Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, avargel כתב:

בכלל לא משכירים שם ידני לתיירים, בדיוק מהסיבה הזאת 

אגב

סגרתי דיל של סוזוקי סוויפט ל5 ימים ב750 ש"ח כולל ביטול השתתפות עצמית  איסוף והחזרה בשדה

מקווה שאין פה איזה קאץ' והכל יעבור חלק, כי זה היה זול משמעותית מהצעות אחרות

לא נכון.

הייתי שמה 4 פעמים, פעם מהרץ קיבלתי טויוטה קורולה בת שנה וקצת 3 פעמיים מSIXT קיבלתי אאודי A3,גולף וקיה ריו - כולן אבל ללא ספק כולן היו עם תיבת הילוכים ידנית ללא שום בקשה מיוחדת.

• אהבתי 1

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זה יכול להיות תלוי חברת השכרה.

המקומיות בד"כ פחות נוטות להשכיר לתיירים ידניות, הבינ"ל נוטות יותר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעה, noknok כתב:

לא נכון.

הייתי שמה 4 פעמים, פעם מהרץ קיבלתי טויוטה קורולה בת שנה וקצת 3 פעמיים מSIXT קיבלתי אאודי A3,גולף וקיה ריו - כולן אבל ללא ספק כולן היו עם תיבת הילוכים ידנית ללא שום בקשה מיוחדת.

לא יודע

אם אתה אומר אני מאמין לך

אבל אני ביקשתי ידני (לגיסי) וזאת התשובה שקיבלתי

יתכן שזה ספציפית בחברה הזו

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

זה יכול להיות תלוי חברת השכרה.

המקומיות בד"כ פחות נוטות להשכיר לתיירים ידניות, הבינ"ל נוטות יותר.

הסיבה היא פשוטה, הבינ"ל מחזיקות מלאי רכבים מקומיים שנקנו בקפריסין כחדשות - המקומיות קונות רכבים משומשים מיפן ומייבאים אותן, ושמה רוב הרכבים הם אוטומטיים כי ביפן רוב הרכבים אוטומטיים.

איך אתה יודע אם אתה ברכב אירופאי או יפני? אם הידית איתות ווישרים שלך הפוכות אתה נוהג ברכב שיוצר לשוק היפני - אם זה כמו בארץ אתה ברכב לשוק האירופאי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כמה נקודות וזה מכיוון שהיינו  שם.

רכב זה חובה אין תחבורה ציבורית כמעט והמוניות יקרות מאוד. להשכיר מחברה בינלאומית עם ביטוח מורחב. וזה כי

א. כי התנוע שם הפוכה 

ב.המדרכות גבוהות

ג. כשתחזיר אותו לא יחפשו אותך .

ד.פאפוס עצמה באפריל עדיין קריר אז על תבנה גם על הבריכה במלון . היינו בסוף מאי והיה קריר כולל המים .

שבוע בפאפוס כשבעצם אין לכם מה להנות בחוף ואין לכם מה להנות מהאוכל די מיותר ב יומיים מסיימים את כל אתרי החפירות ועוד יום לטייל מחוץ לעיר אולי תפצלו את החופשה ל 2 יעדים בקפריסין לדעתי יהיה הרבה יותר מעניין. בכל מקרה אפשר לטייל המון שם יש אזורי ההרים מאוד כייף לטייל במיוחד עם רכב יש מנזרים ועתיקות ועיירות ועוד ויש אזורי החופים המרוחקים שמאוד יפה שם אפשר גם ללכת ללילה או שתים בנקוסיה יש שם עיר עתיקה יפה 

• תוכן חדש...