Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי חבר שכרגע לומד הנדסת מכונות בשנה רביעית והוא ממש אוהב רכבים.

לאחר שהוא מסיים את התואר יש דרך כלשהי בארץ שהוא יוכל להשתלב בתעשייה הזאת?

פורסם

זו הגדרה רחבה...

אם הכוונה לתכנון כלי רכב אז הוא צריך לטוס מעבר לים ולמצוא עבודה בחברת רכב, או בקבוצת מירוץ (מכיר כזה)

בארץ אני מכיר בגדול 2 אופציות.

לעבוד אצל יבואן כמהנדס במחלה טכנית או מנהל מחלקה טכנית.

חברות שמדגמות/משפרות רכבים (יש את עידו כהן עם הזיבר, גיא פרוגיפ שמתכנן כלי רכב כמו עידו/אוטונומים למשרד הבטחון . רסטה/ אספיר/ גתוס עם זיוד רכבים משרד הבטחון/אבטחה/פרטי.

אישית אני חושב שזה שוק מצומצם עד זעיר(אנשים נשארים שנים או מיעוט תקנים בכללי) ועדיף לפנות להייטק או לחברות כמו אירונאוטיקס וכו' (יש הרבה כאלה)

פורסם

קשה למצוא עבודה כג'וניור בתחום הזה, אבל בהחלט קיימות חברות שקשורות לעולם הרכב.

תחום הרכב הוא מאוד מגוון, מה תחום ההתמחות שלו ואיפה הוא לומד?

פורסם

השאלה היא מה הוא מגדיר כעולם הרכב.. יש בארץ כמה חברות שקשורות בעולם הרכב, לדוגמה REE ו- city transformer. 
אם החלום שלו הוא לעבוד בחברה רכב מוכרת כמהנדס מכונות האופציות הן רק מעבר לים למיטב הבנתי. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

• תוכן חדש...