Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צירפתי את הדגם. מצד אחד מדובר במייבש זקן יחסית, מצד שני הוא איכותי, עובד מעט מאד והוא רק מייבש, כלומר אין בו טכנולוגיית חלליות.
התופעה היא פשוט הדממה. מתח הוא מקבל, זאת בדקתי על הכבל - אבל זהו. לא המשכתי הלאה.
כל הנורות וכו' - פשוט הכל מת.
זה קרה הבוקר לאחר מספר מחזורי פעולה.
היכל לדעתכם להתחיל לחפש התקלה?
אני לא חושב שאמצע חוט מנותק בחיבור הפנימי, המייבש לא זז ממקומו שנים.

מייבש 1.jpg

מייבש 2.jpg

פורסם (נערך)

תודה רבה! יש לך איך לכוון אותי אליו? דפוס מסוים היכן בד"כ נוהגים היצרנים לתקוע אותו?
בינתיים מצרף עוד תמונות. 
האחרונה מראה את המכלול שבו כבל החשמל נכנס למכונה. מה הוא עושה אגב? בחומים שלו יש מתח.

בתמונה האמצעית חלק לא מוכר לי, אשמח להסבר עריכה-יושב בפנים מעגל מודפס
למטה מתחת לתוף יושב כמובן המנוע, לידו הקבל.

מייבש 3.jpg

מייבש 4.jpg

מייבש 5.jpg

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

אגב משיטוט ברשת, הבנתי שאם הנתיך מתפגר, הרי זה כתוצאה מהתחממות יתר. זה בעצם התפקיד שלו.
השאלה מהיכן נובעת ההתחממות? ובכן ברוב המקרים המפוח נעצר כתוצאה מסתימת מוך שמצטבר בו/עליו.
אני אמשיך בפירוק ואנקה עם שואב את כל התוך, למרות שלא ניראה לי שיש שם הרבה.
בהמשך ניראה מה הלאה.
אשמח ואודה לכל עיצה והכוונה או רעיון.

פורסם (נערך)

חפש תרמוסטט  / פיוז תרמי באיזור גוף החימום.

להמחשה:

https://www.aliexpress.com/item/4000430325120.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.414f3b5c3xoa8W&algo_pvid=bc2c8e6a-6d95-48ae-8eef-a02abafc7f4f&algo_exp_id=bc2c8e6a-6d95-48ae-8eef-a02abafc7f4f-0&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"10000001780757311"}

הוא אכן מתנתק עקב חימום יתר אבל יכול להתקלקל.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
לפני 11 שעות, misterb כתב:

לפי התווית יש לו פיוז פנימי של 16 אמפר. אולי נשרף, ואם כן צריך להבין למה.

ייתכן מאוד שהפיוז מותקן או מולחם למעגל הבקרה הראשי (כרטיס).

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 13 שעות, ירחמיאל כתב:

אגב משיטוט ברשת, הבנתי שאם הנתיך מתפגר, הרי זה כתוצאה מהתחממות יתר. זה בעצם התפקיד שלו.
השאלה מהיכן נובעת ההתחממות? ובכן ברוב המקרים המפוח נעצר כתוצאה מסתימת מוך שמצטבר בו/עליו.
אני אמשיך בפירוק ואנקה עם שואב את כל התוך, למרות שלא ניראה לי שיש שם הרבה.
בהמשך ניראה מה הלאה.
אשמח ואודה לכל עיצה והכוונה או רעיון.

אם המכונה בכלל לא עובדת ואף מנורה בפנל לא דולקת הבעיה איננה בתרמוסטטים או בתרמוסטט ההגנה החד פעמי. עלייך לבדוק האם מגיע מתח לכרטיס וגם את הממסר שאחראי על מיתוג מתח רשת החשמל הנמצא על הכרטיס עצמו.

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם
בתאריך 17.12.2021 בשעה 20:06, נהג מתחיל כתב:

המייבש תוצרת צרפת, הוא פשוט נכנע.

הוא היה צריך להוציא בד לבן מהדלת

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭