Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שזה אחד הנשקים החזקים של המערב.

להקפיא נכסים וכסף של אוליגרכים רוסים.

אבל איך שאני רואה את זה, עוד ככה וככה זמן שהמערכה הזאת תיגמר ויהיה "שלום" אז פשוט הם יקבלו הכל חזרה לא?

אז בעצם העונש שלהם זה לא להיות מילארדר לחודש? 

או שברגע שלקחו להם - נגמר. לא מחזירים? כי אין לי ספק שרוסיה תתעקש על זה בהסכם שייחתם מתישהו

פורסם

זו הקפאה, לא החרמה. ימים יגידו מה יקרה לנכסים האלה. אנ מצפה שהם ישבו לבעליהם, השאה היא מתי וכמה נזק יגרם להם בינתיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שמים במיקרו על defrost

• אהבתי 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אז לא יודע. לא נשמע לי מאיים במיוחד הצעד הזה.

כאילו ברור להם שהם יקבלו הכל בחזרה. אז איפה הלחץ?

זה לא שאין להם מה לאכול ולשתות.

פורסם

תלוי. אם פוטין יוצא מזה כפושע מלחמה והם נחשבים לסייענים, יכול מאוד להיות שחלק ניכר מהנכסים האלו יועברו לשיקום אוקראינה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

להבנתי, יש כאן גם "פגיעה" רגשית במגוון של נקודות -> אוליגרכים, בכלל אנשי ממון אלו לרוב אנשים עם אנשים עם אגו גדול, מרגישים שמותר להם הרבה יותר מהאדם הממוצע (במיוחד נכון לאלו שמקורבים לשלטון ברוסיה).

עכשיו בא מישהו, ומגביל אותם. אומר להם - עכשיו אתם לא יכולים לעשות הכל. וזה פוגע להם באגו.

אתה מגביל אותם בגישה לנכסים שלהם - אז פוגע באגו (לטעמי, דוגמא מעולה זאת בעלי קבוצות כדורגל).

אם הנכסים הללו הם נכס מפסיד - אז אתה גורם להם להפסד מסויים (בסה"כ זה לא חייב להיות הפסד משמעותי, אך זה פוגע להם ברווחיות).

מגביל אותם ביכולת התנועה (לא יכולים להגיע לכל מקום) - אז הם כבר לא מרגישים בתור מורמים מעם.

במידה וזה ימשך זמן רב, אז הם יהיו מוגבלים ברכישת מוצרי מזון פרימיום (תלוי בגודל מאגר המזון שלהם) - לא מרגישים מורמים מעם.

כפי שאני רואה זאת, המטרה כאן היא לגרום להם לנזק מורלי (גם אם זניח) שיוביל אותם ללחוץ על פוטין להפסיק בכדי שיקבלו חזרה את הצעצועים שנלקחו מהם.

סוג של מלחמה פסיכולוגית.

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעה, Nakamichi כתב:

מסתבר שזה אחד הנשקים החזקים של המערב.

להקפיא נכסים וכסף של אוליגרכים רוסים.

אבל איך שאני רואה את זה, עוד ככה וככה זמן שהמערכה הזאת תיגמר ויהיה "שלום" אז פשוט הם יקבלו הכל חזרה לא?

או שברגע שלקחו להם - נגמר. לא מחזירים? כי אין לי ספק שרוסיה תתעקש על זה בהסכם שייחתם מתישהו

זה הטיעון של פוטין כלפיהם. גם סנקציות ייעלמו בשלב מסוים. מבחינת האוליגרכים מדובר בפגיעה כלכלית גדולה, כי רוב הרכוש הזה מתפקד ולא סתם שוכב. כשאתה לוקח מכונה שמכניסה לך כסף ועוצר אותה לחודש, חודשיים או שנה - יש כאן פגיעה קשה בהכנסות. תיאורטית, אתה צודק שאף אוליגרך לא יגווע ברעב ומקסימום רמת החיים שלו תרד טיפ טיפ טיפה. מאידך, בפועל, אתה יודע איך זה בני אדם ואנשי עסקים מוצלחים לא הפכו לכאלו בזכות פטריוטיות, או כי הם היו מוכנים להתפשר על משהו. אז יש כאן פגיעה כלכלית ניכרת, שהיא לא זמנית, לצד פגיעה זמנית.

בהפשטה לא לגמרי מדויקת: תחשוב שאתה מרוויח, נניח, 50 אלף ברוטו בחודש ורגיל לרמת חיים והכנסה מסוימת. ואומרים לך שלמען המדינה, אתה ספציפית תרוויח למשך שלוש שנים 10 אלף ברוטו. כתוצאה מכך אתה לא תזמין וואגיו בכל יום כמו שהיית עד עכשיו, אבל עדיין לא תצטרך למכור נכסים או לקבץ נדבות. 

אז בהחלט לא מדובר בנזק קולוסאלי עבור הצופה מהצד שלא רגיל להכנסות כאלו, אולם אם מחיר המלחמה הייתה פגיעה כלכלית בפוטין עצמו למשל, אז אין לי ולו צל של ספק שהיא לא הייתה מתרחשת. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

דעה לא פופולרית - אני נגד זה שפוגעים באוליגרכים - סוג של. אני נגד הרעיון שיקחו מהם את הכסף ויעבירו אותו לאנשים שהם לא רוסים.

ולמה?

במילים יותר ישירות מניקו: אלה אנשים שגנבו את המדינה ודרוסו כול מה שיכל לעצור אותם בדרך. גנבו את כול מה שאפשר ועכשיו חיים על זה. 

אז מה, יקחו לאוליגרכים ויחלקו למישהו אחר? מישהו אחר ירוויח על זה?

אם כבר שיביאו את הכסף לאדם הפשוט ברוסיה, לא יודע איך, בתשתיות או לא יודע. אבל לא להעביר את הכסף שגנבו גם ככה מהאדם הפשוט ל"מערב". 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 20 שעות, Nakamichi כתב:

לא מבין בדקויות, אבל העונש פה יהיה הרבה מעבר ל"לא להיות מיליארדר חודש".

הנכסים האלה מניבים הכנסות, והנזק במקרה של הקפאה יהיה הרבה יותר חמור, גם אם בסוף הכסף יוחזר עד האגורה האחרונה, כי כל העסקים של אותם אוליגרכים צריכים לשמור על תזרים המזומנים, שבלעדיו העסקים שלהם יכולים להיגמר.

תאר לך שבאמצע החיים שולחים אותך לחל"ת ומקפיאים לך את החשבון בנק וכרטיסי אשראי למשך חודש בגלל אי הבנה כלשהי. עכשיו אתה צריך להתחנן למשפחה וחברים שאין לך, למכור רכוש, ולקחת הלוואות בשוק האפור רק כדי להתנהל ביום יום. מנתקים לך את הטלפון והאינטרנט בגלל אי תשלום (שצריך לעשות באשראי), ובדיוק עכשיו צריך לחדש רישיון נהיגה ולעשות טסט לאוטו.

תוך חודש העניין מתבהר, מפשירים את החשבון ומחזירים אותך לעבודה, אבל הנזק כבר נעשה. יש לך חובות בשוק האפור, אתה צריך לקנות במחיר מלא בחזרה את מה שמכרת בזול, וחטפת קנס בגלל שנהגת בלי טסט ועם רישיון לא בתוקף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...