Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, הפורום מקום גדול אני מניח שיש פה מי שעובדים באזור. 

יהיו לי שבועיים שאצטרך לעבוד ברחוב הזה. יש לי תו תושב תל אביב אבל אזור 2. האם למעט חיפוש בכחול לבן יש באזור איזה חניון מוזל לתושבים או איזה הסדר חניה סביר שאתם מכירים? 

אין בעיה עם עשר דקות הליכה. 

תחב"צ לא אופציה. 

שכחתי לציין יום עבודה בערך 08-14. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקהילת סלוניקי יש אחוזת חוף שבדכ לא מלא.

מעבר לזה בכל הרחובות הסמוכים אין בעיית חנייה בכחול לבן ברחוב… בקהילת סלוניקי עצמה יכול להיות עמוס אבל תמשיך לקהילת ריגה/קהילת פדובה/מבצע קדש ואין בעייה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם (נערך)

אתה בטוח שלא התבלבלת?

קהילת סלוניקי היא בנאות אפקה א׳ גבול הדר יוסף, קילומטר מרמת החייל.

ואכן, על פנחס רוזן המקביל יש חניון אחוזת חוף שמעולם לא נתקלתי בו מלא.

כמו כן, אפשר לחפש בכחול לבן ברחובות הסמוכים, זה יכול לקחת קצת זמן, אבל יש שם איזור מסחרי אז אנשים מגיעים לזמן קצר לפעמים. שווה להתרכז ברחוב מבצע קדש הניצב (זה מבצע קדש התל אביבי, לא הרמת גני ליד קניון איילון).

ואם אתה מוכן ללכת 5 דקות, אז אין בעיה לחנות חינם בכחול לבן (שים לב רק לאיזורים לתו איזורי בלבד), בקהילת ונציה וקהילת פאדובה תמצא חניה בשפע.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

כן, אני לא לגמרי בקיא הבשכונות האלו, אבל זה בהחלט הרחוב.

תודה על העזרה, אחפש כחול לבן ואם לא יהיה אז 6 שקלים ליום לא יהרגו אותי.

תודה לכולם!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...