Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, sperial כתב:

ואתה חושב שלא שאלתי? פקידת הקבלה, שאני חייב לומר שהיתה מקסימה, לא הכירה מקום שהיה פתוח בשעה המוקדמת הזו. 

למה לא הבאת איתך סימקארד מהארץ יחד עם הקומקום? אינטרנט יודע דברים שפקידות קבלה לא יודעות

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אז זהו, שאת הסימים המקומיים (5 ג"ב ב-5 אירו) קניתי רק יותר מאוחר באותו בוקר. מה לעשות, בשעה 5 בבוקר הדוכן בנמה"ת היה סגור.

וברצינות - אחד הדברים שאני עושה לפני כל נסיעה הוא בדיקת סביבת המלון במפות גוגל - איפה יש סופר, איפה בית קפה, איפה מסעדה. בהקשה על הנעץ נפתחות שעות הפתיחה של העסק. ולפחות באותו זמן לא מצאתי מקום פתוח. הבדיקה הזו פתרה לי לא מעט בעיות במהלך השנים, למשל ידעתי את מגבלת שעות הפתיחה של עסקים כך שיכולתי לתכנן נכון ביקורים וקניות.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש כמה דברים טובים שאפשר לעשות היום בכל טיסה לחול.

אחד הוא לקנות סים בארץ. 

השני הוא לארגן מפה בגוגל מאפס (או לקנות. יש כאלו למכירה מסתבר) של האזור שמגיעים אליו. 

אפילו לפני 6 שנים זה היה יותר קשוח כי חבילות הגלישה היו יקרות יותר והאינטרנט גם היה יקר יותר. אבל היום אפשר לסמן כל דבר שמעניין על המפה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה היה לפני 8 שנים, בדיוק בזמן צוק איתן. חבילות הגלישה היו יקרות מאד, והסימים הבינלאומיים עוד לא היו זולים ונוחים.  בודאי בהשוואה לסים מקומי בפינלנד (זה היה הזול ביותר שהיה לי חוץ מאלה שבלטביה ובליטא).

עד 2018 נהגתי לקנות סים מקומי בכל יעד והיה לי אוסף של עשרות (עד שנפטרתי ממנו בהתקף של עשית סדר בתיקיות) מ-2018,  עברתי לגלובאל סים של פלאפון - זה התחיל בנסיעה לקנדה שבה הסים הכי זול עלה 80 דולר ונתן איזו חבילה די עלובה, ומאז המשכתי אתו עד שהפסקתי לנסוע לחול.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש כבר ליהוק לסרט? הסיפור הנורא על קפה הבוקר.

יכול מועמד לסרט השנה בקטגוריית הדרמה יחד עם: המחסור המזעזע בקטשופ במקדונלדס.

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

תגיג, אתה לא מכיר את ההתכתשויות שלי עם הנמסיס שלי (יבגניפ)?😀

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 1

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

ואתה חושב שלא שאלתי? פקידת הקבלה, שאני חייב לומר שהיתה מקסימה, לא הכירה מקום שהיה פתוח בשעה המוקדמת הזו. 

האמת, במקרה שלך אני מופתע שלא טסת עם מיימיה מלאה קפה קשורה בשרוך על הצואר.

• מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, sperial כתב:

כשתתעורר מהשינה הקפה מהשדה כבר יהיה קפוא.

אני מביא מקצת ניסיון שצברתי במהלך השנים, כולל מצב שבו הגעתי באמצע הלילה ורעבתי עד הבוקר. עקרונית אני מביא נשנושים שיוכלו להחזיק אותי 24-48 שעות, עד שאני מתאפס על איפה שאני נמצא. חשוב במיוחד בסופי שבוע, כאשר אין סופרים פתוחים, ולא בכל מקום יש בסביבה בתי קפה שפתוחים בשעות המוקדמות של הבוקר. קומקום חשמלי קטן (מספיק ל-1-2 ספלי קפה), 2 קופסאות חלב עמיד של 200 סמ"ק, חפיסת סוכרזית וכמה סטיקים של נסקפה תופסים מעט מאד  מקום במזוודה. דרך אגב, לנסטלה יש גם סטיקים שמכילים תערובת של קפה, סוכר ומלבין, אם זה מה שרוצים  לקחת. אם בבדיקה לפני הטיסה יש במלון קומקום חשמלי או מכונת קפה אפשר לצמצם את הערכה.

צריך להוסיף שאני אוהב לאכול משהו קל ולשתות משהו חם בחדר, במיוחד בבוקר, דבר ראשון אחרי שאני מתעורר, לפני שאני מתארגן לתנועה ואפילו לפני שאני יורד לחדר האוכל של המלון. חשוב עוד יותר אם מדובר במזג אויר קר, כשלא נעים לצאת מהחדר רק בשביל קפה.

ואני שואל, למה לעצור כאן??

תכין מראש שתי ביצים קשות, תזרוק 4 פרוסות לחם לשקית, תוסיף ממרח לבחירתך, עוד קצת ירקות חתוכים, המהדרין יביאו פתילייה לחימום הכל ויש לך אחלה ארוחת בוקר 😀

וברצינות, להתאפק עם הקפה כמה שעות בבוקר זה גזר דין מוות?

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

למה לא הבאת איתך סימקארד מהארץ יחד עם הקומקום? אינטרנט יודע דברים שפקידות קבלה לא יודעות

הסימקארד היה בתיק של אשתו, ואותה כידוע כייסו בברצלונה. רבאק, אני מצפה מחבר פורום ותיק כמוך לעקוב אחרי העלילה.

• מצחיק 6
פורסם
ציטוט

Kindly be informed For the early check in, as you are aware the check in time Is 16:00 hours and you'll arrive very early in the morning.

However we do have options set aside for such scenarios but are based on availability.

Upon arrival time if rooms are available the front desk can assist you to check in earlier than usual with an extra charge.

If this option isn't suitable for you, we do have storage facilities for your luggage as we await for the actual check in time.

טוב, זה פחות מתאים לי.

זמינות לא ידועה במחיר לא ידוע.

שדה תעופה IT IS

פורסם (נערך)

תשובות של רשת בינלאומית, נימוס אמריקאי מזוייף פר אקסלנס. לא מתחייבים לכלום, לא באמת עוזרים לך, אבל מוכנים לעשות לך טובה ולקחת כסף בלי להגיד מראש כמה בדיוק. מזכיר במשהו את חנויות האינטרנט בארץ שלא מפרסמות מחיר ומחכות שתתקשר או תבוא.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם
לפני 3 שעות, Nakamichi כתב:

טוב, זה פחות מתאים לי.

זמינות לא ידועה במחיר לא ידוע.

עזוב מייל

תתקשר לקבלה כמו שכתבתי.

ואם לא לוקחים ממך כסף - אז זה לא סגור.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...