Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עשו אמאזון שאיביי לא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משלוח חינם.

בעיקר הייתי מזמין מעלי גברים קטנים-בינוניים (MAX 100$). מאמזון קניתי השבוע בפעם השלישית בזכות המשלוח.

פורסם
לפני 16 שעות, sperial כתב:

מעדיף מספר כרטיס האשראי שלי ישכב בכמה שפחות מקומות, ותהליך הרכישה באמצעות פייפאל הרבה יותר פשוט מאשר להתחיל להקליד בכל פעם מחדש את פרטי האשראי בעליאקספרס, כמו שנהגתי לעשות לפני שהם הצטרפו לפייפאל (וחיסלו את עליפיי, אם כי מעולם לא השתמשתי בשירות  הזה). 

אני לא מקליד כלום.

זה שמור אצל עלי. 

כמו שהפיפאל שלך שמור אצלהם.

אני לא יודע מה איתך. אבל אני עובר על החיובים באשראי ואני חושב שהסיכוי שויזה יחזירו לי כסף גבוה מזה שפייפאל יחזירו. בשנים האחרונות היה להם שינוי מדיניות לרעה. זה בלי קשר לעמלות שלהם שיקרות מאוד.

אבל היי… תעשה מה שטוב לך. 

פורסם
לפני 8 שעות, FROGIE כתב:

משלוח חינם.

בעיקר הייתי מזמין מעלי גברים קטנים-בינוניים (MAX 100$). מאמזון קניתי השבוע בפעם השלישית בזכות המשלוח.

@מרק10 לקופה ראשית... 😆

• תוכן חדש...