Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילד שיחק עד עכשיו באיזה שני משחקים בXBOX 360 העתיק שלי מלפני עשור+. DIRT ו FIFA

רוצה לקנות לו ולאחים הקטנים שלו קונסולה, כנראה XBOX S.(קראתי את השרשור הזה...)

האם אני טועה בבחירה ?קראתי קצת על GAMEPASS, האם כשאני מוריד את המשחק עדין אפשר לשחק בו אחרי שנגמר המנוי?

אפשר לחבר משקפי VR ל XBOX? יש משחקים לזה ?

בXBOX הישנים היה קינט והיו משחקים של ריקודים או טניס, האם יש מצלמה כזו גם בחדשים ??   

תודה למסייעים

פורסם
לפני 12 שעות, vogel כתב:

האם אני טועה בבחירה ?קראתי קצת על GAMEPASS, האם כשאני מוריד את המשחק עדין אפשר לשחק בו אחרי שנגמר המנוי?

אפשר לחבר משקפי VR ל XBOX? יש משחקים לזה ?

בXBOX הישנים היה קינט והיו משחקים של ריקודים או טניס, האם יש מצלמה כזו גם בחדשים ??   

תודה למסייעים

הבחירה נכונה לדעתי.

גיימפאס זה מנוי - המשחקים לא שלך (יש בנפרד buy to own למשחקים שבגיימפאס). אין מנוי ? אין משחקים. בלי המנוי הקונסולה לא משתלמת לדעתי.

אין משחקי VR לXBOX

קינקט מת.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 16 שעות, vogel כתב:

האם אני טועה בבחירה ?

לא שאלה רלוונטית במצב השוק הנוכחי.

או שאתה נופל בטעות על סטוק של PS5 במחיר רשמי (2000 לדיגיטלי, 2500 לבלו-ריי), או שאתה משלם איזה 3000 שקל, או שאתה קונה XBOX כלשהו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תודה על התשובות

אם חייב מנוי כדי שיהיו משחקים בXBOX זה מוציא קצת את החשק. במיוחד שילד ישחק ב2 משחקים מקסימום ואני צריך לשלם כאילו הוא איזה גיימר...

איזה קונסולה יש של VR ? עם משחקים לילדים שיוציאו אנרגיה קצת בפעילות(ראיתי שיש טבעות/שלטים לידיים)

פורסם

אתה מסתכל על זה לא נכון לדעתי

במחיר המנוי אתה מקבל גישה למעל 400 משחקים בצורה קבועה ומתעדכנים חדשים כל שבוע שבועיים.

Vr קיים לפלייסטיישן בלבד בצורה של תמיכה אחורה למשחקי ps4 שתומכים בvr (אבל פריימרייט משופר) לא חוויה מדהימה.

אם זו המטרה כדאי לשקול oculus quest

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 39 דקות, Liviur כתב:

במחיר המנוי אתה מקבל גישה למעל 400 משחקים בצורה קבועה ומתעדכנים חדשים כל שבוע שבועיים.

מתעלק על השרשור

עשיתי סיבוב באתר של מייקרוסופט בנוגע לבירור עלויות של gamepass prepaid עבור אחי. ראיתי שיש משחקים בחינם. איפה אני מפספס פה את הפואנטה, אולי זה לא ב region של ישראל?

יש משחקים בחינם? ראיתי פורטנייט ועוד כמה פשוטים. 

בהמשך לעניין הpre paid - ראיתי שיש גם gold live ושאר הtiers בתשלום עבור משחקים.

מה הכי משתלם ואיפה כדאי לקנות? דרך ברוקר או ישירות דרך האתר של מייקרוסופט? ואם דרך ברוקר יש אחד מומלץ?

אי אפשר לעשות שימוש בכרטיס אשראי עם חידוש חודשי בגלל בעיות כאלה ואחרות  ולכן האופציה היחידה היא לקנות prepaid

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, vogel כתב:

איזה קונסולה יש של VR ? עם משחקים לילדים שיוציאו אנרגיה קצת בפעילות(ראיתי שיש טבעות/שלטים לידיים)

PS4 VR

הערכה עצמה עולה לא מעט, משחקים יחסית מועטים.

מה שכן יש מצב להשיג ביד 2 ערכה כזו במחיר יחסית יותר הגיוני. (וזה עדיין מחיר 4 ספרתי על קונסולה דור קודם)

ואז אפשר לאט לאט לשדרג ל-PS5 קודם (עובד עם ה-VR), ואחרי זה לשדרג את ה-VR ל-VR2.

או מבוססי פלטפורמות אחרות (PC עם HTC Vive Cosmos או משהו דומה, או Oculus שהציע ליביו).

אבל כל אלה סטאפים לא זולים בכלל, ה-HTC Vive עולה איזה 3500 בלי ה-PC (ויש לו דרישות מה-PC כולל כרטיס מסך).

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אמנם זה היה קצר(כמה שעות) אבל יצא לי לשחק בvr על ה-ps4 וזה נהדר. עובד מצוין, מגיב במהירות, יש תכנים שנראים מעולה.

לחבר ששיחקתי אצלו יש בערך את כל האביזרים שעולים לא מעט

אם זה משהו שאתה בקטע שלו, אין מה לחפש ב-xbox נכון להיום.

ולגבי Xbox, אם ישחקו רק ב-2 משחקים, קנה אותם וותר על המנוי

פורסם
לפני 5 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אבל כל אלה סטאפים לא זולים בכלל, ה-HTC Vive עולה איזה 3500 בלי ה-PC (ויש לו דרישות מה-PC כולל כרטיס מסך).

אם הציפיות הגרפיות לא גבוהות - האוקולוס קווסט כולל המון משחקים בפלטפורמה שלו והוא מכשיר שעומד בפני עצמו

לפני 4 שעות, aviaviavi כתב:

אמנם זה היה קצר(כמה שעות) אבל יצא לי לשחק בvr על ה-ps4 וזה נהדר

זה vr עם קצב ריענון גבוהה אבל רזולוציה נמוכה ובהחלט מאחורה טכנולוגית לעומת מה שיש היום.

זה יוצר אכן תנועה חלקה וכו - אבל זה מאוד לא מרשים יחסית לvr עדכני

Then dying is forgetting

פורסם
Just now, Liviur כתב:

זה vr עם קצב ריענון גבוהה אבל רזולוציה נמוכה ובהחלט מאחורה טכנולוגית לעומת מה שיש היום.

זה יוצר אכן תנועה חלקה וכו - אבל זה מאוד לא מרשים יחסית לvr עדכני

מן הסתם אי אפשר להשוות חומרה שיצאה לפני יותר מ-5 שנים למשהו עדכני, אבל ממילא פות"ש לא יקנה עכשיו PS4

אני בטוח שהVR2 של PS5 הוא שדרוג משמעותי למה שהיה ל-PS4. אבל לא התנסיתי, בנוסף השלט של ה-PS5 אמור להיות משהו די מהפכני בגזרת הפידבק לאחר 15 שנים של שלטים כמעט זהים.

פורסם

השלט של הפלייסטיישן 5 הוא שדרוג עצום לעומת כל דבר אחר בשוק. בתנאי שהמשחקים תומכים בזה.

בכ״א - בא נסכם שכרגע לקנות PS VR זו סוג של טעות.

• רעיון טוב! 1

Then dying is forgetting

פורסם
בתאריך 26.12.2021 בשעה 23:40, DareDevil כתב:

מה הכי משתלם ואיפה כדאי לקנות? דרך ברוקר או ישירות דרך האתר של מייקרוסופט? ואם דרך ברוקר יש אחד מומלץ

באג אייבורי ואולי ksp 

מדפיסים לך קוד ויש לך מנוי לתקופה שאתה בוחר

מוכרים מנוי live gold , gift card  , game pass, game pass ultimate

אבל אתה חייב לפתוח חשבון ישראלי

• אהבתי 1
פורסם

היום גיליתי שהגולד לייב זה משחקים און ליין עם חברים ויש קבוצות משחק למיניהן. ומקבלים כל חודש 2-3 משחקים חדשים - לא רלוונטי לאחי הקטן. 

בגיימפאס אולטימייט שכנראה אעשה, לא סגור. כנראה שצריך לחפור יותר טוב. 

נראה איך נצא מהעניין וכמובן נשתף פה.

spacer.png

אקסבוקס GP -

באג - יש רק עבור 6 חודשים   https://www.bug.co.il/brand/microsoft/stellr/xbox/game/pass/console/6/months

אייבורי - אין

KSP - אין

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 18 שעות, Liviur כתב:

אם הציפיות הגרפיות לא גבוהות - האוקולוס קווסט כולל המון משחקים בפלטפורמה שלו והוא מכשיר שעומד בפני עצמו

נכון, אבל יש לו מגבלות אחרות (נדמה לי חשבון פייסבוק או משהו כזה)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...