Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם החוק ישונה נוכל להסכים איתו או לא להסכים איתו אבל עדיין נפעל לפיו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שואל לגבי הבדל תפיסתי בין השתוללות מחבל שנגמרת בירי שהורג אותו, ובין סיום חייו כגזר דין

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ההבדל גדול.

קודם כל יש הבדל בין להיפגע בקרב ולמות לבין ליפול בשבי ולהיות מוצא להורג. הפחד מהשבי גדול משמעותית מהפחד מהמוות.

אחר כך מהצד המוציא להורג יש הבדל בין הליך משפטי למשפט שדה גם אם העובדות ברורות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

וואי וואי וואי, הייתי עסוק כל כך בעניינים שלי ולהתעסק בדברים שאני בדר"כ מתעסק בהם בערבים וכאלה, לא קלטתי את העניין.

עכשיו נכנסתי לסטרים כלשהוא ביוטיוב שמדבר על זה ונפל לי האסימון בנוגע להודעה שלך.

רק בריאות לפצועים. ת.נ.צ.ב.ה לנרצחים, תנחומים למשפחות

לפני כשעה, BloodFist כתב:

כעת עברנו לחדרה 😔

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 8 שעות, BloodFist כתב:

כעת עברנו לחדרה 😔

חדרה, אני עובד מטר משם, וגר 2 מטר משם, מה נסגר?!

אני עובד בגבעת חיים, וגר בכפר יונה, לצערי הרב, אני נושם גניבות ופריצות בכפרינו, ובכלל בחדרה, שזה עוד קרוב לעבודה שלי, מפחיד לחשוב שיגיע הטרור לביתנו... :(

פורסם

הדיון גלש לפוליטי ודקה לפני ״מוות לערבים״ ואחרי המורחק הראשון הבלתי נמנע נמחק וננעל. 

רוצים להתדיין פוליטיקה, יש לזה שרשור משלו.

מי שרוצה ללכת רחוק יותר ולהביע דעות אלימות - בפורום אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...