Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מאוד אוהב לצלם ולתפוס תמונות נוף יפות.

כרגע אני מעוניין לקנות רחפן מצלמה כדי לתפוס תמונות מהגובה, המליצו לי על dji mini 2 

מישהו מכיר? המלצה על משהו אחר?

התקציב סביב 1,500 2,000

דבר נוסף, האם מסובך להטיס את זה?

היה לי בעבר רחפן אבל זה היה משהו של ה200 ש"ח, כך שאין לי הרבה ניסיון בהטסת רחפנים.

יש קורס, או שלא אמור להיות מסובך?

תודה רבה לכולם

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

היי,
לפני רכישת הרחפן, קרא את תקנות ההטסה באתר רת"א. תוכל להתחיל כאן.

ברשותי DJI Mini 2 שאיתו ביליתי מעל 15 שעות טיסה, ואני בסה"כ מרוצה. הוא קל משקל, פשוט להפעלה, יכול לטוס בתנאי רוחות של עד 50 קמ"ש, ולהגיע (בתיאוריה) לגובה של כמה מאות מטרים.
התמונות והסרטונים שהוא מצלם הן באיכות טובה. הוא יודע להמריא ולנחות לבד, ויש לו הרבה פיצ'רים נחמדים.

אין צורך באמת בהכשרה כדי ללמוד להטיס רחפן כזה. סרטון הדרכה קצר וקצת תרגול ואתה כבר תלמד לבד.

אם החלטת ללכת עליו, אני ממליץ לרכוש מהיבואן הרשמי של DJI בישראל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, המהיר הזהיר כתב:

התקציב סביב 1,500 2,000

דבר נוסף, האם מסובך להטיס את זה?

היה לי בעבר רחפן אבל זה היה משהו של ה200 ש"ח, כך שאין לי הרבה ניסיון בהטסת רחפנים.

הפרדוקס ברחפנים זה שככל שהרחפן יקר יותר, כך קל יותר להטיס אותו. מה זה קל? משחק ילדים.

אי אפשר לטעות עם dji, יש אלף ואחת מנגנוני הגנה והמצב הבסיסי של הרחפנים שלהם הוא ״תישאר במקום ואל תזוז אפילו מ״מ״.

חשוב לצוות לרחפן טלפון עם מסך שאפשר לראות בו *משהו* בשמש/אור יום. לא כל טלפון מתאים, וזה עלול להציק.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני קניתי את המיני 2 ואני מרוצה ממנו בסך הכול.

יש לו גם יתרון משמעותי אם אתה רוצה לטוס איתו לחו"ל - המשקל שלו.

באירופה, קנדה וארה"ב (לא יודע מה קורה במזרחה רחוק) לרחפן מעל 250 גרם צריך לעבור תיאוריה או לעשות רישיון. המיני 2 שוקל 249 גרמים וחומק תחת הדרישה הזו שזה יתרון ענק לדעתי.

קח בחשבון שאמורה להיות בקרוב השקה של המיני 3, שאמור להציע יכולות עדיפות מבחינת איכות תמונה ואיכות וידאו ובנוסף יותר חיישנים.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...