Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכב נחשב מבחינתכם ל PUSSY MAGNET

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה תלוי מי הבחורה..

יש כאלה שחושבות שכל רכב קבריולט שווה משהו גם אם זה פיאט 500

יש יותר מתוחכמות שמחפשות מרצדס ואת הסדרות הגבוהות

ויש כאלה שמבינות שאפשר לקנות רכב ב 200 תשלומים, אז גם מייבאך לא יעשה עליהן רושם עד שיראו איזה נכסים יש לגבר

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 10 שעות, Gosser1860 כתב:

לפחות שילמה חצי?

יש גבול לאכזריות.

לצרכים ספרותיים קצרתי מס' שיחות עוקבות ושיחה שלמה של רמיזות סביב מהי המשפחה ומה העיסוק שלה והאם כדאי שנלך אם באים אנשים.

הכל, דרך אגב, מבוסס על סיפור אמיתי, בו קבלתי פונטיאק טרנס אם להתניידות ליום אחד, שבסופו התברר לי שהיא "חולטה" ע"י מישהו ממישהו שהיה חייב לו כסף. אבל זה סיפור אחר.

מניסיוני, מה שיותר עושה את זה לבחורות מהמכונית זו הנהיגה. אתה מספר שעשית קורס נהיגת מירוץ.

'תעשה לי סיבוב'

'לא כדאי לך, את תצרחי'

'אני לא'

'כולן צורחות בסוף...'

הזכרונות הכי מתוקים.

"יש פניה. תאט. תאטטט! תפנה! תפנה!!! תפננננה!!!!"

אההה!!!!!

מה שאפשר היה לעשות במכונית לפני ה-ESP...

גשם.

רטוב.

"פספסת. פה U טרן"

נוטש גז, שובר הגה, מחליק, בלם יד, הרכב מסתובב על הציר ותוך כדי "אהההה!!!"

[מקבל מכות]

מה אתה רוצה, רצית U או לא?!

אח"כ חמש דקות הרצאה על למה סיבוב על הציר יותר בטוח מסתם לעשות פרסה (כי לא ממשיכים ישר עד שרואים בבירור שהדרך פנויה. לא ככה?!).

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 9 שעות, falou כתב:

מה שאפשר היה לעשות במכונית לפני ה-ESP... 

מבין עכשיו מה ניסו לומר לי המהנדסים שתכננו את כפתור ניתוק הESP כהכי גדול במכונית ומיקמו אותו במרכז הקונסולה. 

• מצחיק 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תביא לי מכונית שמנתקת ESP ולא עולה סכום כזה שכבר עדיף להזמין זנזונות הביתה מלנסות לצוד אותן עם מכונית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

סיפור אחר, שלי עלתה כחדשה 80 אחוז מבית ממוצע באנגליה באותה שנה (1999).

לי היא עלתה משהו כמו 33 אש"ח. 

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, eyali23 כתב:

רגע , PUSSY MAGNET , זה על אוטו (הטעות במקור) ערך של "פות מוביל" של הזמיר א.ג?

ממש ממש לא !

מה שאייל גולן עשה לכאורה,ואני מדגיש לכאורה,זה לנצל את המעמד שלו כסלב,וממש לא קשור לסוג הרכב.

היה יכול לשכור גם אוטובוס ועדין הטריק היה עובד

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
  • תוכן חדש...