אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
השטח המתואר בגודל של כ 64 מ"ר, העיגול האדום מייצג את המדרגות לקומות העליונות בבית - את המעבר הזה אי אפשר לסגור. גובה התקרה כ 2.5 מטר. מחפש פתרון, כרגע בלי תקציב מוגדר, למיזוג החלל הנ"ל כאשר הדגש העיקרי הוא שקט ויעילות אנרגטית. אין שום רצון ללכת לכיוון של מזגן מרכזי. מחפש פתרון שישלב שני מזגנים בינוניים, או אחד ממש גדול, או אולי אפילו 3 קטנים? אשמח לעצות תודה
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 12 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן זה זמן מה שאני רוצה לקנות דירה להשקעה עם הון עצמי של 300 אשח אבל מתבלבל משטף האפשרויות. מתווכים כמובן מציעים דירות קיימות כי יש להם אינטרס בלמכור אותם, ולי אין כל כך חשק להתעסק עם שוכרים. חשבתי לקנות דירה בפרוייקט אצל קבלן ולמכור אותה כשהיא מוכנה. בדומה לעסקה הקודמת שעשיתי פה בפורום (קניית רכב יד2), בשלב מסוים התייאשתי מקריאה ובדיקה בעצמי ושכרתי את השירותים של יועץ שיבדוק לי. האם קיים מישהו מקביל מומלץ בתחום הנדלן? שיוכל לעשות סדר במיסים- כדאיות- מימון- מציאת נכס?
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפעמים אני מרגיש טיפה אוטיסט כשאני בא להתמודד עם בעיות טריויאליות כמו בכותרת - קניתם מוצר חשמלי כלשהו, הוא מגיע עם אריזה גדולה, אתם- 1) שומרים את האריזה? 2) זורקים בהקדם האפשרי? 2a) איפה אתם זורקים? קרטוניה? גזם? פח אשפה כשאף אחד לא מסתכל? אני שואל כי הצטברו לי מלא אריזות כאלה שמחכות לקרטוניה מה שקורה פעם באף פעם.
הודעה אחרונה מאת hans, -
שלום חברים ייתכן שיש אבנים בכיס המרה של אשתי, ממתינה עדיין לווידוא באולטראסאונד. אמרו לה שאם אכן יש אבנים (ובסבירות גבוהה יש) - צריך לבצע ניתוח של הסרת כיס המרה. מה המשמעויות של הניתוח? חיים אחרי? אישפוז? שיקום? שיטות? כל מידע יתקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם יש ברשותי מדיח כלים אינטגרלי שאני מעוניין להחליפו באחר. רציתי לשאול איך ההליך נעשה ולאיזה בעלי מקצוע אני צריך לפנות? מי מוציא את המדיח הקודם? ואת הדלת מטבח שעליו? אני מניח שהתקנה תיעשה ע"י החברה אך מי מתקין את דלת המטבח חזרה? תודה
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, מרחק צפייה- כ3 מטרים. אם זה חשוב- הצפייה בשכיבה לרוב . חדר ניטרלי לכיוון החשוך-יש ווילון אפור. הצפייה לאורך כל היום. כרגע ישנה טלוויזיה של סמסונג שעובדת בצורה תקינה בגודל 46 אינץ שנקנתה לפני כעשור. מסך 50-55 אינץ' נראה לי בהחלט יתאים , אין צורך במסך גדול יותר. להפתעתי , אמא מסתדרת מצויין עם מקלדת אלחוטית וה-NUC שמריץ ווינדוס . מפעילה YOUTUBE , מחשפת תכנים לבד .גולשת בפייסבוק ויודעת למצוא בגוגל כל מה שמעניין אותה . משתמשים בבית ב IPTV , באחד החדרים אותו IPTV מופעל דרך אנדרואיד- אמא ניסתה את האנדרואיד - ישנה העדפה ברורה לווינדוס . הטלוויזיה חייבת להגיע עם רגל - ישנה התנגדות נחרצת לתליית הטלוויזיה על הקיר . …
לאחר התייעצות בפורום קיניתי קורקינט חשמלי שיואמי M365. מחיר 1390 ש"ח, נקנה בשופרסל אונליין, יבוא של אחד היבואנים המקבילים. זה קורקינט בסיסי מאוד וזול מאוד. משקל 14 קילו, טווח מוצהר 30 ק"מ, זמן טעינה 5 שעות. מהירות 25 קמ"ש - לפי התקנות בארץ זו המהירות המקסימלית המותרת לכלים חשמליים שלא דורשים רישוי. הספק 250W - כנ"ל, לפני התקנות זה ההספק המותר. לאחר הוצאתו מהאריזה צריך להרכיב את הכידון עם 4 ברגים באמצעות מברג אלן המצורף. עוד באריזה 2 צמיגים עם פנימית ספייר ומתאם לניפוח צמיגים. לוח שעונים (מפורט מאוד...) כולל נורות שמציגות את רמת הטעינה - 4 נורות דולקות - 100…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
SWATCH משיקים מהדורה מיוחדת של שעונים בשיתוף פעולה עם Omega (שבבעלותם), מידע ניתן למצא כאן: https://www.swatch.com/en-us/bioceramic-moonswatch.html מדובר על שעוני Moon watch כמו שאומגה מייצרים (מבחינה קוסמטית), בעלות של כ-260 דולר ואני מעוניין לשים את הידיים שלי על 3-4 שעונים. מישהו נמצא במיאמי ויכול לעזור ברכישה של השעונים ?
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
בוקר טוב, לאחרונה, אני נתקל בהודעת שגיאה מסוג CSC 7200026 בעת נסיון להזמנות בעלי אקספרס. ניסיתי מס' כרטיסי אשראי שונים, דרך פייפאל או ישירות בעלי אקספרס - שום דבר לא עובד! מס' ניסיונות ליצור עמם קשר בצ'אט, פתיחת ערעורים - הכל עלה בתוהו בטענה שהם לא מצליחים לאמת את החשבון ואותה תשובה כל פעם מחדש ברמה של copy-paste. משהו הזוי... אפילו ניסיתי לפתוח יוזר חדש מפלאפון אחר ולהשתמש באשראי שונה לגמרי (לא על שמי) - שום דבר לא עובד! חשבתי תקלה עולמית, אבל לא.. כמה וכמה חברים דיווחו שניסו להזמין והצליחו ללא כל בעיה. מישהו אי פעם נתקל בתופעה ההזויה הזו ואין לה פתרון? כי בינתיים מהשירות לקוחות של עלי אקספרס אין כ"כ פתרון. (עצות לע…
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
האם יקירי הפורום יוכלו לשתף מנסיונם ולעזור לי לבחור אוזניות In ear מבטלות רעשים טובות? קצת רקע, אני נוסע המון באוטובוס וברכבת ומקשיב למוזיקה מספוטיפי, או לברמן וקיסוס מהאפליקציה של הרדיו שלהם. אז אני מחפש משהו עם פונקצית ביטול רעשים אקטיבית ANC שיחליש את הרעש של המנוע ויעמעם קצת את ההמולה הכללית. בנוסף אני בד"כ מסתובב בעבודה עם אוזניה אחת באוזן ומקשיב למוזיקה או לפודקסטים, אז חשוב לי שיהיה מצב אמביאנט שבו יש שידור של מה שקורה בחוץ כדי שאני לא אהיה מנותק. חשוב גם שתהיה אפשרות להשתמש בכל אוזניה בנפרד, כדי שאני אוכל להחליף את האוזניה שבאוזן במהלך היום וככה להכפיל את זמן השימוש. וגם שתהיה קליטה יציבה בשטח כמה שיותר גדול. ושהן לא ישתגעו אם לפעמים אני אחבר אותן…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
אולי הראיה שלי לא 6\6 על 7\7 כמו פעם? בסרטון רואים את הנהג מכוון וממתין ממתין ממתין ולא יורה. מגיע בחור עם חולצה אדומה ומבצע ירי. ואז בכל החדשות הנהג עולה לשידור. החזיר אותי אחורה לפיגוע של הטרקטורים בירושלים. צוות יס"מ הגיע, וירה. והם עלו לכותרות. א-ב-ל מי שירה וניטרל את המחבל בטרקטור ביפו זה בכלל חייל בחופשה... רק פוסט אחד ראיתי על המקרה: https://www.ynet.co.il/news/article/rjnq1jvm9#autoplay
הודעה אחרונה מאת falou, -
לינק https://www.calcalist.co.il/local_news/article/s1b1xwx6y קשה לי להאמין שנפלנו לNSO ועדיין יש מעקבים אחרי אזרחים ישראלים, ככה בלי אישורים. איך מונעים מעקב טלפוני?
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, אני מעוניין לרכוש דירה שניה להשקעה (עד 1.5 מיליון). ההון העצמי לא מספיק (150k), לכן מעוניין למשכן את הנכס הקיים (ללא משכנתא) כדי להגיע להון עצמי של 50% מהנכס החדש. לצערי ישנתי בעמידה בשנים האחרונות, וכרגע האופציה להון עצמי זה דרך משכנתא חוץ בנקאית (חברות ביטוח וכו'), מישהו עבר/מכיר תהליך דומה ויכול לייעץ/לתת טיפים? תודה לעונים! עמית.
1. מתכננים פרויקט פינוי בינוי אצלנו עם מעורבות העירייה. 2. גורמים מהעירייה שמלווים את דיירי השכונה, החליטו למנות נציג מכל כניסה, כנציגות הדיירים. 3. החלטתי לא לחתום על טופס מינוי בגלל שאני לא סומך על הדיירים (אנשים מלאים בבטחון עצמי שבקושי מסוגלים לקרוא כל שכן להבין, ואני לא ממעיט בערכם או מזלזל, אני מדבר מניסיון עבר לאחר שניסיתי למנוע מהם לחתום על חוזה שעו"ד (ויזם) החתימו אותם, והסתבר שרימה אותם וצדקתי, ניסיון להסביר להם לווה בצעקות שאני טועה, בלי יכולת להקשיב ולהבין, רק להגיד "יהיה בסדר" "הוא לא ירמה" וכד' 4. דיירת נוספת מהכניסה שלנו החליטה להצטרף לנציגות, החלה להחתים דיירים על טופס שנכתב בכתב יד בנוסח הבא: "אנו החתומים מטה דיירי רחוב *** מייפים בז…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
היי מחפש לקנות אוזניות שחוסמות כמה שיותר רעשים בopen space לניהול שיחות, ומוזיקה. תקציב עד 600 ש"ח עם אפשרות לחריגה. פתוח למותגי Aliexpress חייב שתהיה אפשרות בנוסף לחיבור אלחוטי גם לחבר עם כבל aux האם קיימת אפשרות למצב של חסימת רעשים בלי השמעת מוזיקה? האם הניידות המוגבלת יחסית עם אוזניות מגושמות משתלמת מבחינת יכולת חסימת רעשים ביחס לאוזניות in ear אלחוטיות תודה!
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלומות לכולם . נסיעת עבודה לצפון איטליה בשבוע הבא. מחפש לקנות, רק במחירים טובים, ציוד לאופניים, למעשנות, אוזניות למחשב, ביגוד קולומביה. ואלה. עולם תוכן גברי טיפוסי . לא מצליח למצוא חנויות זולות ומתרשם שהמחיר כמו בארץ פלוס מינוס. אשמח לנסיונכם והמחצתכם, אם יש. תנקס
-
שלט לסוני 5
מאת lishaina- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים אני רוצה לרכוש שלט נוסף לסוני 5 עכשיו ראיתי יש כמה שלטים ובמחירים שונים . האם השלטים שנמכרים הם ומקוריים/ שונים ממה שמגיע עם סוני ?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
כל זאת עד ה 3 באוקטובר 2003. קבלו את שעון הקיץ איציק
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נניח ויש לכם עסק קטן יחסית. אתם מוכרים מוצרים/שירותים מסויימים. בין לקוחותיכם גם עסקים קטנים יותר וארגונים ענקיים (נגיד חברת ביטוח). האם אתם מעדיפים לבצע רכישות/עסקאות עם גופים שנמנים על קהל לקוחותיכם? גם אם המחיר שהם מציעים יקר יותר מאשר הצעות אחרות? האם זה משתנה אם העסק קטן יחסית ובעל העסק יודע שאתה לקוח שלו גם, לבין גוף גדול שבעל העסק לא מכיר אתכם ומי שאמון על הרכש כנראה לא מעניין אותו האם אתם לקוחות או לא? האם ההעדפה הזאת היא רק לרכישות של העסק או גם נגיד לרכישות פרטיות? (סופרשל לקוח שלי, אז את הקניות בבית אעשה רק משם?)
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
-
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני צריך טיגריס ראש של אריה ראש של קוף ודברים דומים מהגונגל בגודל אמיתי איפה מוצאים דברים כאלה?
הודעה אחרונה מאת David32, -
מחפש המלצה על מכונת קפה שהיא לא קפסולות, מספיק עם השקר הזה... זה קפה גרוע וטריק שיווקי (כולל נספרסו) 😑 2 אופציות עלו לי לראש: או מכונת קפה שעושה הכל לבד! טוחנת פולים, מקציפה חלב, אוטומטי מלא, או מכונת אספרסו ביתית עם מקציף קיטור, כמו בבתי קפה רק גרסה ביתית מוקטנת. המלצות יתקבלו בברכה! אין הגבלת תקציב, לא משנה אם אין בארץ את החברה/דגם/מוצר, עם הכל נסתדר! תודה.
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- 4 עוקבים
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי, סגרנו טיסה לקנדה (לטורונטו) באוקטובר. בברוטו יש לנו שבועיים לטייל, נטו 12 ימים. אשמח להמלצות לכמה דברים: 1. באיזו חברה כדאי לשכור רכב? (רוצים לשכור בשדה בטורונטו) רצוי כמובן עם כל כיסוי אפשרי ועם ביטול השתתפות עצמית ולא החזר. כרגע אני בונה על קטגוריה מעל הקורולה, כנראה רכב מנהלים כלשהו. נראה לי משהו כמו אימפאלה. 2. המלצות לאטרקציות בתחום הרכב והתעופה יתקבלו בברכה, עדיף באיזור טורונטו, עם אפשרות לנסיעה של שעתיים עד 3 שעות לכיוון. 3. המלצות למוזיאונים מעניינים בטורונטו והסביבה. 4. המלצות לפארקים מעניינים ומקומות עם נופים מרהיבים. 5. כמה זמן כדאי להקדיש לאיזור של מפלי הניאגרה? 6. האם כדאי לשלב טיסת פנים לאיזור א…
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלומות, ב- 2017 שזה כבר לפני 5 שנים, רכשתי בהמלצת הפורום המכובד הזה שואב VAX Gator 10,8 volt מאמזון (היה יותר זול ממה שהציעו בארץ זאפ וכל השאר). הוא מאד מוצלח ואני מאד מרוצה מהמלצתכם דאז. שואב טוב, קל לפרק, לנקות ולהרכיב חזרה, אמין ובגודל הנכון. למרות שהוא עדיין שואב בעוז הוא מתחיל להראות סימני חלושעס, כאשר הסוללה כבר לא מחזיקה יותר מדקה. אני מניח שהשתנו והתעדכנו כמה דברים בתחום. אז - מה מומלץ כיום? מה קונים בימינו? באופן טבעי אני נוטה לחזור שוב אל המותג הזה, אבל אולי יש חדשות בתחום. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Trilandian, -
כמובן שזה לא אומר שמשבר כלכלי לפנינו, רבים וטובים כבר ניחשו בעבר וטעו. זה גם לא אומר שזה תחילתה של פיצוץ הבועה הגדולה, גם פה, רבים כבר ניחשו וטעו. רק אומר שזה חריג. גם במונחי תקופת הקורונה. הסיבות הן כמובן ציפיות ה FED להעלאת ריביות ופספוסי תחזית כלפי מטה מצד חברות גדולות בדוחות השנתיים שלהם. מה שמעניין באמת זה שהקריפטו, שהיה אפשר לצפות שיהיה HEDGE כנגד אינפלציה וירידת ערך בשוק המניות - יורד יחד עם השוק. חסכתי לכם את הגוגל:
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, עשיתי לאחרונה הזמנה מאמזון ארה"ב בשווי $199, וגבו ממני פיקדון מסי יבוא בסך $45.64 (23% משווי ההזמנה). בהתחלה חשבתי שזו פשוט כרית ביטחון למקרה של תנודתיות בשער הדולר בין מועד ההזמנה למועד השחרור מהמכס, ושה-6% יוחזר לי לאחר מכן, אבל ההחזר שקיבלתי על ההפרש בין הפיקדון לבין עמלת השחרור בפועל הוא רק 8.78 ש"ח, שזה קצת יותר מ-1%. ניסיתי לשאול את אמזון מה הקטע, אבל נציג התמיכה רק ידע להפנות אותי לעמוד התמיכה שמדבר על מסי יבוא. אני עכשיו רוצה להזמין מוצר בשווי $77.75, והפיקדון עליו הוא $18.24 (כמעט 23.5%). מאיפה נובע הפער הזה בין מה שאמזון (או, בעצם, חברת השילוח) גובה, לבין ה-17%?
הודעה אחרונה מאת car_me, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז בהמשך לשרשור הנהדר הזה: רכשתי את קולט הלחות שהומלץ עליו, והוא אכן עושה עבודה נהדרת. ועכשיו השאלה היא כזאת: הקולט "מוציא" מים מהאוויר (ככה קוראים לזה?) והם מצטברים למיכל שמותקן בו. המים, על פניו, נראים נקיים. לא יודע אם מתאימים לשתייה, אבל בטוח מתאימים לדברים אחרים. אני מחפש מה לעשות איתם, כי סתם לשפוך לכיור נראה לי בזבוז... הרעיון היחיד שיש לי כרגע הוא לאסוף אותם בבקבוקים ולשמור בממ"ד לקראת מלחמה אטומית. יש למישהו רעיונות קצת יותר ריאליים?
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
חופשה בין 4-7 ימים ביעדים מוגדרים בחול המועד פסח, מה הייתם ממליצים? (הלסינקי, ז'נבה או שטוקהולם) 1 2
מאת ניקו פ.- 7 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן, בהינתן שניתן להגיע לכל אחד מהם למשך 4-7 ימים בחול המועד פסח, באיזה מהמקומות הבאים יש מה לעשות כל כך הרבה זמן? פחות בעניין של רכב שכור ויורוטריפ עם נסיעות של 8 שעות לכיוון, אלא יותר לראות קצת את העיר, נופים ומוזיאונים, עם אפשרות לשכור רכב ליום או יומיים וכן לצאת לטייל עם איזה כמה שעות נסיעה לכיוון, אבל לא יותר מיום יומיים כאלו.
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 696 צפיות
אני עושה את הקורס הנ"ל במסגרת התואר שאני עושה (לומד הנדסת מחשבים), אבל קצת קשה לי עם הדרך שמעבירים אותו אצלנו במכללה. במקרה הזה אני רוצה באמת להבין את החומר, ולא רק לעבור את המבחן. אני מחפש קורס אלגוריתמים אונליין שישלים את מה שאני לומד בתואר. אפשר בעברית/אנגלית/רוסית, לא משנה לי. אפשר חינמי או בתשלום לא גבוה (50-100 ש"ח, כמו רוב הקורסים ביודמי), הדרישה היחידה שלי זה שיסבירו שם טוב. אם זה עוזר, עשיתי קורס מבני נתונים (זה ואלגוריתמים מפוצל אצלנו) ועברתי אותו בציון סבבה, אז אם יש קורסים שדורשים ידע מוקדם, גם טוב. בנוסף, אם יש קורס כזה במבוא לעיבוד ספרתי של אותות, גם אשמח.
הודעה אחרונה מאת D_D, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
צריך מקום לעובדים מושאלים (תושבי חוץ) שיעבדו באיזור ישפרו סנטר. נדרש יותר מחדר אחד. חדרים ברמה גבוהה עם אפשרות לבשל בחדר. תודה (השכרת דירה לא רלוונטית)
הודעה אחרונה מאת om2, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היכן ניתן להשיג סוללה כזו בארץ, באזור ר"ג - גבעתיים? לא מצליח למצוא אחת... פעם היתה ברמת גן חנות של מפעל אמיסל, אבל היא כבר לא.
הודעה אחרונה מאת car_me,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,702 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- makatuvkan
- אריה שאג
- RK
- avngas
- עוזי ל
- הדיין
- Supertigre
- ezuf
- itzik123
- Liran.B
- SlowRide
- vigi