Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכב נחשב מבחינתכם ל PUSSY MAGNET

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, yoni2sh כתב:

אבל אני אדם עם סטנדרטים מאוד גבוהים במוסיקה ובמכוניות.

למשל הקליפ הזה מאוד מייצג את מי שאני

אוי לנו אם C3 וקליפים חיקוים עלובים של רוסים זה נחשב לסטנדרט גבוה :rofl:
פעם הבאה תשים את רמיקס הזה, בזמן שאתה מוציא את העיניים לכל הפחמנועים אסייתים עם השיק הצרפתי שלך,ותחלום אולי יבוא יום,תחיה במדינה נכונה מבחינת אפשרות מוטורית,ואז אולי תכייל את הסטנדרטים שלך מחדש :cool:

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

חיקוים עלובים של רוסים זה נחשב לסטנדרט גבוה :rofl:

תיזהר,יש פה הרבה רוסים בפורום 🤣 חבל ,אתה לא רוצה לראות טנקים בבודפשט 🤣

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
פורסם

אם לחזור לעניין, הרכב הכי מצליח שיצא לי לצאת איתו לדייטים היה... רנו טווינגו. חמוד. משדר, אתה לא מזיק. נראה כמו צעצוע של פישר פרייס מבפנים (ומבחוץ), אבל... המושבים נשכבים למיטה.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 1 דקה, yoni2sh כתב:

תיזהר,יש פה הרבה רוסים בפורום 

אכן נדהמתי לגלות בדיון של buki שאתם הרוב ביי פאר :D....אבל אני ארס הונגרי,ויש גם כמה צאצאים אוסטרו-הונגרים גם פה ;)

לפני 4 דקות, yoni2sh כתב:

אתה לא רוצה לראות טנקים בבודפשט 🤣

כבר היו,עכשיו אורבן חולה על תחת של פוטין,ממילה רוצה לעזוב את איחוד האירופאי,אולי יספחו אותה לרוסיה או סין

פורסם
לפני 6 דקות, falou כתב:

אבל... המושבים נשכבים למיטה

ו,,,? תמשיך,,,

פשוט מעניין מה אפשר לעשות ברנו טווינגו

פורסם

לא חשוב הגודל

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, Ido12 כתב:

סובארו brz בכחל הרכב הכי מושך שראיתי בחיים.

עד שמתחילים לדבר.

גברים: "רק 200 כ"ס? 😕"

נשים: "רק 200 אלף ש"ח? 😕"

פורסם

עצם זה שנכנסתי לכאן, רמת הטמטום עלתה.

יש לי שני דברים לאמר!

דודג' ניטרו

DS5

בעצם גם פיאסטה צבועה פרה עם ריפודי פרה וצופר שעושה מו.

לגבי המגנטיזם של כל זה, אממממ

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

אני גר בהרצליה, עיר נעוריי. 

יוצא לי לראות ברחוב אנשים שלמדו איתי בשכבה. חלק מזהים ועושים היי, וחלק לא. אולי לא מזהים, אולי מזהים ולא רוצים להגיד היי.

אתמול אחרי סיבוב שטח קרצרצר תדלקתי את הג'ימני, וראיתי אחת שלמדה בכיתה שהייתה צמודה לכיתה שלי. בתיכון נראתה טוב מאוד, והשנים עשו לה טוב. ברוח השירשור, "מילף" אמיתית. במהלך השנים יצא לנו לחלוף אחד על פני השנייה, אך ללא תגובה. 

פתאום אני שומע "היי, מה שלומך?" 

שיחת חולין קצרצרה של שני משפטים והיא המשיכה לדרכה. 

😄🤔

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • מעניין 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הרכב שלי, יגואר XKR, מושך המון תשומת לב נשית כשחבר שלי שהוא חשפן בדימוס יושב איתי בתוכו. 

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפני 5 דקות, dotSYS כתב:

אני מציע להסב את השרשור לאיזה רכב הכי מזוהה כרכב של בחורות. לדעתי דייהצו טריוס לוקח

אני חושב שבארץ הקודש- זו ספורטז'

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 11 שעות, falou כתב:

סיימה לאכול ממש מהר.

לפחות שילמה חצי?

בנושא השרשור:

55205-1534187853.jpg.69e5c839060f33f073aed7dbd1b9a971.jpg

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
בתאריך 17.12.2021 בשעה 20:21, Ron Poh כתב:

זה שרשור דוחה.

עד שזה נוגע לonlyfans

לפני 9 שעות, עידן. כתב:

פות״ש, קארפורומיסט אמיתי כבר מזמן היה פותח יד2 ומחפש פאביה

היום זה פיג'ו 306 ומנוי לשרשור הרצועה והיבואן

מישהו פה בעצם רשם שעדיף המונח של babe magnet ונראה לי שזה מונח שיותר מתיישב על הדעת בנוגע לכל הקשר שאנחנו בעצם באים ומכניסים לתוכו עולם תוכן שלם שחלק מהמשתתפים פה הציעו כמו רכב "פרה" ועד לרכבים יותר יוקרתיים בעצם. למרות שפורסם לראשונה הפוסט הזה, לא חשבתי לרגע אחד שפות"ש מנסה לבצע פה החפצה של נשים, או לערער את המיניות של נשים. 

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...