Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נדרש - שואב אבק אלחוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, cabrio כתב:

מחזק

אחרי דייסון v8, קניתי את השיואמי הזה - פצצה של שואב ובמחיר שפוי. 

הדבר היחיד שהוא נחות מהדייסון , זה שאיבת שטיחים. לא בגלל העוצמה אלא בגלל הראש המיוחד החובט של הדייסון. לזה יש ראש אחד רחב, אוניברסלי גם לשטיחים וגם לרצפה. 

עוצמה מצויינת. סוללה טיל. בית של 130 מטר, על עוצמה אוטומטית - מרוקן בערך חצי סוללה. יודע גם להעביר ניגוב קל עם המיכל מים המצורף.

לדעתי שווה. 

הדייסון יקר בלי טעם. 

בדיוק כמו שאמרת הוא עושה את העבודה... מחיר שפוי אני בזמנו קניתי ב1080 ש"ח מאייבורי, יבואן רשמי.

לדעתי היום הוא סביב ה900 שח. תמורה למחיר חד משמעית!

אני קצת מתבאס מהחבטות והשריטות שהוא מקבל אבל אומר מילא יאללה כולה 1000 שח ולא 3000 שח

פורסם

אני עם הדרימי והוא עושה עבודה נהדרת.

קניתי גם להורים ולסבתי ולא נשמעו תלונות (ככה זה פולנים, אין תלונות = מחמאה).

לגבי זה שהמליץ לקנות יד 2 - מדובר ברעיון נורא. לא מדובר במכשיר שאמור להחזיק  יותר מכמה שנים (גם לא דייסון), לכן לקנות שואב שאי אפשר לדעת איך התנהגו אליו ובלי אחריות תמורת  הנחה קטנה, זה  רולטה מאד לא משתלמת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, tepic כתב:

לגבי זה שהמליץ לקנות יד 2 - מדובר ברעיון נורא. לא מדובר במכשיר שאמור להחזיק  יותר מכמה שנים (גם לא דייסון)

קניתי ביד2 2 דייסונים.

אחד זה DC52 Animal Pro (מלא תוספות, דווקה את המברשת לכלב קניתי בדוד עלי).  עלה 200 ש'ח טבין ותקילין.  זה היה לפני שנה ומשהו או יותר.  מאז החלפתי את הצינור הגמיש ואת הידית הזוויתית אתה מחזיקים את הצנור בשאיבה (איך באמת קוראים לזה?).  אחלה שואב.  מחיר מצחיק.

קניתי גם V8 עם כל האבזרים.  400 ש'ח.  הבטריה קצת גמורה, אבל לצרכים שלנו פה ושם - מספק.

שניהם מחזיקים כבר יותר מ"כמה שנים".  ה DC52 גם באמת עובד קשה.

פורסם
לפני שעתיים, dani666 כתב:

קניתי ביד2 2 דייסונים.

אחד זה DC52 Animal Pro (מלא תוספות, דווקה את המברשת לכלב קניתי בדוד עלי).  עלה 200 ש'ח טבין ותקילין.  זה היה לפני שנה ומשהו או יותר.  מאז החלפתי את הצינור הגמיש ואת הידית הזוויתית אתה מחזיקים את הצנור בשאיבה (איך באמת קוראים לזה?).  אחלה שואב.  מחיר מצחיק.

קניתי גם V8 עם כל האבזרים.  400 ש'ח.  הבטריה קצת גמורה, אבל לצרכים שלנו פה ושם - מספק.

שניהם מחזיקים כבר יותר מ"כמה שנים".  ה DC52 גם באמת עובד קשה.

אני שמח (על באמת) שזה עובד לך, אך זה לא באמת טיפ טוב לצד ג' שאתה לא מכיר.

אני נוהג לרכוש בזול מסכים עם תקלה בספק כוח, לתקן ואז להשתמש במסכים מעולים במחיר מגוחך - ועדין לא אמליץ על כך לאחרים.

פורסם
לפני 5 שעות, tepic כתב:

אני עם הדרימי והוא עושה עבודה נהדרת.

קניתי גם להורים ולסבתי ולא נשמעו תלונות (ככה זה פולנים, אין תלונות = מחמאה).

לגבי זה שהמליץ לקנות יד 2 - מדובר ברעיון נורא. לא מדובר במכשיר שאמור להחזיק  יותר מכמה שנים (גם לא דייסון), לכן לקנות שואב שאי אפשר לדעת איך התנהגו אליו ובלי אחריות תמורת  הנחה קטנה, זה  רולטה מאד לא משתלמת.

איזה דגם הדרימי אצלך?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 שעות, tepic כתב:

ני שמח (על באמת) שזה עובד לך, אך זה לא באמת טיפ טוב לצד ג' שאתה לא מכיר.

למה לא ?  השקעה של 200 ש'ח במכשיר שעולה מעל 2,000.  מה הסיכון ?  שהלכו 200 ש'ח ?  נכון שה 200 ש'ח זה חריג אבל סביב 500 הרבה פחות.

מיקסרים (אנחנו בבצק עכשיו) עובדים קשה.  קל להרוס אותם.  כבר קניתי שניים ביד2.  אחד (הנוכחי שלי) ב 1,000 ש'ח במקום 4,300.  לא שווה את הסיכון?

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 3.3.2022 בשעה 19:38, dani666 כתב:

קניתי ביד2 2 דייסונים.

אחד זה DC52 Animal Pro

השואבים הלא אלחוטיים של דייסון הם כלים עמידים. היה לי אחד במשך מעל ל-10 שנים, אין סיבה לא לקנות משומש במחיר כזה.

אין לי נסיון עם האלחוטיים שלהם, אבל מכשירים משומשים עם סוללות זה קצת חתול בשק. קשה לדעת מה מצב הסוללה, והחלפה שלה זה החלק הכי יקר.

• תוכן חדש...