפחות?

סלולר- לא מעניין אותי-מכבה את המכשיר איך שנכנס לבית ב17:00

סוללה שתחזיק מעמד?

גם לא מעניין אותי. 

שעון +אייפון+אוזניות  נכנסים להטענה מ17:00 עד 4:30 בבוקר.

לא רואה הצדקה לקנות מוצר חדש.

לזה יש סלולר ואני לא אפעיל אותו.

ויש גם AKG. עשיתי אתמול. סתם לבדיקה. גם דבר של מעניין אותי

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...