Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני אמסור לה ממרק10 🤣

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

החלמה מהירה. 

המרפי האמתי זה שהתלבטת בין שיבא לפרטי וקיבלתם יוספטל :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לגמרי.

מילא זה, התלבטנו בין שיבא לפרטי, בחרנו שיבא וקיבלנו יוספטל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איחולי החלמה מהירה.

האבנים בכלל שוס, לא חשבתי שיתנו לכם..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נראה שבשרשור יש מביני עניין:

מה לדעתכם הסיכוי לחיות עם זה בשלום מבלי הצורך לנתח, בהנחה שרופאים טרם המליצו על ניתוח?

גם אצלי גילו אבנים. כל הרופאים שהייתי אצלם לא המליצו באופן חד משמעי על ניתוח. אחד אמר שבהחלט אין צורך ועדיף לעקוב. השני הזמין אותי לפגישה (אז בהולנד, מאז עזבתי ולא יכולתי להגיע) שבה ידבר איתי על האם יש צורך אבל בגדול לא חייב.

אני שואל את עצמי מה הסיכוי שזה יחמיר לרמה שיצריך ניתוח והאם ישנם מקרים שבהם זה פשוט לא מחמיר ונשאר כך וזהו

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ניתן לחיות עם אבנים במערכת המרה, כל עוד אין תופעות לוואי (מעבר לכאבים).

ברגע שיש תופעות לוואי, לרוב יש צורך לטפל בכך (כתלות במיקום האבנים, וחומרת ת"ל).

כאשר מגלים אבנים בדרכי המרה, לרוב זה דבר בלתי הפיך ומחמיר עם הזמן -> אמנם יש גורמים מגנים (להשתמש בסטטינים, ויטמין C עשוי לעזור אצל נשים, קפה, הפחתת משקל), אך לרוב אלו גורמי סיכון שאין לך השפעה עליהם (מין, גיל, רקע משפחתי, מחלות מסוימות).

סוג הטיפול נקבע בהתאם למיקום, סוג וגודל האבנים.

פורסם

סכנת חיים לחיות עם זה!

כמו שלפות"ש קרה ההתקף בדיוק בזמן הלא רצוי (מכאן ההמלצה שלי לא לדחות יותר מדי את הניתוח, מנתח טוב מתקתק את זה כמעט ללא תופעות לוואי), כך יכול לקרוא חסימת כבד (אופייני עם האבנים ממש קטנות - נוצר כמו שעון חול ללא יכולת מעבר) ומכן הדרך לעלות שמיים זריזה, מה שקורה זה ניתוח חירום פולשני על כל המשתמע.

לכותב השורות יש ידע בנושא

• אהבתי 1
פורסם

@אליהו שבתלא בדיוק. גם בניתוח עצמו יש סיכון, ולכן, לפני קבלת ההחלטה על ביצוע ניתוח, צריך לשקול את הסיכון בביצועו מול הסיכון בדחייתו ולמצוא את התזמון הנכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

@אליהו שבתלא בדיוק. גם בניתוח עצמו יש סיכון, ולכן, לפני קבלת ההחלטה על ביצוע ניתוח, צריך לשקול את הסיכון בביצועו מול הסיכון בדחייתו ולמצוא את התזמון הנכון.

נכון

רק בא לתת קונטרה חשובה מאוד לעניין שניתן לחיות עם זה, בעיקרון ברוב המקרים לא ניתן לחיות עם זה, זאת אומרת שטכנית כן אך ההתקפה בא תבוא ולא בטוח בטיימינג הנכון, זה יכול להיות בשבת בלילה בניתוח חירום כשאין מומחה טוב בחדר ניתוח.

מדובר בניתוח לפרוסקופי ברוב המקרים אשר בטוח עם סיכונים אפסיים.

כמובן ייעוץ מקצועי אצל הרופא ולא כאן.

ולפות"ש החלמה מהירה!

תוך זמן קצר הכאבים ייפסקו ואף המיני צלקות יחזרו לעצמם כמעט באופן רגיל.

פורסם

הרבה בריאות והחלמה מהירה!

אין ספק שזאת דרך מאוד מוזרה לבלות חופשה באילת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...