Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור להיות בחו"ל ולהגיע למלון באיזור השעות 6-7 בבוקר.

בגלל שזאת טיסת לילה ואני לא ממש מצליח לישון בטיסות אז אני מעוניין להכנס לחדר במלון כבר בבוקר ולישון שם. 

הצ'ק אין ברוב המלונות הוא באיזור 12-15.

אני מעדיף שלא "לסחוב" עד אז וגם מעדיף לא להסתמך על טובות של הפקיד קבלה לקבל חדר מוקדם יותר. 

אז האופציה הראשונה שחשבתי עליה היא פשוט להזמין מראש את הלילה הקודם. ואז תיאורטית החדר עומד לרשותי מיום לפני בשעה 15. הבעיה שדווקא היום ההוא זה כנראה איזה חג או משהו. לא ברור. והעלות של הלילה ההוא שוות ערך כמעט לכל ה-3 לילות הנוספים.

אופציה שנייה שחשבתי היא לקחת מלון בשדה תעופה. זה די זול. אתה נוחת. הולך למשהו ליד השדה. שם את הראש. קם. הולך למלון שלך עושה צ'ק אין.

מצד שני מרגיש לי קצת מסורבל. 

בגלל שאני בטוח שאני לא הראשון בעולם שהגיע מוקדם למלון. אשמח לדעת מהניסיון שלכם מה הדרך לסגור לעצמי בוודאות חדר משעה מוקדמת ומצד שני לא לשלם על כל הלילה.

אין לי בעיה להכנס גם ב-8-9. אני אלך בינתיים לשתות קפה או משהו. 

אבל קצת מבאס לשלם תעריף של לילה יקר במיוחד בשביל 4-6 שעות. אין איזה קנס צ'ק אין מוקדם שהם לוקחים?

פורסם

תהליכי צ׳ק אין הן בדרך כלל די מהירים (הפסיקו עם המפתח והמון רישום בכניסה ויציאה) ולכן מלון בשדה נשמעת לי כמו אופציה סבירה בהחלט.

כמובן זה לאחר שדיברת עם המלון ״הקבוע״ וביררת איתם מה האופציות העומדות לרשותך - זה הדבר הראשון שצריך לעשות. אולי בתוספת תשלום הם יוכלו לקבל אותך מוקדם לפי הבוקינג הנוכחי שלך (ללא תוספת לילה, אלא תוספת תשלום על צ׳ק אין מוקדם). בחלק מהמלונות זה אפשרי

• רעיון טוב! 1

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

גם אם אתה מזמין לילה קודם אתה צריך לתאם את ההגעה לפנות בוקר עם המלון.

לילה במלון בסיסי בנמה"ת זה מצויין - עם אותה הערה - רק שים לב שבהרבה מקרים זה לא לגמרי צמוד לשדה אלא מרחק כמה דקות בשאטל או מונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ישנתי לפני שבועיים פעם ראשונה במלון ליד שדה תעופה (טיסה נחתה בלוטון במקום בגאטוויק) וחייב לציין שהופתעתי לטובה. המלון היה 10 דקות הליכה מהשדה, ארוחת בוקר הייתה מצוייינת (בניגוד לארוחת בוקר באותה רשת עצמה כמה ימים אחרי), המחיר סביר ביותר, סך הכל חוויה חיובית- הייתי בטוח שהמלונות ליד השדה יהיו פח, בכל זאת זה קהל שבוי, הופתעתי לטובה.

פורסם

לא יודע כמה זה קריטי..בפעם האחרונה שהייתי במונאקו עזבתי את הארץ ב  2 בלילה אחרי שעבדתי מהבוקר
הגענו לשם  בבוקר \ צהריים ופשוט המשכנו בחיים כאילו כלום

פורסם

בגדול יש לך שתי אפשרויות ריאליות,

מלון בשדה התעופה, מנוחה בו ואז נסיעה למלון שלך.

או

להגיע למלון שלך מוקדם. לבקש להשאיר את המזוודות בקבלה עד שהחדר שלך יהיה מוכן, וללכת להסתובב 'חופשי' בעיר לכמה שעות.

אישית - הייתי בוחר באפשרות השניה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 9 שעות, Transporter כתב:

לא יודע כמה זה קריטי..בפעם האחרונה שהייתי במונאקו עזבתי את הארץ ב  2 בלילה אחרי שעבדתי מהבוקר
הגענו לשם  בבוקר \ צהריים ופשוט המשכנו בחיים כאילו כלום

פעם הייתי מגיע בטיסה מוקדמת וישר מתחיל לעבוד.

היום מעדיף להגיע לילה קודם ולהתחיל יום עבודה כמו בן אדם.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מהימים הטובים יש לי ניסיון בשתי הדרכים. אישית - מעדיף את הראשונה. אבל זה תלוי בלו"ז: אם אתה מגיע ממש לפנות בוקר עדיף לישון כמה שעות סמוך לנמה"ת ואז צאת לעיר. אם אתה מגיע בבוקר כנראה שהטעם בכך אובד, שכן אתה צריך לפנות את החדר עד 10-12, ולא תספיק לישון.

צריך להביא בחשבון:

1. זמן הטיסה, כולל איחורים (להבנתי בתקופת הקורונה יש הרבה פחות איחורים מאשר עד 2020).

2. זמן היציאה מהשדה - כולל פרוצדורות קורונה ודרישות בידוד לפי היעד.

3. זמן נסיעה מהשדה לעיר, כולל זמינות אמצעי תחבורה.

4. התוכנית שלך להמשך היום - אם מדובר בנסיעה מקצועית השאלה היא מתי עליך להיות בכנס או בפגישה הראשונה, שכמובן תרצה להגיע אליהם רענן ככל האפשר.

5.. ההערה של נהג הלילה נכונה, אבל צריך להביא בחשבון את זמני הטיסות האפשריות ומחירן.

6. האם מדובר ביעד יחסית קרוב עם הפרשי שעות קטנים, או שיש מרכיב משמעותי של jet lag.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם תקח מלון ליד השדה, הצ'קאאוט עדיין יכול להיות ב-11-12. כלומר תשלם על לילה שיסתכם בזה שיהיו לך 4 שעות במלון.

אישית מניח שהייתי נוסע למלון בעיר, משאיר את המזוודות שם ומסתובב בחוץ עד הצהריים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

4 השעות האלה יכולות להיות ההבדל בין יום פרודוקטיבי (שמתחיל, נניח, ב-10-11 בבוקר) לבין יום שמתבזבז בעייפות ובסוף נופלים למיטה בשעה 5 בערב. לכן הכנסתי את כל השיקולים בפוסט הקודם.

כאשר לקחתי חדר במלון סמוך לנמה"ת (זה היה יוכול להיות בגלל הגעה לפנות בוקר או לקראת המראה מוקדמת למחרת) תמיד בחרתי במלון זול ובסיסי ביותר, כך שתחושת ה"ניצלו אותי" כי שהיתי בו רק כמה שעות לא היתה קיימת. האלטרנטיבה - יום מבוזבז בגלל עייפות קשה או צורך לצאת מוקדם לפנות בוקר לטיסה, או הסתבכות בהגעה לשדה ממלון יותר מרוחק - גם עלולה להיות יקרה.

פורסם

הבוקר לא חשוב לי. אין לי לטייל או מה לעשות.

אני צריך לתפקד בצורה סבירה אחה"צ/ערב.

אני יודע שיש אנשים שיכולים לא לישון כל הלילה ואז יום אחרי לתפקד רגיל. אני לא אחד כזה. אני חייב כמה שעות שינה.

אני כנראה אלך על המלון בשדה. אם אגיע לשם ב-6 והפינוי ב-12 זה בסדר גמור.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא ציינת על איזה שדה מדובר, אבל אם המלון של השדה צמוד לטרמינל (כלומר לא דורש נסיעה) הייתי הולך על זה. ישנתי בכמה מלונות כאלו שאליהם אתה פשוט עולה מאולם הכניסה, גם עקב הגעה בשעה מאוחרת בלילה וגם בקונקשן ארוך. ככה אין בזבוז זמן - אתה הולך כמה דקות עם המזוודה ויודע בדיוק כמה זמן יקח לך לחזור ואין צורך במקדמי בטחון. ברובם היה סה"כ בסדר, למרות שזכור לי אחד שבידוד הרעשים הפנימי היה מחורבן ממש (הבידוד החוצה דווקא טוב ולא שמעתי מטוסים). לא הצלחתי לישון כמו בן אדם כי, כצפוי בשדה, אנשים נכנסים ויוצאים מחדרים בכל שעות היממה.

אבל כל אלו היו בנסיעות עבודה. בנסיעה פרטית תמיד העדפתי לשים את המזוודות בשמירת חפצים וללכת להסתובב. זה לא שנדרש ריכוז גבוה בחופשה.

פורסם (נערך)

הגיוני לגמרי. זה לא חייב להיות מלון של השדה, אבל בהחלט בקרבתו, גם מרחק של 10-15 דקות במונית זה סביר לגמרי. צור קשר עם המלון לפני שאתה מזמין כדי לבדוק אפשרות לפינוי קצת יותר מאוחר.

חלק מהמלונות האלה אינם מספקים ארוחות, אלא, לכל היותר, מכונות אוטומטיות. מציע לך לקחת ארוחת בוקר מהארץ (סנדביצים, ואם אין במלון ערכת קפה אז קפה נמס, קופסאות קטנות של חלב עמיד וקומקום חשמלי נייד עם מתאם לשקע המקובל בארץ היעד)

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 32 דקות, sperial כתב:

סנדביצים, ואם אין במלון ערכת קפה אז קפה נמס, קופסאות קטנות של חלב עמיד וקומקום חשמלי נייד עם מתאם לשקע המקובל בארץ היעד)

חצי מזוודה בשביל ארוחת בוקר חד פעמית, לא עדיף במקרה הכי גרוע לקנות קפה ומאפה בשדה?

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...