Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 שעות, Tom_22 כתב:

האם הנוכחי ZE310 או ZE310R (ותוצרת איזו מדינה)?

מה קוד עומס ומהירות ברשיון? בדוק אם הצמיגים למטה עומדים במינימום בדרישה.

בתקציב יכנסו כנראה (במודגש, אלו שהייתי מתעדף אישית): 

קוריאנים - נקסן N'Blue HD Plus או הנקוק K435

יפני/תאילנדי - פאלקן ZE310R, טויו פרוקסס קומפורט, דנלופ בלוריספונס TG (חדש בשוק, ייצור יפני לכאורה, מבחן אובייקטיבי אחד מוצלח עד כה ומענין לראות איך יצלח את מבחן הזמן בארץ. מופיע כאן בול בתקציב "במבצע", אולי ניתן להשיג בפחות בשוק ואם לא, לא יודע עד מתי יהיה המבצע). 

אירופאים - קלבר דינקסר HP4 (אין 5 במידה, עשוי להיות מיוצר בסין), פירלי P1 (גם עשוי להיות מיוצר בסין), סאווה אינטנסה HP, גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס (קצת מעל לתקציב). 

תודה רבה על תשומת הלב וההשקעה.

כשכתבתי שעשיתי בירור ראשוני לגבי סט צמיגים אכן הציעו לי את הדנלופ האמורים, והודגש שהם מתוצרת יפן. יש לי זכרונות לא טובים מדנלופ sp490 לדעתי שנמכרו כאן לפני כמה וכמה שנים והושמצו.

אני אלך ככה״נ על הגודייר, שזולים קצת יותר מהאירופאים המוכרים ועדיין נראה שאיכותיים יותר מהפאלקן ושות׳. 

אעדכן 🙏🏻

פורסם (נערך)

דנלופ בארץ כבר כמה שנים טובות עם דגמים שמיועדים לעולם שלישי והרסו לעצמם את השם. 

הבלוריספונס TG (קדם לו הבלוריספונס שהיה משווק בארץ כמה שנים במקביל לגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס והשתווה לו) זה האפיק האירופאי/יפני המחודש אחרי רכישה של סומיטומו. הזכרתי את זה כאן. באירופה הוא כנראה מיוצר בלעדית או בעיקר בטורקיה (גם במבחן שצירפתי קודם, מתייחסים לכך), אבל לאור היחסים מולם, מגיע לארץ ייצור יפני, שיכול לדעתי לעשות לו רק טוב. אבל זו כמובן רק השערה. בעוד כמה שנים אני מניח שנדע יותר טוב. 

כמובן שהגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס גם בחירה מצויינת, אם יש מלאי טרי, ולא ידחפו לך במקום איגל ספורט. 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני שעה, Tom_22 כתב:

דנלופ בארץ כבר כמה שנים טובות עם דגמים שמיועדים לעולם שלישי והרסו לעצמם את השם. 

הבלוריספונס TG (קדם לו הבלוריספונס שהיה משווק בארץ כמה שנים במקביל לגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס והשתווה לו) זה האפיק האירופאי/יפני המחודש אחרי רכישה של סומיטומו. הזכרתי את זה כאן. באירופה הוא כנראה מיוצר בלעדית או בעיקר בטורקיה (גם במבחן שצירפתי קודם, מתייחסים לכך), אבל לאור היחסים מולם, מגיע לארץ ייצור יפני, שיכול לדעתי לעשות לו רק טוב. אבל זו כמובן רק השערה. בעוד כמה שנים אני מניח שנדע יותר טוב. 

כמובן שהגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס גם בחירה מצויינת, אם יש מלאי טרי, ולא ידחפו לך במקום איגל ספורט. 

תודה!

בעבר (הרחוק), על הגולף 4 שלי דאז, התקינו גודייר איגל ספורט nct5. אין לי דברים טובים לומר על הצמיג הזה. עם השנים וכמה וכמה ואגיות, כולל על המחלות הידועות שלהן, למדתי קצת ☺️

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...