אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
החלפת הרב בריח בדלת הכניסה. יש המלצה עם מנעולן שגם יעשה העבודה וגם ימכור המנעול ובמחירים סבירים (לעבודה עצמה, ואת המנעול במחיר שסביב מה שניתן להשיג ברכישה עצמית, או פחות...).
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
קצת רקע. דירה חדשה מקבלן, בת שנה . מרגע קבלת המפתח , זרם חלש בכל הדירה. מדובר על קומה אחרונה כאשר בעצם אלו 2 קומות אחרונות (דירת דופלקס) . במטבח היה זרם ממש חלש, אחרי שהקבלן הביא את איש המשאבות ואת האינסלטור, ואחרי שהחברה שסיפקה את הברזים החליפו ברז ועדיין בקושי היה זרם , ולאחר שהם רבו בינם לבין עצמם , בסוף התקינו איזה צינור מתחת לכיור, והבעיה נפתרה פחות או יותר. כל הזמן הזה הקבלן טוען שלפי איזה בדיקה שהוא עושה בשעון לחץ, הכל תקין. הסיפור די דומה בקומה למעלה , באמבטיה. מה שקורה הזרם שם מאוד חלש ולא מאפשר להתקלח בצורה נורמלית. הקבלן מפרק את הראש של המזלף ומראה לי שהלחץ תקין. אחרי זה הוא מאשים את הראש של המזלף. הסברתי לו שזאת שטות גמורה כי לעיתים קרובות (בדרכ כלל זה ק…
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
-
היי, חושבים הרבה זמן במשפחה לאמץ חבר לחיים. אם יש כאן מישהו עם ניסיון באימוץ, התנהלות עם גור, מצרכים, כמות טיולים יומית, כמות השקעה כספית חודשית/שנתית, אשמח לדעת כמה פרטים. ובמידה ומכירים עמותה/ישנה חוויה חיובית עם אחת אשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, מחר לפנות בוקר אני ממריא מנתב"ג. אני טס רק עם כבודת יד (כלומר לא מוסר מזוודות). ביצעתי צ'ק אין און ליין ויש לי ביד כבר בורדינג פס לטיסה ולטיסת ההמשך. מה המסלול שאני צריך לעבור בשדה? האם אני מדלג על אולם הכניסה והדלפקים וממשיך ישירות לבידוק שלאחריו יש ביקורת דרכונים? הטיסה בשעה 5:00 בבוקר. מתי לדעתכם כדאי להגיע לשדה? תודה למומחים.
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום מזגן LG עילי 2 כ"ס. לאחרונה יש לי טפטוף מים מהיחידה הפנימית. שללתי סתימה או בעיה באמבטית הניקוז הקדמית, בהמשך התקדמתי בחיפוש מקור הנזילה ומצאתי שהקיר האחורי סדוק, בחלקו, זה כולל גם סדק באמבטיה של הניקוז האחורי למעלה, ומשם זה נוזל ומטפטף לבית. להחליף את כל החלק האחורי יכול להיות יקר, אולי גם החלק יקר, וגם דורש לא מעט עבודה. חשבתי לנסות לאטום ולהדביק את המקום. האם מישהו התנסה בזה? איזה חומר מומלץ? האם סוגי אפוקסי נוזלי? או הפלסטלינות כמו פרופקסי וכדו'? זה צריך להיות כמובן עמיד למים, קור, אולי חום. והאם צריך משהו עם אלסטיות. הפלסטיק במזגן באזור הזה נתון לשינויים של קור וחום וכיווץ? מצורפת תמונה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת mo2013, -
-
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הוצאתי תעודת קורונה (חיסונים) מאתר משרד הבריאות. ניסיתי לקרוא את ה- QR שמופיע על התעודה אך זה לא עושה כלום. מה שקיבלתי על המסק זה אוסף חסר פשר של אותיות וספרות. האם כך זה אמור להיות או שקריאת הקוד אמורה להוביל למשהו שניתן להבין?
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מאוד אוהב לצלם ולתפוס תמונות נוף יפות. כרגע אני מעוניין לקנות רחפן מצלמה כדי לתפוס תמונות מהגובה, המליצו לי על dji mini 2 מישהו מכיר? המלצה על משהו אחר? התקציב סביב 1,500 2,000 דבר נוסף, האם מסובך להטיס את זה? היה לי בעבר רחפן אבל זה היה משהו של ה200 ש"ח, כך שאין לי הרבה ניסיון בהטסת רחפנים. יש קורס, או שלא אמור להיות מסובך? תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מקבל מיילים רבים, בין כל המיילים יש מסוימים שמנותבים לספאם. את אלה אני נאלץ לסמן "לא ספאם" והמערכת לא לומדת לזהות אותם ככאלה. יש למישהו רעיון איך מטפלים בבאג הזה
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 26 תגובות
- 4 אלף צפיות
כבר לפני שנה וחצי אמרו לי שיש צורך בטיפול שורש לפחות בשתי שיניים, ועוד שתיים על הכוונת. אני הולך קבוע לשיננית שלוש פעמים בשנה ולכן הופתעתי, גם מהסיבה שלא עברתי סתימה בעשר שנים האחרונות אז חשבתי שהכל בסדר. למרות ההמלצה העדפתי לא לעשות כלום אבל בשבועיים האחרונים אני מתחיל להרגיש כאבים חזקים בשן הטוחנת. תוך ימים הכאב התגבר בעוצמות כאלה שלא האמנתי שיכולים להיות הבדלים כאלה בימים ספורים. הכאב לא מורגש במהלך היום אבל כשאני במיטה אני לא מצליח להרדם. שוב מדהים איך בימים ספורים כל המצב השתנה. אז בקיצור אני זקוק לכל מידע אתם חושבים שכדאי לי לדעת על טיפול שורש. קבעתי תור למחר לעזרה ראשונה בקופת חולים אבל ברור לי מה יגידו לי (שהכאב בגלל השן ואין מנוס מטיפול שורש. כמו שאמרו…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
הודעה אחרונה מאת yossy,
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי , אני צריך להכין מצגת כאשר באחד השקפים יופיע קובץ PDF . הצלחתי להטמיע את הקובץ -באמצעות המדריך הבא הבעיה שנתקלתי בה , הקובץ המוטמע לא נפתח ממחשבים שונים . האם קיים פתרון ? תודה
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם לפני כשנה נכנסו לדירתנו החדשה 4 חדרים, ועשינו בדירה מיני מרכזי אינוורטר סנס של תדיראן. מרגע ההתקנה ועד היום אנחנו ממש לא נהנים מהמזגן והיו הרבה תקלות כוללל החלפת כרטיס פיקוד. גם במצב עבודה רגיל המעבה בחוץ לא שקט בכלל וזה מפריע. האמת אנחנו ממש מתבאסים כי מרגישים שזרקנו כסף לפח. אנחנו שוקלים מה ניתן לעשות במצב כזה, כי אנחנו יודעים שזה עניין מסובך לבצע החלפה. ניסיתי למצוא בעלי מקוצע שיבצעו התקנת מזגן חדש ויקחו כיד 2 את הישן ויזכו אך אין כאלה כנראה. מה הייתם עושים? נשארים וסובלים או מקיעים עוד 40K עכשיו?
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הי, משתף כאן פוסט פרי עטה של עמיתה וידידה, ד״ר שולמית לוין. הנה הפוסט למנוּעי הפייסבוק: נגמר פסח ואז מגיע יום הזיכרון לשואה ולגבורה ושוב צריך לקרוע צוהר לתוכנו ולשתף את כולם. אז אני משתפת, ומתנצלת מראש שאני מבאסת. דור שני // שולה לוין אתם רוצים לדעת מדוע אין אצלנו בבית ניחוח מטעמים מבית סבתא? מדוע אמא שלנו, שהעפילה לארץ מאירופה בספינות מעפילים הישר למחנה עתלית ומשם למעברה, נאלצה ללמוד לבשל מהשכנות שלה במעברה? מדוע נאלצנו ללמוד לבשל אוכל ממקורות שונים ומגוונים, ולא מבית סבתא? למה אין לנו זכרונות של מאכלי הבית, ולא מתכונים משפחתיים מסורתיים של אוכל מבית הדודה? אתם יודעים למה? …
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לחברים. שדרגתי את הקונסולה ל-XBOX ONE X. והגיע גם הזמן לרכוש סוללות ותחנת טעינה. יש יצרנים מומלצים או פשוט לחפש את הבנדל הכי זול?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
ניהול נכון זה דבר מאוד הכרחי בימנו, אם זה ניהול זמן בעבודה, בחיים הפרטיים, חברים. או ניהול אנשים, משימות. איך אתם מציעים לשפר את היכולות האלו? איך אתם מנהלים את הזמן שלכם?
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 977 צפיות
המטרה - להעלות את הגובה של הטלוויזיה בסלון כשרוצים להתפנן מול סרט על ה Love seat הטלוויזיה -C1 55 (VESA 30X20) רוצה שתהיה לי את האפשרות לשנות גובה on the fly ואם אוכל גם לתת הטיה של כמה מעלות בודדות למטה - מעולה. כל הזרועות שהצלחתי למצוא עם אפשרות לשינוי גובה הן מאוד בולטות מהקיר כי יש להן ארטיקולציה יותר גדולה ממה שאני צריך שזה כאמור רק למטה ולמעלה. מחפש משהו עם מסילה שישמור על הפרופיל נמוך יחסית שיש לי עכשיו. הרמה ש 10-15 ס"מ. ראיתם שמעתם?
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 990 צפיות
שלומות, מסתמנת נסיעה למילאנו העיר בסביבות אוקטובר; זוגתי ואני מבקשים לנפוש שם כמה ימים, פחות משבוע ולחזור. ראיתי שהשדה הנ"ל הוא הכי קרוב אבל אני לא מצליח למצוא אליו טיסות ישירות. לכן, אשמח לקבל כל מידע שיעזור לנו לתכנן את הנופשון הזה, הן מבחינת ההגעה והן מבחינת המידע על העיר עצמה. למשל, לעניות דעתי ולפי מה שראיתי במפה, השדה הזה מאד קרוב לעיר. אנו מחפשים רק טיסות ישירות ולא מצאנו לא באל-על ולא בארקיע, כך גם לא באתר סקיי סקאנר. יכול להיות שאין בכלל כאלה? כמו כן ראיתי שאם מוצאים מלון בעיר עצמה, אין צורך להסתמך כל כך על התחב"צ (בעבר, בערים אחרות, מלון במרחק הליכה נוח מתחנת תחב"צ היה תמיד חובה). לא נבצע מסעות רגליים שכן זוגתי כבר לא מסוגלת ללכת מרחקים, אבל ב…
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי. אני כרגע בתהליך בניית פרגולה בחצר. כרגע נמצא בשלב הכנת העץ. (קורות 15*15) כמובן שהעץ מהוקצע. אך זה לא מספיר חלק ולכך אני מבצע ליטוש- ליטוש 100 הרטבה (מעלה את הסיבים שוב) ליטוש גמר 320. כך העץ יוצא חלק ונקי. בנוסף קראתי שצריך להסיר את ברק המנסרה שנוצר בהליך עיבוד העץ. ולשם כך השתמשתי בחומר ייעודי בין הליטוש של ה100 לליטוש של ה320. בדיעבד אני תוהה אם זה מיותר לגמרי והליטוש מסיר את השכבה הנ"ל גם ככה.
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
בוקר, לבן שלי יש מכונית על שלט של Arrma. קניתי לו עוד סוללות (נוסף על ה-4 שקניתי עם האוטו) מעלי כדי שיוכל להסיע ליותר זמן ובעלות קיבולת גדולה יותר. הגיעו, הוטענו, הורכבו ו...כלום. רק עכשיו אני מזהה אות שונה בסוף מספר הדגם. האם זה מספיק כדי לא להפעיל את האוטו? האופציה שהן תקולות נראית לי קלושה, מוצר פשוט וגם 6 כאלה שכולן דפוקות? לא נראה לי. דעתכם? הירוקה היא החדשה. תודה.
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
-
- 8 עוקבים
- 29 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
היה לי מיקרוגל אינוורטר של LG. נפח את נשמתו אחרי פחות משנתיים, לפי זאפ אני לא קרוב להיות היחיד. מלבד ה LG הזה אני רואה רק שארפ במחיר כפול. גם עם ביקורת אחת שמת אחרי זמן קצר. מישהו מכיר משהו אחר שעובד טוב? אולי אמאזון?
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
נניח ויש לאדם דירה שיש עליה משכנתא פעילה. ערך הנכס גבוה משמעותית מערך המשכנתא. האם הוא יכול לקבל הלוואה נוספת מגוף אחר (חברת מימון/בנק אחר/חברת ביטוח) כנגד אותו הנכס בסכום למרות שהוא ממושכן לבנק? נניח שסכום ההלוואה נמוך מההפרש בין ערך הבית לערך המשכנתא שנותרה. סתם לדוגמא. דירה שווה 2 מיליון. יתרת משכנתא - חצי מיליון. הוא מעוניין לקחת הלוואה נוספת בסך חצי מיליון כנגד הנכס.
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 827 צפיות
חושבים על כמה ימים בכריסמס לאירופה, עיקר הדרישה היא מדינה עם כמה שיותר סיכוי שלג. חשבנו על וינה. אתרי סקי פחות כי טסים עם ילד.
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
לילה טוב חברים, החלטנו שאנחנו רוצים לשתות הפוך בבוקר אחרי שנים של קפה שחור. לכל המשפחה יש מכונה של lilit מקצועית אך ללא מקציף ועם טוחן חיצוני. לא בא לי להשקיע 3 אלף ומעלה, איזה מכונה מומלצת יש בתקציב נמוך של 1.5 אלף? מקציף ביחד או לחוד? נספרסו לא אופצייה. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, מדובר בבניין בן כ-5, אני גר בקומת ביניים. בחודש האחרון התחילה באחת הפינות בחדר האמבטיה רטיבות שתחילה לא הייתה גדולה. באותו היום ירד גשם חזק ובשיחה עם וועד הבית חשבנו שאולי יש בעית איטום בחיפוי החיצוני ומים חלחלו פנימה. הפינה היא בקיר חיצוני בין היתר, לכן זה נשמע הגיוני. המתנתי כמה ימים, ראיתי שהרטיבות התייבשה ולא גדלה, עשיתי קצת שפכטל, צבעתי את התקרה וזהו. כעבור כמה ימים הרטיבות חזרה, ללא גשם הפעם והכתם גדל לאט לאט. השכן מלמעלה טוען שאצלו הכל בסדר ואני יכול לעלות לראות. יש לציין כי בחדר האמבטיה הזה יש הנמכת גבס ומה שאני רואה זה הגבס הרטוב. סמוך לרטיבות יש בתור הקיר את צינור הביוב שעובר דרך כל הבניין לגובה ואצל השכן יש קופסאת ביקורת…
הודעה אחרונה מאת TheExplorer, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני מנסה להחליף סוחץ' של רשת המחשבים. הבעיה - בארון התקשורת יש רב שקע עם תריס הגנה, ואיני מצליח להכניס את התקע. האם יש איזו שיטה להתגבר על הצורך בכוח רב? טוב, הסתדרתי בשיטות קצת אלימות.
שלום לכולם. אודה למי שקנה מזרון לאחרונה, ויכול לשתף מה מו מי. יש אינספור חנויות והלכתי לאיבוד. תקציב סביר נראה לי (5k) , אמור להספיק. אם ההמלצה כוללת גם מיטה , בכלל מעולה. עוד נקודה , איך המיטות החשמליות ? ראיתי למשל משהו כזה : https://pandazzz.co.il/products/מיטת-פנדה-מתכווננת?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=BB_ACQ-Products&utm_content=New_Bed-OpenTargeting&utm_term=New_Bed-Banner2-Text1&fbclid=IwAR1iBs6S-_Zeeffh-YNARuH3R9h_zySdZoAmBC_omB2C_ezxYJZzAc05VBA השאלה אם שווה משהו ?
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לחכמי הפורום, מבקש חוו״ד לגבי מנעולים חכמים לדלת כניסה כדוגמת רב-בריח. כרגע בשימוש עצמאי ללא חיבור לבית חכם וכו׳ וללא הפעלה מרחוק (וייפיי) מטעמי אבטחה. דרישות בסיסיות: תפעול באמצעות אפליקצייה, קודן, שליחת קוד לסמארטפון באמצעות סמס. טביעת אצבע - אופציונלית. עדיפות להתקנה שאינה בולטת (מלבד קודן ו/או טביעת אצבע) תקציב כ-2,000₪ בבסיס ניתן למצא את Nuki דרך KSP. מעליו LockApp, e-Lock, Entr מי מאלה אמין, קל להפעלה ומוגן יותר? אפשרויות נוספות? תודה 🤞🏻 למייעצים
הודעה אחרונה מאת Ranis7, -
לקחים או תובנות שהפקתם במשך השנים? לי אישית אין ניסיון כלל בזוגיות.
הודעה אחרונה מאת falou, -
שלום, מחפש פתרון שיתן שליטה מדויקת לטמפ בדירה. האם בעזרת סנסיבו ניתן לשמור על טמפ למשל של 22 מעלות? ברגע שטמפ מתחת ל22 שהמזגן יעבוד ומתי שמעל שיכבה? אצלי בבית מותקן מזגן מיני מרכזי של אלקטרה, כאשר לא היה קר כמו עכשיו אפשר היה לגרום לו לעשות טמפ נעימה בדירה. עכשיו זה מעצבן.. כאשר אני שם בשלט טמפ למשל 24, הוא עובד בהתחלה שעה ומעלה עד 20 מעלות, אחרי זה עובר להפסקות של 2 דקות אחרי 10 דקות עבודה עד שהטמפ מגיעה לסביבובת 21, ואז הוא מתחיל במשך שעות לעבוד 4 דקות ואחרי זה לעשות השהיה 2 דקות.
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהלן בודק את התחום הזה כרגע קיבלתי הצעה מאלטשולר שחם , לפנסיה הפקדה 1.49%, וניהול 0.1% או לעבור למסלול חדש של הפקדה 1% וניהול 0.22%. לגבי קרן השתלמות ההצעה היא 0.8%. אשמח לשמוע מה אתם חושבים , ומה התנאים שלכם? ובכללי, איזה עוד חברות מומלצות לבדוק איתם? ובכלל מה המשמעות של הפקדה מול ניהול בהכנסה חודשית של 10K או 20K או 30K?
הודעה אחרונה מאת arik100,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,345 אורחים (הצג רשימה מלאה)