אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מדובר במייבש עם קונדנסטור ללא משאבת חום, תוצרת בוש 8קג, נרכש לפני שנה וחצי. לפני כשבוע, התחילה תקלה של עצירת פעולת הייבוש לאחר כ10 דקות מההפעלה. כשפותחים את הדלת, כול החלק הפנימי של המייבש רותח ומלא אדים. לאחר התקררות ניתן להפעיל פעם נוספת, אחרי רבע שעה הוא נתקע עוד פעם... על הצג לא מופיעות שום תקלות. רק הזמן שנשאר עד גמר הייבוש נעצר. זה קורה רק בתוכנית כותנה שהיא היותר ארוכה. בתוכנית MIX זה לא קורה. מה לפי דעתכם יכולה להיות התקלה? תודה
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
אני אמור להיות בחו"ל ולהגיע למלון באיזור השעות 6-7 בבוקר. בגלל שזאת טיסת לילה ואני לא ממש מצליח לישון בטיסות אז אני מעוניין להכנס לחדר במלון כבר בבוקר ולישון שם. הצ'ק אין ברוב המלונות הוא באיזור 12-15. אני מעדיף שלא "לסחוב" עד אז וגם מעדיף לא להסתמך על טובות של הפקיד קבלה לקבל חדר מוקדם יותר. אז האופציה הראשונה שחשבתי עליה היא פשוט להזמין מראש את הלילה הקודם. ואז תיאורטית החדר עומד לרשותי מיום לפני בשעה 15. הבעיה שדווקא היום ההוא זה כנראה איזה חג או משהו. לא ברור. והעלות של הלילה ההוא שוות ערך כמעט לכל ה-3 לילות הנוספים. אופציה שנייה שחשבתי היא לקחת מלון בשדה תעופה. זה די זול. אתה נוחת. הולך למשהו ליד השדה. שם את הראש. קם. ה…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אשמח לשמוע המלצות על קנייה של בטריות נטענות ומטען המותגים עולים פי כמה מה"סיניים" למרות שהם מיוצרים באותו מפעל ורק מדבקה שונה אז מחפש BUDGET FRIENDLY כזה
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום עשיתי עדכון תוכנה לשיואמי (11NE 5G LITE) אני מקבל המסך הבא ולא יכול להיכנס לרוב האפליקציות מישהו מכיר? אשמח לעזרה תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת arik100, -
אהלן, מחפש הארות לסיטואציה שאני נמצא בא, מתחתן בעוד חודש עם בת הזוג שלי מזה 3 שנים, מאוהבים ברמות, גרים ביחד שנתיים וחצי, הכל זורם מושלם. הבעיה היחידה אצלנו היא המשפחות, אני בן לעולים מאוקראינה (32 שנה בארץ) והיא בת למקומיים. לא משנה כמה אני מנסה אני לא מצליח להחזיק שיח בסביבת המשפחה של יותר מ5 דק מבלי שיתחילו לעבור לרוסית. כל פעם מעיר,מעיר,מעיר. בסוף נכנא וגם מדבר רוסית. כל זה יוצר מן הסתם אצל בת הזוג תחושה של חוסר שייכות, ריחוק, אי הבנה. כרגע אני במצב שאני צריך ממש על גבול הלהתחנן שהיא תגיע למשפחה שלי, לרוב זה נגמר בדמעות שאני לא מרגישה שייכת ולא מקבלים אותי למשפחה. מצד שני יש את המשפחה שלה, שאני בן בית שם, אח שלה הפך לחבר טו…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מסתבר שזה אחד הנשקים החזקים של המערב. להקפיא נכסים וכסף של אוליגרכים רוסים. אבל איך שאני רואה את זה, עוד ככה וככה זמן שהמערכה הזאת תיגמר ויהיה "שלום" אז פשוט הם יקבלו הכל חזרה לא? אז בעצם העונש שלהם זה לא להיות מילארדר לחודש? או שברגע שלקחו להם - נגמר. לא מחזירים? כי אין לי ספק שרוסיה תתעקש על זה בהסכם שייחתם מתישהו
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איפה קונים כאלה?
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב חברים, יצאתי ילד והסכמתי לעדכן ווינדוס 10 ל-11 בלפטופ דל ווסטרו בן 3 שעבד חלק עד כה. לאחר העדכון משהו השתבש בתצוגה, המסך שחור ורואים רק את סמן העכבר ואופציות של דל. מה ניתן לעשות לפני שאני שולח לתיקון\ מנסה להתקין ווינדוס 10 מחדש? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת dany, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 818 צפיות
אז אני וזוגתי מעוניינים לעשות החלפת בתים עם זוג מפלורידה, מה האטרקציות המרכזיות שם? מישהו הוציא לאחרונה ויזה ויכול לספר על זה?
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
אהלן חברים, באוקטובר אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה חדו״א 1. לצורך אפיק מעבר(כמובן שיהיו עוד קורסים בהמשך). והתחלתי ללמוד בgool את חדו״א כדי לא לבוא שוקיסט לתואר, בגלל שכבר הבנתי מאנשים וקראתי באינטרנט על המתמטיקה באקדמיה. והאמת? אני די לחוץ. אשמח לטיפים של אנשים שהגיעו להישגים גבוהים במתמטיקה באקדמיה. איך להצליח בזה? האם יש טכניקות למידה שמצאתם לעצמכם שתוכלו לשתף?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
בלנדר NINJA
מאת אלי הרזהב- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הנינג'ה "לא סוחב" בטחינה של מוצקים לשייק. האם יש פחמים במכשיר? ואם כן, היכן לקנות?
הודעה אחרונה מאת YNV, -
למי שלא שמע עדיין, אז ערוץ 12 עשה תחקיר ומצא ששופרסל השיקו אתר לאוכלוסייה החרדית ומוכר שם מוצרים יותר בזול. זה לא חדש, מידי פעם עולים תחקירים דומים , אבל זה ממש פעם ראשונה שהרימו את זה כל כך גבוה, אפילו הכנסת הולכת לדון בזה שבוע הבא. שופרסל מדי התקפלו וסגרו את האתר באופן מיידי. פתאום קופצים כל מיני עורכי דין וכבר מאיימים בתביעה ייצוגית. זה מוזר, כי לפני כה שנים הייתה גם כתבה על סופרים , מצאו שסופרים בבאר שבע מוכרים במחירים יקרים יותר מאשר בפתח תקווה (סגולה) או מודיעים (ישפרו). אף אחד לא תבע ואף אחד לא החרים. לא שמעתי ולא ראיתי תחקירים על מבצעי חבר שהיו לדירות ובתים חדשים .. לא הראו איך אוכלוסיות מסוימות קונות ב 15% הנחה לעומת ה…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 4 אלף צפיות
האם יש חניה חינם בסביבת גני התערוכה בתל אביב ? האם יש מקום בחניון רידינג יש סיכוי בשעות הערב בימי חול (סביבות 20:00 בערב) למצוא חניה חינם או שזה בוטל ?
הודעה אחרונה מאת drormik, -
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם! אינני כ"כ פופולרי בפורום (בלי רמיזות) אבל בכל זאת אנסה את מזלי. אשמח אם תוכלו לענות לשאלון המצורף (לצורך מחקר - תואר שני בייעץ) תודה לכולם! https://forms.gle/DQCoDQER5ExQPa8i6
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי מחשב לנובו שאני מחבר אליו את הציוד של העבודה. כשהכל עובד תקין הוא מחובר לקונסולה ויכול להתחבר בלי בעיה לכתובת אייפי 2.0.0.1 דרך הדפדפן ביום חמישי הכל עבד ובאמצע העבודה נאבדה לי התקשורת. העלתי מחשב גיבוי מול אותה קונסולה, אותו כבל רשת, הכל עבד תקין. חשדתי שאולי הבעיה היא בכניסת רשת של המחשב אז הבאתי כרטיס רשת חיצוני. USB-LAN. הכרטיס הזה תקין ועבד על המחשב גיבוי מצוין חיברתי אותו למחשב הבעייתי - אני עדיין לא מצליח לגלוש ל 2.0.0.1 מה יכול למנוע מהמחשב שלי לגלוש לשם אם "החלפתי כרטיס רשת" , הכבל תקין והקונסולה תקינה? ואם הכל עבד מצוין בבוקר?
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן, הפורום מקום גדול אני מניח שיש פה מי שעובדים באזור. יהיו לי שבועיים שאצטרך לעבוד ברחוב הזה. יש לי תו תושב תל אביב אבל אזור 2. האם למעט חיפוש בכחול לבן יש באזור איזה חניון מוזל לתושבים או איזה הסדר חניה סביר שאתם מכירים? אין בעיה עם עשר דקות הליכה. תחב"צ לא אופציה. שכחתי לציין יום עבודה בערך 08-14.
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אז במשפט אחד, נמאס לי מהמשקפיים... מעוניין לעשות הסרת משקפיים בלייזר, רק שאני בור עדיין בנושא. אשמח מכל מי שמבין עדיף ממימשעשה כבג המחצה על מקום טוב, על התהליך, כמה זמן אי אפשר לנהוג. האם זה נחשב חופשת מחלה וכו וכו
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לי יש שיער מלא בצדדים וזקן מלא, אבל מרכז הראש מאוד דליל משתדל להסתפר על 0-0.5, כל שבועיים-שלושה. אשמח לשמוע עם איזה מכונה אתם עושים 0? השפיץ של הראש אצלי מאוד רגיש יחסית. ואם אתם שמים חומר אחרי או כל מיני הערות אחרות 🙂
הודעה אחרונה מאת arik100, -
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מאסתי בבזבוז זמן על סידור גרביים. יש לי יותר מדי זוגות דומים אך לא זהים, במצבי צבירה שונים. לפעמים חמותי מגיעה עם כמה זוגות ואומרת "ראיתי מבצע אז קניתי לך גרביים", ולפעמים מסיבה זו או אחרת אני מוצא את עצמי עם המון גרביים שלא תואמות אחת את השניה. נמאס לי גם למצוא גרביים בלי זוג. הפתרון? לזרוק הכל לזבל ולקנות 30 זוגות גרביים זהים, ולהפסיק להתעסק עם זה למשך כמה שנים. יש למישהו המלצה על מותג\חנות\אתר עם גרביים טובות (שחורות) שלא יגרמו להזעת יתר ושישרדו כמה שנים?
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 897 צפיות
אמנם התיקון נושא הפוסט התרחש בארצות הקור הרחוקות, אבל יש לא מעט מהמכשירים האלו בארץ, רובם של יונקרס (Worcester Bosch) ורינאי, אבל בסופו של דבר כולם פועלים אותו הדבר. אזהרה: מדובר במכשירים שמערבים מים, חשמל וגז, לא ממליץ לגעת אם אתם לא טכנאים מוסמכים, אבל טוב להבין מה קורה כדי שלא יערבבו אתכם. המכשיר הספציפי שעשה קונצים הוא מסוג Combi-Boiler, כלומר מפעיל גם הסקה מרכזית וגם מים חמים לברזים. היום הוא יום שישי סוער במיוחד, שעת צהריים מאוחרת, האורות מהבהבים. קצת אחר כך האישה הודיעה לי שאין מים חמים בברזים. בדקתי את המכשיר, בתצוגה שלו מופיע קוד תקלה. ניתקתי מהחשמל, הדלקתי בחזרה, חזר לעבוד. מגיע הערב, שוב אותה תקלה והניתוק/חיבור לא עוזרים. דפדפתי במד…
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שבוע טוב אני יודע שבעייתי לאבחן תקלות מרחוק אבל אנסה בכל זאת, מיני מייבש כביסה שהמאוורר שלו התחיל לעשות בעיות, בהפעלת המכשיר הכל עובד טוב חוץ מהמאוורר שאמור להיות אחראי על פיזור האוויר (הגוף חימום עובד). בהפעלה נראה שהמאוורר עושה רבע סיבוב, עושה רעש שנשמע כמו עומס כלשהו לחצי שניה ואז מתנתק. חשבתי שהבעיה במאוורר אז הזמנתי חדש - אותה תופעה. אשמח להכוונה כלשהי לפני שאני זורק לפח
הודעה אחרונה מאת CartMan2oo5, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי אני מעוניין לרכוש את הגומי שמגן מחדירת מים לשקעי הכפתורים של כיריים גז (ראו בתמונה את הגומי השחור מסביב שקע הכפתור) רציתי לשאול אן מישהו יודע כיצד קוראים לחלק הזה בעברית ואנגלית תודה למסייעים
הודעה אחרונה מאת drormik, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 22 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
היי ערב טוב ושבת שלום . מעוניין ברכישת שואב אבק אלחוטי שיעשה עבודה טובה ולא במחיר של דייסון , מקריאה קצרה ברשת ראיתי שקיימים כמה דגמים של המותגים הנ"ל - DREAME , SHARK , XIOMI , VIOMI ועוד כמה מותגים נוספים . מעוניין לשמוע כאן מחברי הפורום שאולי יש להם כזה מה מומלץ לשימוש בייתי ? תקציב עד 1000 ש"ח תודה
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי פורום, אני גר כרגע בדירת שותפים (באופן זמני) ומדי פעם אחד מהם מבקש ממני להוציא את הכלב שלו לטיול. אין לי נסיון עם כלבים מחוץ לסיטואציות דומות, אבל שמתי לב שהאקזמפלר הזה מתנהג באופן שונה משאר הכלבים ברחוב, ונראה לי שהוא הגיע פגום מהמפעל. להלן הסימפטומים: 1. כלבים אחרים מסתובבים להנאתם ברחוב, נושמים אוויר צח, משחקים עם בעליהם... אבל הכלב הזה כל הזמן הולך שפוף ומרחרח את הרצפה, כאילו הוא מחפש שם פטריות כמהין. 2. כלבים אחרים עוברים ליד כלבים נוספים, מחליפים מבט ואולי רחרוח קצר וממשיכים בדרכם. אצל הכלב הזה כל חליפה על פני כלב אחר גוררת נביחות פסיכיות כאילו מנסים לרצוח אותו. 3. כלבים אחרים עושים את צרכיהם #1 סמוך לעצים או בתוך אדניות שיחים ב…
הודעה אחרונה מאת Gosser1860, -
"הלבשת" דירת מחיר למשתכן - קירור/חימום דירה, רצפה ומים עם משאבת חום + מטבח + חשמל(?) 1 2 3 4 6
מאת G. P. Magnus-
- אחראי פורום
- 19 עוקבים
- 75 תגובות
- 13.4 אלף צפיות
חברים, מצ"ב הכלה היעודה דרך מחיר למשתכן (יש עוד כשנה עד המפתח אז אני "מתניע" - רק חבל שזאת לא איזה M3 E36 במקום ...). 6 חדרים במרכז, כ-140 מ"ר (ברוטו כולל קירות, בערך 125 מ"ר רצפה), סביבות 45 מטר מעל פני הקרקע (באמצע המגדל). פונה דרומה ומזרחה (צפון כלפי מטה בתמונה). מכיוון שמעולם לא עברתי את החוויה של להלביש דירה / לשפץ אחת אשמח אם תוכלו לסייע לי כי כמה שאני קורא, אני מרגיש יותר מבולבל ... אני מוטה איכות ושירות (מילה גסה בישראל) ומוכן לשלם עבורם אבל לך תמצא בעלי מקצוע טובים (אין לי ניסיון בתחום ואני בעיקר שומע מחברים הרבה תלונות ולכן חושש). הקבלן עושה רק הכנה למיני מרכזי + ויתרנו על המטבח שלו. דוד חשמלי בלבד (150 ליטר) והחשמל יהיה תלת …
-
יש לנו ילד בן 2. הוא גדול מדי למיטת תינוקות גבוהה עם סורגים, מתעורר ורוצה לצאת החוצה אז מתחיל לטפס עליהם וזה נהיה מסוכן. רוצים לקנות לו מיטה של גדולים שיקום ממנה בעצמו בלי לקרוא לנו לשחרר אותו מהכלא כל בוקר. ראינו שיש מיטות מעבר בגודל של המזרן שיש לו עכשיו, מחירים מ200 שקל עד כמה אלפים. מצד שני, אפשר לקנות מיטה נמוכה בגודל רגיל עם מזרן וזה ישמש אותו הרבה יותר שנים. מה עדיף? המלצות מבעלי ניסיון? תודה!
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שואל בשביל מכר שנמצא כרגע בבאקו שבאזרבייג'ן ורוצה למכור ביטקוין בדחיפות כדי לקבל מזומן. האם מישהו מכיר סניף Change פעיל ואמין שאפשר להפנות אותו אליו?
הודעה אחרונה מאת maxcher, -
היי חבר'ה, בשנים האחרונות רואים את העליונות של אמאזון על פני איביי(במיוחד עכשיו עם המשלוח חינם מ49$)לפחות לשוק הישראלי. מי שזוכר פעם היה פחות משתלם להזמין מאמאזון ואיביי היו יותר רלוונטים (שוב פעם לפחות לשוק הישראלי) והיום אני אישית משתמש באיביי פעם באף פעם ורק הזמנות של דברים קטנים יותר בכיוון של עליאקספרס. רציתי לדעת מה עשו נכון אמאזון שאיביי לא השכילו לעשות?
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
היי אני נוסע כל יום לעבודה אשדוד-ראשון ובחישובים שנתיים מדובר בסכום לא קטן בכלל יש לאמא שלי גם רב קו עם הטבה של 50 אחוז אני יכול להשתמש בכרטיס שלה?
הודעה אחרונה מאת daniel.asu, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן, יש ברשותי מיטה זוגית עם מזרון ויסקו, האמת שניהם במצב טוב מאוד יחסית ל-3 שנים. יש לי מס' כתמים קטנים ויבשים ללא ריח של שוקו, טיפה פיפי מהילדים... בדרך כלל 2 המזרונים עם סדין מגן ועליו סדין. אך חוק מרפי - הלכלוך קרה בזמן שהסדיני מגן היו בכביסה. קראתי ברשת כל מיני טיפים: אבקת סודה, מרכך כביסה ועד כל מיני תרסיסים. ממש אין לי בעיה עם תרסיסים אך צריך לדעת באילו בדיוק להשתמש שלא יהיה גרוע יותר. אז איך אפשר להוריד את זה בצורה יעילה שתחזיר את המזרון למצב "חדש"? אשמח לקבל הצעות מחוכמת המונים לגבי דרכים להורדה יעילה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -