Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תקנה את העץ מנגריה, 6 חתיכות במידה טיפה גדולה ממה שאתה צריך. קשה להאמין שלא ימכרו לך. קניתי חתיכות עץ בדיוק ככה מאיזה נגריה בצפון לפני כמה שנים.
תחתוך לזוית ולמידה המתאימה בעצמך ותדביק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עץ קונים במחסן עץ, יש כמה כאלו באיזור התעשייה בנתניה, למשל גרין אם אני לא טועה.

לפני שנים קניתי במחסני העץ שם והיו בסדר גמור, אפילו בחרתי את החתיכות עצמן לראות שאין עיניים ופגמים.

עץ אורן עולה גרושים, אלון כבר הרבה יותר יקר. 

אבל קח בחשבון שחוץ מחיתוך וחיבור יש צורך להקצע את העץ. מה שיש במחסני עץ הוא לא מהוקצע.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כבר שנים שלא נתקלתי במחסני עצים באורן לא מהוקצע

לפני שטח חלקים יותר לא יזיק שיוף קל

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, פריג'י כתב:

עץ קונים במחסן עץ, יש כמה כאלו באיזור התעשייה בנתניה, למשל גרין אם אני לא טועה.

לפני שנים קניתי במחסני העץ שם והיו בסדר גמור, אפילו בחרתי את החתיכות עצמן לראות שאין עיניים ופגמים.

עץ אורן עולה גרושים, אלון כבר הרבה יותר יקר. 

אבל קח בחשבון שחוץ מחיתוך וחיבור יש צורך להקצע את העץ. מה שיש במחסני עץ הוא לא מהוקצע.

יש עשרות מחסני עץ בת"א חולון והסביבה. הם טוענים שאין להם מה שאני מחפש

נגריות שדיברתי איתם אמרו לי שמתעסקים בארונות וכו' ואין להם את העץ שאני צריך

חנויות שמתמחות במיסגור תמונות , רק אחת ענתה לטלפון ואמרה שהיא "לא זוכרת מי הספק שלה אבל לחפש אותו ברחוב אילת"

דיברתי עם אחד שאמר לי שיש לו רק חתיכה קטנה לתת לי

אין לי מושג מה זה להקצע

אני בסך הכל עושה מסגרת ורוצה לתלות את זה

לפני 11 שעות, ברווז כתב:

הרוב המוחלט של הנגריות לא עובדים עם זוויות שונות מ-90 ו-45 מעלות. 

משושה מצריך 60 מעלות. אני לא חושב שיש להם כלי שיידע לעשות את זה בכלל (בנגריות מקצועיות, הציוד התעשייתי לא מותאם לזה... בניגוד לחובבים שיוכלו לעזור לך עם הציוד שיש להם בבית שדווקא כן יכול לעשות דברים כאלו בקלות). 

וכמובן, לא שווה לנגרייה את ההתעסקות הזו.

אני לא זוכר מאיפה אתה בארץ...

בסדר גם מעוין תופס

זה לא כל כך קריטי

גם ככה זה משהו שאני יוצר ואין חוקים לזה

לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

אם אתה מוכן להשקיע 500 אז תקנה כזה https://www.ohanacenter.co.il/items/4292322. ותחתוך כמה שאתה רוצה באיזו זוית שאתה רוצה ואיזו אצבע שאתה רוצה לבד.

לא מתעסק במה שאני לא טוב בו

בשביל זה יש בעלי מקצוע

אני במקסימום יכול להדביק ולתת חיזוקים בזוויות

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

נגריות אומן אולי יפתרו לך את עניין המסגרת

שלא תחשוב שלא ניסיתי לחפש כזו נגרייה, פשוט לא מצאתי אחת ספציפית כזו שעושה מסגרות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אתה צריך לקנות לייסטים, ולחתוך.

יכול להיות שלא בא להם להסתבך עם זוית 120 כי אם זה לא מדוייק, כולל אורך שווה ממש יראו את זה מיד.

גם איך אתה תדאג לחזק את החתיכות ביחד? דבק או מסמרים או דיבל עץ, אולי גם מזונית מאחורה, כי כנראה זה ישחק אם לא תחבר את זה טוב, וגם לעץ יש משחק בטמפרטורה שונה ואז זה יתעקם עם הזמן ללא תמיכה.

הנה מקום שמוכר אבל קצת יקר זה יתן לך טווח מחיר.

https://www.mivnit.co.il/items/1664639-סרגלי-עץ-לייסטים-מעץ-לבן-מלא

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אביגדור מחסן עצים מוכרים עץ אורן.

מניסיון שלי די אדיבים, יש מצב שיסכימו לחתוך לך לפי המידות שלך ובזויות.

נמצאים בראשון מערב

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

לדעתי על תסבך אותם עם המילה המסובכת "משושה", במקום זה תישאל קודם אם יש את המסגרת הרצויה, אחר כך תבקש את החיתוכים ב60 מעלות במקום 45.

אל תזכיר משושים/מתומנים חח

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

טוב בסוף עשיתי  מעוין

אחרי כל הטלפונים אמרתי שנטפל בזה בתחילת שבוע והמשכתי בסידורים שלי,

הגעתי לאיזה איזור תעשיה וחסמתי למישהו את החניה ואז גיליתי שהוא נגריה..נכנסתי שאלתי אותו אמר לי אין בעיה בוא נכין

הוא  היה בכיוון אבל לא יצא כמו שרציתי...לקח 200 שקל ובדקתי עם אחרים שביקשו ממני 400-500

בלילה דברתי עם חבר  שלחתי לו תמונה של מה שהכינו לו

10 בבוקר הוא כבר היה בטייבה ואסף לי אחד חדש  מוכן לפי המידות. ביקשו 50 שקל אמרתי לו לתת 100 לצדיק

עצוב שיש פה אנשים שדופקים לך 500 שקל על חתיכת עץ ששווה 20 שקל

לגיטימי לקחת כסף על עבודה. אבל לא לגיטימי לנצל את זה שהלקוח לא מבין כלום ולא מכיר מחירים

200 שקל הגיוני בהתחשב בזה שבטייבה ההוצאות של העסק הרבה יותר נמוכות

בכל מקרה כנראה יהיו לי עוד כאלה אז אעשה אצלו רק בגלל שהוא פייר ונתן מחיר הוגן בלי לבלבל את המוח

אחר כך ישראלים בוכים למה לא קונים מהם

פורסם (נערך)

לבקש על העבודה הפשוטה הזו 500 שקל? מסגרת מוכנה מראש (לא חתוכה) שיש בגלריות לא עולה ככה.

oil painting frames awesome art frames oil painting - gold frame PNG image  with transparent background | TOPpng

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 19 דקות, hwgeek כתב:

לבקש על העבודה הפשוטה הזו 500 שקל? מסגרת מוכנה מראש (לא חתוכה) שיש בגלריות לא עולה ככה.

oil painting frames awesome art frames oil painting - gold frame PNG image  with transparent background | TOPpng

אחר כך האנשים האלה לא מבינים למה אין להם פרנסה

אין בעיה שבעל מקצוע ירוויח אבל יש להרוויח ויש לעקוץ

פורסם

אחד עשה מעוין והשני עשה משושה? 

יש לך תמונה לשתף?  

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא הייתי קופץ ישר למסקנה של "עושקים אותי".

לדעתי יותר סביר להניח שמכיוון שהם לא רצו להתעסק, נתנו לזה תג מחיר מופרך וזהו.

כמובן שיכול להיות שאני טועה, אבל אני מעדיף לחשוב "חיובי". יחסית. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 שעות, Transporter כתב:

טוב בסוף עשיתי  מעוין

אחרי כל הטלפונים אמרתי שנטפל בזה בתחילת שבוע והמשכתי בסידורים שלי,

הגעתי לאיזה איזור תעשיה וחסמתי למישהו את החניה ואז גיליתי שהוא נגריה..נכנסתי שאלתי אותו אמר לי אין בעיה בוא נכין

הוא  היה בכיוון אבל לא יצא כמו שרציתי...לקח 200 שקל ובדקתי עם אחרים שביקשו ממני 400-500

בלילה דברתי עם חבר  שלחתי לו תמונה של מה שהכינו לו

10 בבוקר הוא כבר היה בטייבה ואסף לי אחד חדש  מוכן לפי המידות. ביקשו 50 שקל אמרתי לו לתת 100 לצדיק

עצוב שיש פה אנשים שדופקים לך 500 שקל על חתיכת עץ ששווה 20 שקל

לגיטימי לקחת כסף על עבודה. אבל לא לגיטימי לנצל את זה שהלקוח לא מבין כלום ולא מכיר מחירים

200 שקל הגיוני בהתחשב בזה שבטייבה ההוצאות של העסק הרבה יותר נמוכות

בכל מקרה כנראה יהיו לי עוד כאלה אז אעשה אצלו רק בגלל שהוא פייר ונתן מחיר הוגן בלי לבלבל את המוח

אחר כך ישראלים בוכים למה לא קונים מהם

אתה בעל עסק ויודע טוב מאוד שאתה לא קונה מטר עץ.

אתה קונה ידע, מקצועיות וציוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...