Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לנו ילד בן 2. הוא גדול מדי למיטת תינוקות גבוהה עם סורגים, מתעורר ורוצה לצאת החוצה אז מתחיל לטפס עליהם וזה נהיה מסוכן. רוצים לקנות לו מיטה של גדולים שיקום ממנה בעצמו בלי לקרוא לנו לשחרר אותו מהכלא כל בוקר.

ראינו שיש מיטות מעבר בגודל של המזרן שיש לו עכשיו, מחירים מ200 שקל עד כמה אלפים. מצד שני, אפשר לקנות מיטה נמוכה בגודל רגיל עם מזרן וזה ישמש אותו הרבה יותר שנים. מה עדיף? המלצות מבעלי ניסיון?

תודה!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה תלוי בגם בגודל של החדר.

אנחנו קנינו עכשיו מיטת איקיאה ממתכת שאפשר להאריך אותה. 

אם יש מקום, לך כבר ישר על מיטה בגודל מלא.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אצלנו שלושת הילדים היו עם מיטת איקאה מתארכת (דגם שלא קיים כבר), פשוט כי זה מה שעבר אלינו במשפחה.

במצב הקצר הגודל דומה לזה של מיטת תינוק, רק הגובה נמוך ולפעוט אין בעיה לעלות ולרדת ממנה. למיטה בגודל רגיל עברנו סביב גיל 8-9.

מעשית אני לא רואה סיבה שלא לעבור בגיל הזה למיטה בגודל רגיל, בתנאי שיש מגן צד והגובה נוח לעליה וירידה בטוחות.

• אהבתי 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אפרופו להעביר במשפחה, מיטות מעבר לא מחזיקות הרבה זמן, הייתי בודק אצל מכרים וגם משומשות.

בכלל שוק המשומשים לילדים עובד יפה מאוד בימינו. חלק אנחנו מקבלים/נותנים חלק קונים/מוכרים. יש הרבה שקים של בגדים שעוברים מפה לשם כל הזמן...

הכלל זה שמה שמקבלים נותנים ומוכרים רק מה שנקנה.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז כנראה שעדיף מיטה רגילה, כמו שחשבתי.

הבעיה עם משומש זה ההובלה. מיטת מעבר קטנה יהיה קל להעביר אבל מיטה בגודל מלא זה יותר מסובך. 

פורסם

אנחנו העברנו למיטת מעבר מיד2 שעלתה 150 ש"ח, וזה מצויין. מיטת מעבר היא נמוכה וזה חשוב, הוא נפל כמה פעמים בלילה מהמיטה ולא קרה כלום (שמנו גם שמיכה על הרצפה ליד).

מאחר וזה מאד זול וקל להובלה לא רואה סיבה להעדיף מיטה בגודל רגיל כרגע. 

זה גם נעים לו שהמיטה לא גדולה מדי, מרגיש יותר COSY כזה לדעתי, וגם פחות תופס מקום בחדר.

אגב עד היום בגיל 3 כמעט הוא מתעורר וקורא לנו, לא יורד מהמיטה לבד למרות שאין לו בעיה טכנית, אז בקטע הזה לא עזר הרבה :) (לנו זה עדיף כי ככה אפשר לישון בשקט שהוא לא מסתובב לבד בבית בלילה).

• אהבתי 1

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

קנינו מיטת מעבר מצוירת עם דמויות + מזרן נושם, ויצא קצת עודף מ-1000, עם מגן צד זה קצת יותר מ-1000.

היא בת 4 כבר ועדיין עם המיטה הזו וזה לא קטן לה.

מידות מזרן זה 130X70.

בינתיים לא רואה מתי היא עוברת למיטה רגילה, לא בטווח הנראה לעין

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא עדיף שיתרגל כבר למיטה של גדולים? יש מיטות נמוכות או עם מעקה.

הבעיה בכל הריהוט הזמני הזה שאח"כ צריך להיפטר ממנו בגלל מקום ולא תמיד מצליחים למצוא קונה במהירות, ואין לנו מחסן.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

ואז אחרי שהתרגל למיטה של גדולים בגובה 40 ס"מ מהרצפה, הוא פתאום יהיה בגובה 70 או 80?

וזה עדיין מיטה שאתה צריך להפטר ממנה מתישהו.

רק שהמיטת מעבר מתפרקת לגודל אריזה קטן יותר 😂

המעקה גם נפרד של Chicco אז הוא יכול לעבור למיטה גבוהה אחר כך.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • אהבתי 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מיטת מעבר זה אך ורק פתרון למקרה שצריך לדחוף עוד כמה אחים לחדר וכל סנטימטר קובע.

אם אין מצוקת מקום. מיטה רגילה עם מעקה מתפרק. כשלומד לא ליפול מעיפים את המעקה.

מעבר לחיסכון בהחלפה נוספת, מיטה רגילה זה מצעים רגילים, ואם קשה לילד להירדם והוא רוצה תמיכה, אפשר לשכב לידו רגע..

מה שבדרך כלל יביא להירדמות ההורה לפני הילד.

• אהבתי 4

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ואז אחרי שהתרגל למיטה של גדולים בגובה 40 ס"מ מהרצפה, הוא פתאום יהיה בגובה 70 או 80?

וזה עדיין מיטה שאתה צריך להפטר ממנה מתישהו

ההבדל שמיטת מעבר תשרת אותו שנתיים שלוש מקסימום, מיטה רגילה תספיק ל10 שנים בכיף.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

ההבדל שמיטת מעבר תשרת אותו שנתיים שלוש מקסימום, מיטה רגילה תספיק ל10 שנים בכיף.

היא תשרת אותו ל-10 שנים, אבל לא ממש תשרת אותו בשנתיים-שלוש הראשונות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה לא? על הספה הוא יודע לטפס יפה ולשבת, המיטה נמוכה יותר ולא תהיה לו בעיה לעלות עליה ולרדת. גם יהיה לו יותר מקום להשתולל עד שהוא יגדל.

• תוכן חדש...