Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 27 דקות, yossiaviel כתב:

מדובר בסה"כ בשורה נוספת, בחוזה.

לא צופה שום בעייה עם זה.

גם אין על מה להתעקש, על משהו שלא הובטח.

לא הובטח בע"פ על ידי אשתך, ובטיוטה שהעביר עורך הדין שלך? כי מה שהבנתי מהסיפור הוא שאשתך הבטיחה את התכולה וכך גם עורך הדין. אם לא הבנתי נכון כנראה שכל השרשור מיותר.

חוץ מזה - אתה לא צופה בעיה, אבל הפתעות כאלה בהחלט עלולות לחרבש את החתימה על החוזה, או לגרום לסכסוך משפטי במסירת הדירה כאשר הקונה ישאל "איפה המכשירים?

ודרך אגב, אפילו ברמה הטכנית, זו לא "עוד שורה נוספת בחוזה" אלא להקליד רשימה ולנסח סביבה את הסעיפים הרלוונטיים בלשון משפטית שתהיה מקובלת על שני הצדדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 15 שעות, yossiaviel כתב:

מחר, לפני החתימה, והרבה ולפני שהצד השני יגיע לחתימה, אני אדאג לשנות את המילים המיותרות, שהופיעו בחוזה. 

ועוד לפני זה, ולפני הכל, ולפני הפגישה, אתייעץ טלפונית עם עו"ד אחר, שהבן של אשתי ביצע דרכו עיסקה. חוות דעת נוספת לא תזיק.

במקרה שמישהו לא הבין עד עכשיו, אך ורק, במקרה "חירום" בלבד, ובמקרה שתצוץ בעיה שלא ניתן לגשר עליה, שקשורה לתכולה בלבד, הרשימה "המפורסמת", תישלף מתוך הקלסר שלנו, ותאמין לי שכל דבר שסוכם בעל פה, במעמד המו"ם, לגבי התכולה, יהיה שם. לא יהיו הפתעות. ולא משנה כרגע אם זה יהיה בתוך תיק החוזה עצמו או אצלנו בקלסר. במקרה הצורך , זה יצורף לחוזה. יהיו על זה גם חתימות וכל אחד יילך לדרכו מרוצה.

לא מבין מה ההתעקשות לא לעשות דברים בצורה נכונה...

הרי כרגע יש בפניך את הבחירה - לעשות נכון - לשלוח בחזרה חוזה עם סעיף שמפרט בדיוק מה נשאר. או לעשות לא נכון ולהפתיע את הצד השני - עם חוזה שונה מהאחרון שהוסכם ושונה מזה שהם שלחו בחזרה...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 16 שעות, yossiaviel כתב:

מחר, לפני החתימה, והרבה ולפני שהצד השני יגיע לחתימה, אני אדאג לשנות את המילים המיותרות, שהופיעו בחוזה. 

ועוד לפני זה, ולפני הכל, ולפני הפגישה, אתייעץ טלפונית עם עו"ד אחר, שהבן של אשתי ביצע דרכו עיסקה. חוות דעת נוספת לא תזיק.

מציע שתקרא קצת פסקי דין על התגבשות גמירות דעת ומסוימות לקראת חתימה על חוזה מכר דירה. נכון, חוק המקרקעין דורש שחוזה מכר יהיה בכתב, אבל זה לא אומר שאתה יכול לשנות דברים במעמד החתימה.

אני מהמר שאם הקונים יחליטו לפוצץ את העסקה בעקבות מה שאתה מתכנן, אתה חשוף לפיצוי של 10%.

פורסם

מה שאתה מנסה לעשות.

גם אם הוא כשר משפטית, הוא מסריח.

אם עולה לי משהו דומה לראש.

זה כמו שאני אבוא לבדוק רכב. הוא יהיה אחלה מבחינתי.

אסכם שמחר אני בא לשלם ולהעביר בעלות.

ובלילה המוכר יפרק משהו מהרכב (לדוג' גלגל רזרבי) כך שאשים לב רק לאחר כמה זמן 

לא הייתי רוצה לעשות עם כאלה אנשים עסקים.

.

פורסם

לא קראתי את הכל אבל אם נתת מילה בעל פה אז עומדים בה. לא הכל זה כסף בחיים ובכל מקרה כל מוצרי החשמל בבית ממוצע לא מגיעים לסכום שעליו היית מפיל עסקה (סיפור של כ 25,000 ש"ח בלי לבתקמצן).

תאמיןם לי שתרגיש הרבה יותר טוב מזה שיצאת הוגן מאשר מזה שיצאת עם מכשירי חשמל וטעם לא טוב לרוכשים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב!

לא אשאיר אותכם במתח. יש התפתחות והתקדמות.

המילים "המיותרות" הוסרו, הרשימה המפורסמת והמפורטת,  ניתנה לקונים ול-עו"ד שלהם.

והם כמובן אישרו אותה .

אבל אז הם נזכרו שהדירה צריכה להירשם על שם בנם. כי הם לא רוצים לשלם מיסים מיותרים על עוד נכס.

החוזה ייחתם ביום שלישי, כאשר הבן יגיע לאילת למשרד העו"ד.

עכשיו בקשר לחוזה קניית הדירה על ידינו.

מסתבר ש-העו"ד הזה חתיכת גרוטאה אמיתית. ועכשיו כבר מאוחר מדי להחליף אותו.

הדירה שאני קונה, שייכת לצרפתי שגר בחו"ל. הוא מיוצג כאן ע"י עורכת דין מנתניה.

כבר כמעט 3 שבועות אני רודף אחריו, לגבי - השגת אישור זכויות, וצילום ת"ז של המוכרים.

עד עכשיו הוא לא עשה עם זה שום דבר. אמר לי היום, שהוא מקווה שעד יום "ג" זה יהיה אצלו, כי זה מה שהוא סיכם עם העורכת דין של המוכר מצרפת.

מקווה מאוד שזה יהיה אצלו. כי 2 העיסקאות הללו תלויות זו בזו. כלומר תנאי מכירת הדירה, תלויה בקניית הדירה השנייה. הוא יודע את זה, מהיום הראשון, וכך גם רוכשי הדירה שלי.

היום הייתי בבנק והדפיסו לי כבר ציק בנקאי מכובד, שהוא למעשה הפרש תוספת המחיר בין הדירות.

אמתין בסבלנות.

פורסם

בקיצור מסתבר שיש פה עסקה ליצנית...

מגיעים לחתימה כשצד אחד רוצה לשנות סעיף בחוזה, הצד השני רוצה לשנות את אותו סעיף, והצד הראשון בעצם נזכר שהוא רשמית לא צד לעסקה.

אה וכמובן העו"ד שלך (וגם שלהם לא העיפרון הכי מחודד בקלמר - היה צריך לתפוס את סיפור התכולה מזמן).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא מבין אותך. כולם יודעים שלא קונים רכב בנתניה, אז דירה?!

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הדירה לא בנתניה, העו"ד בנתניה, ומכיוון שהמוכר צרפתי הרי שזה הגיוני שהעו"ד מנתניה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 16.12.2021 בשעה 18:32, yossiaviel כתב:

הוא היה העו"ד של הקבלן שבנה את המתחם.

לפני 32 דקות, yossiaviel כתב:

מסתבר ש-העו"ד הזה חתיכת גרוטאה אמיתית.

בשוק

לפני 32 דקות, yossiaviel כתב:

ועכשיו כבר מאוחר מדי להחליף אותו.

אף פעם לא מאוחר, אם אתה מוכן להיפרד מכמה אלפי שח תמורת הטרחה שלו עד עכשיו.

פורסם (נערך)

אף עו"ד שפוי לא ייכנס לעסקה 48 שעות לפני החתימה, עם טיוטת הסכם שניהל לגביה מו"מ עו"ד אחר.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...