Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. הזמנתי מוצרים רבים ואחד מהם לא הגיע בכלל מה שהזמנתי. שלחו חוט שאני לא יודע למה הוא נועד וזה אפילו לא קשור בעקיפין למה שהזמנתי. באתר כתוב לי DELIVERD למרות שלא אישרתי קבלה. מה אני יכול לעשות עכשיו? עד עכשיו נתקלתי במצב שחבילה בכלל לא הגיעה והייתי יכול להוכיח. עכשיו אני אובד עצות...

2. קיבלתי זימון למרכז מסירה לא קרוב (אבל גם לא רחוק) מהבית שלי. על הטופס כתוב שזה "מפאת גודלו". מדובר בשתי הזמנות שאיחדו אותם לחבילה אחת אבל עדיין מדובר בנפח ומשקל קטנים מאוד. קיבלתי בשבוע שעבר חבילה גדולה בהרבה שהגיעה הרבה יותר קרוב לבית שלי. הזמנה אחרת יותר מורכבת הגיעה לדואר עצמו. למה דווקא החבילה הקטנה הזאת נותבה למרכז מסירה רחוק ממני? יש להם סיבה הגיונית? אני רק רוצה לדעת.

פורסם

הניסיון שלי עם דואר ישראל הוא שהניתוב מאד לא צפוי. "מפאת גודלו" הכוונה שהדוור לא יסחוב אותו לתיבה בביתך. השכונה בה אני גר יש מרכז מסירה מעולה (בשופרסל השכונתי), אבל חבילות שלי נותבו גבר לכל רחבי חיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. תפנה למוכר עם צילום של המוצר ושאלה+ איום מפורש בכוכב אחד+דיספיוט.

הdelivered לא קשור לכלום. גם אם אישרת קבלה באופן אקטיבי, זה לא אומר שהמוצר תקין.

2. קורה לי לפחות 1/10 מוצרים. רנדומלית כמובן, ללא קשר לגודל,עלות, או משהו אחר.

אולי מישהו שם דואג לחלק את ה"פרנסה" שאני מספק בשפע, בין כל הממ"סים באיזור 😜.

אם זה לא נורא רחוק, פשוט תקפוץ ותקח משם, כי ניתוב מחדש יגזול ממך פי שניים זמן ואנרגיה.

(מנסיון בחבילה שהגיעה למקום שמרוחק 100 ק"מ מהבית שלי, לנתב אותה חזרה היתה חוויה מיוחדת במינה).

אגב, ישנה אפשרות, כשהמשלוח הוא עם מס' מעקב של עליאקספרס סטדרט, לקבוע בסמס הראשון שמקבלים מהדואר ("חבילה המיועדת אליך נמצאת בדרכה לארץ...") להיכן היא תנותב. שווה להשקיע את השתי דקות ולראות שהם לא מנתבים אותה לפיזדילוך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

העניין הוא שב-SMS הזה לא מצויין יעד ברירת המחדל, וכבר קרה לי שחבילות הגיעו לממ"ס שונה צזה שביקשתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממ"ס שונה תגידו תודה...
החבילות שלי היו מגיעות באופן קבוע לעיר אחרת. וכל פעם כאשר הייתי מתקשר לסניף הם היו אומרים "באמת כתוב פו ראשון לציון לא יודע

פורסם

על החבילות שמגיעות לממ"סים האחרים תמיד מודפס השם של הממ"ס הקבוע שלי, זה שנמצא במרחק הליכה מביתי...

פורסם
לפני 4 שעות, anonport כתב:

2. קיבלתי זימון למרכז מסירה לא קרוב (אבל גם לא רחוק) מהבית שלי. על הטופס כתוב שזה "מפאת גודלו". מדובר בשתי הזמנות שאיחדו אותם לחבילה אחת אבל עדיין מדובר בנפח ומשקל קטנים מאוד. קיבלתי בשבוע שעבר חבילה גדולה בהרבה שהגיעה הרבה יותר קרוב לבית שלי. הזמנה אחרת יותר מורכבת הגיעה לדואר עצמו. למה דווקא החבילה הקטנה הזאת נותבה למרכז מסירה רחוק ממני? יש להם סיבה הגיונית? אני רק רוצה לדעת.

איך אני מבין את התמונה: 

לפעמים, כמו בכל ארגון גדול, הדואר לוקח עובדים חדשים. 

בימינו, בעידן האינטרנט, הרוב המוחלט של אותם עובדים חדשים מעולם לא שיחקו "ארץ עיר". ורואים את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 12.12.2021 בשעה 16:59, natco כתב:

1. תפנה למוכר עם צילום של המוצר ושאלה+ איום מפורש בכוכב אחד+דיספיוט.

הdelivered לא קשור לכלום. גם אם אישרת קבלה באופן אקטיבי, זה לא אומר שהמוצר תקין.

שלחתי עכשיו.

תודה לכם. מנחם לדעת שהדואר עושה טעויות בגלל כוח אדם משובח

• אהבתי 1
פורסם

חוזר אליכם לגבי הטעות בהזמנה. התכתבתי רק עם המוכר והוא ענה לי תשובה אחרונה: Please take a photo of the label of the outer packaging, we need to record the code of the item, check it, and then solve it for you.

כבר אין לי את המעטפה כי זרקתי אותה. יש טעם להמשיך עם הסיפור הזה או לוותר ולהמשיך הלאה?

הבנתי ממנו שאולי זאת לא החבילה שלי. מצד שני ברגע שקיבלתי אותה והממ"ס אישר שלקחתי אז גם בעליאקספרס שקיבלתי. כלומר החבילה היתה נכונה והמוצר היה לא מה שהזמנתי.

פורסם

אם יש באפשרותך לגשת למרכז החלוקה שאליו הגיעה החבילה- השקע מאמץ ועשה זאת.

נסיון לגרום לדואר ישראל להעביר את החבילה למקום אחר עלול להסתיים בכך שהחבילה "תאבד" לדואר, לאחר שהם הודו שהיא הגיעה אליהם, בתוספת תשובה סופית שלהם של "אין מה לעשות, אכלת אותה, אנחנו סתומים".

לצערי, מנסיון.

לגבי העניין הראשון- אם המוצר זה משהו לא יקר- שחרר. הגישה האישית שלי עם עלי זה שיש חבילות שלא מגיעות מסיבה זו או אחרת ואני לוקח את זה בחשבון מראש. אבל אני מדבר על מוצרים שלא עוברים את ה20₪ בדר"כ.

פורסם

פשוט מאוד לפתוח מחלוקת (dispute) 

לצלם את המעטפה את המסך שמראה מה הזמנת ומה התקבל. 

סביר להניח שתזוכה. 

בטח אם מדובר במוצר לא יקר. 

אפשר גם לפנות למוכר לבירור.לי שלחו לא פעם את המוצר מחדש ללא שום עניינים. 

באשר ל"מפאת גודלו"  בעיקרון כך עטפה שאינה נכנסת לחריץ בתיבה, בגין משקל או שיש ספק, לא תישלח ע"י הדוור. 

באשר למקום החלוקה, נסתרות ונפלאות דרכי דואר ישראל. 

פורסם
לפני 22 דקות, megabyte כתב:

פשוט מאוד לפתוח מחלוקת (dispute) 

לצלם את המעטפה את המסך שמראה מה הזמנת ומה התקבל. 

אבל אין לי מעטפה. הם איחדו מספר הזמנות לחבילה אחת. פתחתי אותם וזרקתי את העטיפות. אחרי זה אני רואה שאחת ההזמנות מסומנת ככזאת שנשלחה ואחרי מספר ימים נסגר לבד בלי שאישרתי. בנקודה זו פניתי למוכר. יש טעם להתלונן כשאין לי תיעוד מהמעטפה?

פורסם

חדשות: המוכר מוכן להחזיר את הכסף. הוא מבקש חשבון פייפל. מסתבר שבעבר פתחתי ולכן יש לי חשבון כזה.

אבל אני לא ממש יודע איך מתנהלים שם.

מה צריך לשלוח לו?

פורסם

את כתובת המייל ששמשה אותך בפתיחת חשבון הפייפל.

כדאי רק שתבדוק לפני שאתה עדיין יכול להכנס לאותו חשבון עם הססמה וכו'

• תוכן חדש...