Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז במשפט אחד, נמאס לי מהמשקפיים...

מעוניין לעשות הסרת משקפיים בלייזר, רק שאני בור עדיין בנושא.

אשמח מכל מי שמבין עדיף ממימשעשה כבג המחצה על מקום טוב, על התהליך, כמה זמן אי אפשר לנהוג.

האם זה נחשב חופשת מחלה וכו וכו

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

אני עוד מעט כבר עשור ללא משקפיים,
ללא ספק חבל שהמתנתי כ"כ הרבה זמן...
בגדול יש 2 שיטות עיקריות ולפני שנמליץ למה ללכת לך לבדיקה האם אתה בכלל מתאים (בדרך כלל בדיקה בחינם),

בגדול את הניתוח עושה מכונה אז למכון שיש את המכונה הכי חדישה הוא המומלץ (ולא ללוינגר אין יתרון על אחרים למעט השם), מה שחשוב זה כן רופא מנתח שעובד בבית חולים (למקרה של סיבוכים ושוב עד כמה שאני זוכר לניתוח הזה יש 99% הצלחה).

אני נהגתי ללא בעיה כבר למחרת בבוקר לביקורת, הניתוח היה בשעה 16:00, ובאותו ערב כבר ראיתי טלוויזיה חופשי (אבל החלמה זה אינדבדואלי),
ימי מחלה - לא מכיר רופא משפחה שתתקשר אליו ותגיד אני לא מרגיש טוב וצריך 5 ימי מחלה שלא ייתן...

אחרי בדיקת התאמה בשמחה נספר על התהליך...

• אהבתי 1
פורסם

גם אני אחרי כעשור מאז הניתוח.

אני לא התאמתי לשיטה החדשה יותר, אז ביצעו עם הישנה.

היו כמה ימים של רגישות לאור וראיה מטושטשת, רק ביום השלישי יצאתי לאור השמש ונדמה לי שלקח עוד כיומיים עד שנהגתי (לא היה צורך).

אני לא סבלתי מכאבים בכלל, משכך הכאבים נשאר בבקבוק.

הדבר היחיד שהציק לי זה עדשות המגן ששמים למשך שבוע, למי שרגיל לעדשות זה כנראה פחות מפריע.

היתה פגיעה מינורית בראיה מקרוב (הכוונה לפונט 2 שקודם יכולתי לקרוא בתנאי תאורה לא טובים ואחרי הניתוח כבר לא. שום דבר שפגוע בהתנהלות היומיומית).

אני תזמנתי את הניתוח על חול המועד, ולקחתי ימי חופש בלי בעיה, כאשר הבוס מודע לסיבה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, llaavvii כתב:

(ולא ללוינגר אין יתרון על אחרים למעט השם)

ברשותכם אתעכב על המשפט הזה,

אחותי עשתה אצלו הורדת משקפיים, כי ככל הנראה יצא לו שם של המומחה הכי גדול בארץ (להורדת משקפיים ו/או עיניים בכלל). שנים אחרי והתהליך הצליח (אני מניח שהיה מצליח גם אצל אחרים?), אבל ממה שהיא סיפרה היחס למטופלים מהדוקטור עצמו ומהמרפאה עצמה על גבול המחפיר.

שזה מוביל אותי לסיפור השני, אח שלי הגיע אליו עם בעיה אחרת (קרטוקונוס, אין לי מושג למה דווקא אליו כי עד כמה שאני יודע הוא לא מומחה קרנית), ה... הזה המליץ לו על ניתוח לכאורה מיותר שעלה הרבה כסף וגרם לכאורה בפועל לדרדור נוסף בראיה כי לא עשה בזמן את הניתוח הנכון ("קרוסלינקינג") שאותו הוא בסוף עשה אצל מומחה קרנית במקום אחר (פרופסור עם לא פחות אם לא יותר שנות ניסיון מלוינגר, מה שלא הפריע לו להיות סופר נחמד ומקצועי. הייתי אצלו בעצמי מסיבה דומה). והדובדבן שבקצפת - כל פעם שהוא הגיע אליו לביקורת או שהיו לו שאלות לשאול, הדוקטור הנכבד במקרה הטוב נתן לו תשובות לקוניות בשביל לנפנף אותו ובמקרה הפחות טוב לא מצא לנכון לענות בכלל (מזכיר - הבנאדם אחרי ניתוח, לא רואה תוצאות תרתי משמע, רוצה לדעת מה הלאה ומה צריך לעשות). והבנתי שאת אותו היחס לכאורה מקבלים גם שאר המטופלים שלו.

בקיצור ולנושא השרשור - סביר להניח שאת רוב המוחלט של ההמלצות תקבל עליו, אני אישית הייתי הולך למישהו אחר.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...