אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 841 צפיות
כאשר המכשיר לא בשימוש יותר מיום הוא מתנתק מהחשמל וצריך להוציאו מהחשמל לכמה זמן ואז חוזר לעבוד
הודעה אחרונה מאת יוסי 1308, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כל מסך תומך בזה? מה התנאים ?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 16 עוקבים
- 51 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני בן 25 ואני עובד כמה שנים כמתכנת. סיימתי תואר ראשון במדעי המחשב לפני הצבא במכללה בממוצע לא מדהים( כמעט 80) בגדול, קצת מתחיל להשתעמם מהשגרה וחושב על תואר שני:-) בגדול אני יותר מחפש חוויות מהלימודים ועניין ופחות בונה עליו כמקפצה לקריירה.(אני מאוד מרוצה מאיפה שאני בקריירה) לכן, תואר שני במדעי המחשב או כל מדע אחרפחות רלוונטי לי. חשבתי על תואר שני במנהל עסקים. מישהו עשה ויכול לספר חוויות? באיזה אוניברסיטאות יש חוויה סטודנטיאלית הכי טובה? אני גר בתא אבל לא הייתי פוסל את בן גוריון או זה לימודים של פעם-פעמיים בשבוע והחוויה הסטודנטיאלית היא טובה מאוד. ו…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 770 צפיות
חורף נעים לכולם. יש לי דלת עץ הזזה. שיש לה מנגנון הזזה ישן מאוד. הוא די מעפן אבל גם רועש. בקיצור, אני מעוניין להחליף אותו. עכשיו עשיתי קצת גוגל. ורוב מה שמצאתי זה מנגנונים של דלתות אסם, שאני פחות מעוניין בהם. אני מחפש משהו בסגנון הזה: עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. מישהו יודע מה הטווחי מחירים? אני רוצה מוצר איכותי. זה קודם כל. שיעבוד חלק ויהיה שקט. לא צריך כל מיני תוספות. לא צריך את הפס עץ הזה מעל שמכסה על המסילה. הדלת ברוחב 80 ועובי 5. 2. אפרופו תוספות - אני רואה שיש דגמים עם בולמי זעזועים. בולמי שמן. ומעצורים (ברבים). אז אני מניח שבולם זעזועים עוזר שהדלת לא תרעד? בולם שמן עושה את אותו הדבר טוב יותר?…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
בהמשך לבקשות מרובות של חברים,ובמיוחד הקטיושה האוטומטית,אני פותח את הנושא המעניין הזה,שתעביר לנו את השבת הסגרירית. האם באמת זה ה "שיק" של הרכב ? או התרגיל של האדם ?
הודעה אחרונה מאת Legend, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, שמתי לב שבשנה האחרונה כפות הרגלים שלי קצת התארכו, כתוצאה מזה כמה זוגות נעליים הפכו להיות קטנים. השאלה היא האם סנדלר יכול להאריך/למתוח נעלי עור (טימברלנד) או שעדיף לקנות נעליים חדשות?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי חברים, רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע להחלטה שאני עתיד לקבל. אני כרגע סטודנט שנה אחרונה להנדסת תעו"נ, עובד כרגע בסטארט-אפ בשנה האחרונה, בתפקיד תמיכה/מכירה. לאחרונה התחלתי מאוד להתעניין בתפקידי דאטה, עברתי תהליך מיון וקיבלתי חוזה מחברה(לא הייטק) כאנליסט(ג'וניור), היה לי דיי ברור שאחתום על החוזה, אף על פי שהתנאים ירודים, כלומר המשכורת לא גבוהה(12k), ואין ק"הש או תןביס/סיבוס(מה שקיים בחברה הנוכחית). קיימתי שיחה עם המנהל שלי בחברה הנוכחית, ואמרתי לו שאני מתכוון לחתום על החוזה, לאחר מכן, הוצע לי לשפר את השכר והתנאים שלי באופן משמעותי על מנת שאשאר. השכר שהוצע לי גבוהה ב60% מהשכר שהוצע לי במשרת האנליסט אליה התקבלתי, וגבוהה ב100% מהסכום בו אני משתכר היום. …
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יצא לי לפני שבוע בערך לעשות ראיון עבודה ראשון בזום. כחלק מההכנה מקדימה לראיון נכנסתי ליוטיוב וחיפשתי טיפים. עכשיו לפני שראיתי את הסרטון הנ"ל בכלל לא חשבתי על עניין הזהות המגדרית של המראיין בראיון זום. חוץ מלענות על השאלה שהפריעה למרואיינת בכתבה, יש דברים שאני צריך להשים אליהם בראיון זום?
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- 9 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי, אני מחפש פתרון של מצלמת אבטחה אבל בתצורת stand alone. המצלמה צריכה לעמוד בתנאי חוץ, צריכה להכיל כניסה לכרטיס זיכרון בנפח של לפחות 256 ועם איכות גבוהה. כהשוואה, שמתי את הפלאפון שלי (גלקסי 9+) על חצובה היכן שהמצלמה צריכה להיות והאיכות הייתה יותר ממספקת (כולל בלילה). צילום בFHD 30FPS. מצאתי את זאת וקיבלתי עליה הצעת מחיר של 950. https://www.dahuasecurity.com/products/All-Products/Network-Cameras/Consumer-Series/4MP/IPC-HFW1435S-W-S2 אופציה אחרת שאני חושב עליה זה מצלמה קומפקטית יותר, משהו שדומה למצלמת רכב ולתת לה מתח מpower bank של 30,000mah. השאלה כמה זה זה יחזיק והאם אתם מכירים מצלמה כזאת. אני לא צריך את המצלמה באופן קבוע, אלא רק …
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
אני מתוכנן לסוע ללונדון מחרתיים, לצערי לחזור לבידוד מלא + מלונית לא בא בחשבון ולכן אנחנו מבטלים מחפש לשנות יעד - חשבתי על ברלין, מישהו יודע איך שם והאם יש מגבלות כלשהן ? לפי מה שקראתי יש הגבלות של בעיקר הלא מחוסנים..
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
-
- אחראי פורום
- 17 עוקבים
- 70 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
אני נמצא כרגע יומיים לפני חתימה על מכירת הדירה הנוכחית. בנוסף גם רוכש דירה במקום אחר בעיר. הכל כבר סוכם ונכתב. הרוכשים קראו את חוזה הקנייה, וזה תואם לציפיותיהם. כולל המחיר, התנאי תשלום, בקיצור הכל.. בדירה היכן שאנו קונים, קיים ריהוט. אשתי הבטיחה לרוכשים של הדירה שלנו את כל התכולה כולל [כמעט], כל מוצרי החשמל הקיימים בה. אבל מה, בחוזה שנערך ע"י העורך דין שלהם, מציינים שחור על גבי לבן," הדירה תהיה ריקה, ונקייה מכל חפץ או מאדם". ואז היא נזכרה, שבדירה שאנו רוכשים ,חסרים כל מיני פריטי חשמל, והיא מתכוונת להעביר אותם לשם. כי מן הסתם רשום בחוזה, שהדירה חייבת להימסר לרוכשים, ריקה. הקונים כבר הצהירו שהם קראו את החוזה, ומוכנים לחתום עליו, AS IS. מה כל …
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
גר בדירה (בבעלותי) בת 20 שנה בערך עם דוד השמש המקורי (כיום בן 20 להבנתי) שלא טופל מעולם וכבר לא מחמם כמו פעם (גם לא באביב ובקיץ). ברור לי שהגיע הזמן להחליפו. נתקלתי בפרסומים של דודי שמש מנירוסטה, קראתי עליהם קצת ומאוד מצא חן בעיני הרעיון של מערכת סגורה כמעט לחלוטין העושה שימוש במחליף חום. ובעיות האבנית בה (אמורות להיות) פחותות משמעותית ממערכת קלאסית של דוד וקולט. במערכות הסולאריות האלה, אין כמעט הצטברות של אבנית כי המים שמתחממים בקולט חוזרים לדוד לחמם את המים לרחצה וכשהם מתקררים, הם שוקעים חזרה אל הטיובות וכמעט לא מתחלפים. לכן הצטברות האבנית מינימלית. קראתי גם על הטיובות (evacuated tubes) המשמשות בקולט בפורומים בחו"ל - מסתבר שהן יעילות משמעותית מקולט…
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
https://www.ace.co.il/marketing-dep/2021/atmortap/4000224.html בבוקר יש בזבוז אדיר של מים עד שמגיעים המים החמים וגם הבויילר עובד איזה 20 דקות מוקדם בבוקר בכדי שלבני הבית יהיו מים חמימים לשטוף פנים נראה מוצר מנצח דעתכם?
הודעה אחרונה מאת eladns, -
שלום, אני שוקל להשכיר דירה. עד כמה קשה להתמודד מול דייר שלא משלם שכר דירה ולא מסכים לפנותה? תודה
הודעה אחרונה מאת עידן., -
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 4 אלף צפיות
1. הזמנתי מוצרים רבים ואחד מהם לא הגיע בכלל מה שהזמנתי. שלחו חוט שאני לא יודע למה הוא נועד וזה אפילו לא קשור בעקיפין למה שהזמנתי. באתר כתוב לי DELIVERD למרות שלא אישרתי קבלה. מה אני יכול לעשות עכשיו? עד עכשיו נתקלתי במצב שחבילה בכלל לא הגיעה והייתי יכול להוכיח. עכשיו אני אובד עצות... 2. קיבלתי זימון למרכז מסירה לא קרוב (אבל גם לא רחוק) מהבית שלי. על הטופס כתוב שזה "מפאת גודלו". מדובר בשתי הזמנות שאיחדו אותם לחבילה אחת אבל עדיין מדובר בנפח ומשקל קטנים מאוד. קיבלתי בשבוע שעבר חבילה גדולה בהרבה שהגיעה הרבה יותר קרוב לבית שלי. הזמנה אחרת יותר מורכבת הגיעה לדואר עצמו. למה דווקא החבילה הקטנה הזאת נותבה למרכז מסירה רחוק ממני? יש להם סיבה הגיונית? אני רק רוצה לדעת.
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
צירפתי את הדגם. מצד אחד מדובר במייבש זקן יחסית, מצד שני הוא איכותי, עובד מעט מאד והוא רק מייבש, כלומר אין בו טכנולוגיית חלליות. התופעה היא פשוט הדממה. מתח הוא מקבל, זאת בדקתי על הכבל - אבל זהו. לא המשכתי הלאה. כל הנורות וכו' - פשוט הכל מת. זה קרה הבוקר לאחר מספר מחזורי פעולה. היכל לדעתכם להתחיל לחפש התקלה? אני לא חושב שאמצע חוט מנותק בחיבור הפנימי, המייבש לא זז ממקומו שנים.
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מניח שמחלקים את הסכום הצבור במקדם כלשהוא - איך הוא נקבע? לא מצאתי על זה כלום באתרי הגופים הפיננסיים השונים. עריכה - נמצא הסבר - הקופה עצמה לא תשלם קצבה, אלא יתרת הכספים יעברו לקרן פנסיה או ביטוח המנהלים, ושם תשולם הקצבה לפי התנאים של הפורש. אני תוהה אם דמי הניהול הגבוהים יחסית שווים את זה ( נכון לבדיקה שעשיתי בסופש, 0.7%-0.9% מהצבירה).
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
אני נולדתי וגדלתי בקייב, אוקראינה, ובגיל 12 עליתי לארץ עם ההורים. כשעלינו, וקיבלנו אזרחות ישראלית, נשללה מאיתנו אזרחות אוקראינה. עכשיו, עם כל ההתרחקות שלהם מרוסיה והתקרבות לאירופה, אני רוצה לנסות לשחזר את האזרחות האוקראינית, ולהוציא דרכון אוקראיני, בטענה שהייתי קטין כשנשללה ממני אזרחות. האם זה אפשרי בלי לוותר על אזרחות ישראלית (כי אם לא, זה דיל ברייקר)? מישהו עבר תהליך כזה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 42 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
אני צריך לבנות מיצג שיושב בתוך מסגרת כמו של תמונה אבל במקום מסגרת מרובעת זה צריך להיות משושה התקשרתי להמון מחסני עצים ונגריות. אף אחד לא מתעסק בזה מה הסברתי להם לא נכון ? בסך הכל צריך עץ אלון או אורן, שיחתכו לי לפי מידה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, מחפש המלצה למסך טלוויזיה 55 - 60 אינץ' עד 3k. מרחק צפייה יהיה בערך כ-3 מטר, תכני נטפליקס ו-yes. תודה רבה.
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי פורום, צריך מאבטח ליום אחד. לא מצאתי כלום במרשתת. מישהו מכיר? יכול לכוון?
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 9 עוקבים
- 22 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום, בנייד שלי (ONEPLUS 6T) יש אופצייה מובנת המאפשרת להקליט שיחות, בעזרת המדריך הצלחתי להפעיל ולהשתמש בה עד לא מזמן. כעט אחרי עידכון, אחרי שאני נכנס לאזור ללא קליטה אני מקבל את ההודעה: כלומר כל פעם שאני חוזר ממקום ללא קליטה (וזה על בסיס יומי) אני צריך להפעיל עוד פעם את האופצייה לפי המדריך. לפי מה שקראתי הקלטת שיחות חוקית בישראל בתנאי שאתה חלק מהשיחה אז למה הם חוסמים לי את האפשרות הלקליט? אך אתה מקליטים שיחות? תודה.
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 531 צפיות
פתוחים לכמעט כל איזור בארץ, רק לא אילת ( אין לנו כח לנסיעה). מחפשים מלון שיהיו בו לילדות כיף, עם אוכל טעים , ואם יש אופציה לאטרקציות בסביבה אז בכלל טוב. בכללי רוצים להירגע במלון כשנטל הכנת אוכל ומה שמסביב הוא על כתפיו של מישהו אחר 🤣. מאוד אהבנו את דן כרמל בחיפה, ואת דן קיסריה , אבל היינו בהם לפני פחות מחצי שנה, אז חושבים על מלון אחר. מישהו יכול להעיד על דן אכדיה בהרצליה? בלכ אופן - נשמח להמלצות, תודה.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
פוסט מקרוב משפחה שלי שהחלטתי לפרסם פה לפני בקשתו: בגיל 29 סיימתי תואר במדמ"ח ממכללת די נכשלת בארץ. אני לא אשקר הרמה הייתה מאוד נמוכה. כל הזמן העסיקו אותנו בכל מיני שטויות, גם במקצועות הפרקטיים. הרמה של הקורסים ושל המרצים הייתה מאוד נמוכה. ולכן בפועל בזבזתי 3 שנים על ללמוד שטויות שלא עוזרות לי בכלל כיום בחיפוש עבודה. התאמצתי מאוד ב3 שנים האלה כדי להגיע לממוצע גבוה, בדיעבד אני חושב שזאת הייתה טעות. אם אתם שואלים את עצמכם למה היה צריך להתאמץ אם הרמה הייתה פח, זה בגלל שהמרצים לא היו יצרתיים במיוחד, וזה היה לגמרי הגיוני להעתיק מבחן מאוניברסיטה אחרת בו 50% מהשאלות על חומר שלא למדנו איתם לעולם. אני מכיר כמה חברה שסיימו איתי בממוצע 60, שהעתיקו את כל הפרויקטים וא…
עליות המחירים בישראל בפעם המי יודע כמה, לדעתכם המחאה החברתית תחזור לעונה שנייה? (ואם כן- מוצלחת)? 1 2 3 4 13
מאת shlomi6280-
- אחראי פורום
- 29 עוקבים
- 191 תגובות
- 27.8 אלף צפיות
היי חברים, אז זהו למעשה גל נוסף של עליות מחירים והאמת שאני כבר לא עוקב אחר מספר הפעמים שהמחירים עלו אך הפעם משהו מרגיש לי שונה. זהו לא עוד גל עליות מחירים רגיל ונראה שמתחילה להיות כאן איזושהי התעוררות עקב דמורליזציה שלאט לאט מתפתחת פה. אני בן 29, וככל שהזמן עובר וחולף אני תוהה לעצמי- מה מחזיק אותי במדינה הזו? המחירים נוסקים ומזנקים, שירותי הרווחה ברמת מדינת עולם שלישי, השכר לא מתכתב עם עליות המחירים ועולה גם כן וכבר לא מעט זמן מתקבלת התחושה שההוצאות של משפחה ממוצעת שלא עובדת בהייטק, פשוט גדלות על ההכנסות, אז מה מחזיק אותי פה? מה גורם לי להישאר במדינה הזו? לקנות דירה זה משהו שאני חולם עליו אך גם זה מרגיש כמו חלום רחוק מאוד ש…
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אני מבקש לשאול את דעת המבינים בנושא, ולא להתייחס לעובדה המקובלת שתחמיש כזה נמצא בתחתית ההמלצה לכזה המיועד להגנה עצמית, אם בכלל. השימוש בו היא עובדה ואני בטוח שלמרות שהוא נחשב לנחות בתחום, אף אחד לא ירצה לחטוף כזה כדור, לא משנה היכן. אז, ניקח היפוטתית מתגונן היודע להשתמש בו, מיומן ומבצע תרגולות וירי מסודר. זה יכול להיות יהלומן, בעל עסק שלוקח פקדון יומי בערב או אישה שנאלצת ללכת כברת דרך ברגל, מתחנת הרכבת עד לביתה. בכל מיקרה העובדות הן ירי להגנה עצמית באקדח שכזה, טווחי אפס, מיומנות סבירה של המתגונן וכאמור שימוש באקדח "עכבר" בעל תחמושת 6.35 מ"מ (ידוע גם כתחמושת "0.25 ACP) כאשר הנשיאה היא עם כדור בקנה ואין למתגונן צורך לבצע דריכה. התחמיש הוא החזק ביותר שמאושר ע"י יצרן ה…
הודעה אחרונה מאת baer, -
-
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
האמת שאני אשמח אם יהיה שירשור אחד כלשהו עבור נגרות, כלים וכדומה- יקל על החיים קיצר. אני מאד הייתי שמח לרכוש להב של דיאבלו. הם מאד פופולריים אצל כמעט כל מי שאני רואה ביוטיוב. אבל מה, למשור שלי הקדח ללהב הוא 30 מ"מ- וממה שראיתי, כל הלהבים 10" של דיאבלו מגיעים עם קדח 5/8. פיספסתי משהו? ולמה בכלל למשור קטן יש קדח ענק? אני משוכנע שזה אחד הגורמים שתורמים לכמה שהמשור הזה מרגיש חלש... תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברים, לפני כמה חודשים קיבלתי הזדמנות מעניינת ואיתה אני עומד לעשות את אחד המהלכים הגדולים בחיי ולארוז את עצמי למזוודה לארה״ב למספר שנים(ניו יורק). שאלה אישית לאנשים שעשו את זה(אני רווק ופוחז) - אני הראשון בחברה שעושה את המהלך(משמע בחודשים הראשונים אהיה העובד היחיד שקבוע שמה) מנהלה תפעולית אני דואג מול החברה - אבל, איך מתחילים? איך אתם מצאתם את עצמם במקום חדש מ0? אני כבר מחטט לי בקבוצות שונות שואל אנשים ובשבוע אוריאנטציה שעשיתי באיזור נראה שלא מורכב למצוא אנשים בעיר כמו ניו יורק בטח במנהטן - מסקרן לשמוע את החוויה מאנשים אחרים שעשו את המהלך, איך התחלתם?.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 8 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלומות, מסתמן שבפסח הבא עלינו לטובה, זוגתי רוצה שנצא לחופשה באילת, באזור המזרחי של מלון הרודס, שם לטענתה יש חניון קראוונים שניתן להשכיר. אשמח לשמוע ממי שכבר היה, למה לשים לב בהזמנה, המלצות בכללי וכמובן - וזה חשוב מאד - אפשרות להזמנה באתרים כגון booking.com, שכן נבקש את האפשרות של ביטול מראש ללא "קנס יציאה". הרצון שלנו הוא למצוא קראוון פשוט, ממוזג כמובן ונוח, שיהיה קרוב למים ובעל צילייה צמודה. לא מחפשים ברזים מצופים בזהב. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת dinnnn, -
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
אם יש לי ביטוח חיים ואני רוצה לקחת משכנתא אני צריך לעשות עוד ביטוח חיים או מספיק מה שיש לי? אם כן במידה ועשיתי ביטוח חיים שמגיע כקיצבה (סכום כסף למשך 20 שנה) זה ביטוח חיים מספיק מבחינת משכנתא?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,470 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SlowRide
- Markm4
- NickName1
- Satori
- Stangg
- Michazzz
- aviaviavi
- hondacivic02es
- איציק נ.
- T_A
- yuvk
- romansah