Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר במייבש עם קונדנסטור ללא משאבת חום, תוצרת בוש 8קג, נרכש לפני שנה וחצי.

לפני כשבוע, התחילה תקלה של עצירת פעולת הייבוש לאחר כ10 דקות מההפעלה. כשפותחים את הדלת, כול החלק הפנימי של המייבש רותח ומלא אדים. לאחר התקררות ניתן להפעיל פעם נוספת, אחרי רבע שעה הוא נתקע עוד פעם... על הצג לא מופיעות שום תקלות. רק הזמן שנשאר עד גמר הייבוש נעצר.

זה קורה רק בתוכנית כותנה שהיא היותר ארוכה. בתוכנית MIX זה לא קורה.

מה לפי דעתכם יכולה להיות התקלה?

תודה

פורסם (נערך)

נישמע כאילו התחממות יתר וביגלל זה נכנס למצב הגנה ומפסיק?

טרמוסטט אולי?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מקרה הזוי... 

היום החלטתי להזמין טכנאי, מצאתי במייל את האחריות המורחבת שעשיתי לשנתיים לפני שנה וחצי. כלומר המוצר באחריות לעוד חצי שנה.

אם אני זוכר נכון, הייתה אצלהם אפשרות להרחיב את האחריות לשנתיים ב99שח.

יש לי את המסמך עם פרטים שלי ופרטי המייבש.

מה שהזוי שבשירות של בוש טוענים שאין דבר כזה אחריות לשנתיים ושאני זייפתי את המסמכים...

אחרי פניה ליבואן, הם אמרו שיבדקו פעם נוספת..

• מעניין 1
פורסם

אני גם זוכר שכל שני וחמישי היה להם את המבצע הרחבת אחריות, איזה הזויים- לזייף הרחבת אחריות- כאילו שאין לך מה לעשות בחיים חח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...