Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזרנים רבותי מזרנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 12.8.2021 בשעה 07:21, Night Driver כתב:

המזרן הכי טוב זה המזרן שאתה ישן עליו הכי טוב.

כשקניתי את המזרן הנוכחי פשוט נשכבתי על מזרנים ולקחתי את ההכי נוח. שלי עלה 7 והיו יותר יקרים וגם יותר זולים. מזרן מלווה אותנו לא מעט שנים ולא רוצה לקלל כל בוקר.

הרגע בחנות לא תמיד יכול להתאים.

אנו ישנים רק על עמינח. כבר מזרן עמינח מס. 3 שלנו. במזרן האחרון נשכבתי בחנות והרגשתי מעט לא נוח

והרגיש לי קצת קשה. אבל האמון שלי במוצר וגם במוכר, וגם העובדה שהיה במבצע (סוף דגם) גרם לי לרכוש אותו

מייד.

נכון בימים הראשונים היינו זקוקים להתרגל מעט לשוני אבל אח''כ פשוט תענוג של דבר ושווה כל מחיר. אני גם דואג

לנקות אותו, להוציא אותו פעם בשנה לשמש, ועוד. 

לרכישת מזרן מומלץ מאד  לפני רכישה להינעל על דגם ספציפי נדרש, ולהשוות מחירים, לא לתת למוכר לערבב אותך עם מותגים שונים.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חלק לא מבוטל מין המזרנים הנמכרים לכם באלפי שקלים, מיוצרים לא פחות ולא יותר בשכם ויתר הכפרים באיו"ש שעוסקים במלאכה.

אפשר לרכוש בשטחים במחיר הרבה יותר זול למי שרוצה להתעסק בזה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
בתאריך 10.8.2021 בשעה 17:19, dani666 כתב:

אנחנו עם פולירון ספוג כבר +-20 שנה ועדיין מרוצים ממנו.  היה אחד הזולים (והקשים, לכן נקנה) בזמנו.

אנחנו גם עם פולירון ספוג 20+ שנים.

אם אני זוכר נכון (20 שנה, לך תזכור) היו כמה רמות קושי ושלנו הוא על הצד הקשה (הכי קשה או אחד לפני).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

קניתי מזרן לפני כמה חודשים אחרי שהקודם הפסיק להיות נוח אחרי 13 שנה.

התובנות שלי:
מי שאוהב מזרן רך יצטרך להכין תקציב גדול יותר, יקר לעשות מזרן שהוא גם רך וגם עמיד לאורך זמן. כמו שנאמר, הרכים הזולים יפסיקו לתמוך אחרי זמן קצר ותצטרך להחליף כך שלא חסכת. 

אם אתה אוהב מזרן קשה, יש אופציות זולות, מזרני ספוג, מזרנים של איקאה ועוד.

המזרן שהיה לי הכי נוח היה של אירופלקס, אבל מחירו (אחרי הנחה) היה גבוה ב-3000 שח מזה של עמינח שדורג במקום השני, סכום שלא רציתי להגיע אליו. היה גם ענין של זמן אספקה ארוך ולי כבר כאב הגב מהמזרון הישן.

העמינח נרכש בכ-6000 ש״ח עם הובלה.

לקח לי זמן להתרגל אליו ובהתחלה הוא הרגיש לי קשה מידי (כי הגב התרגל לישן המעוך), וחשבתי שאצטרך להוסיף שכבר נוחות, אבל אחרי תקופת הסתגלות הכל הסתדר והשינה עכשיו נוחה וטובה.

• אהבתי 1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם זה רלוונטי למישהו. מעדכן שהזמנתי מזרן פירימום סביב ה 4,300 ש"ח מ PandaZZZ לפני כשבועיים.

באתר הם מפרסמים זמן אספקה בין 4-7 ימי עסקים. אתמול עברו 7 ימי עסקים.

שבוע שעבר ניסו להתקשר אלי מחברת משלוחים (בשם "לוגיסטים" שזה כנראה המשלוחים שלהם) בזמן שהייתי בשיחה.

היו בממתינה לשניה וחצי וניתקו - סיימתי שיחה מיידית וחזרתי אליהם.

מיקומך בתור: 28

אחרי 10 דק' בערך, שהתור לא התקדם ניתקתי והמשכתי בשלי.

אחרי מספר שעות, התקשרתי אליהם שוב.

מיקומך בתור: 32

היום יצרתי קשר עם Panda zzz דרך נציג אונליין באתר, האחרון, טען שבגלל החגים יש עיכובים וזה מפורסם באתר שלהם.

(כשאני רכשתי לא זכור לי הבאנר הזה) ביקש מספר הזמנה ואמר שינסה לזרז את זה.

לא רוצה להסיק מסקנות או לבטל רכישה עדיין, אבל אם מישהו מתכנן להזמין - תדעו.

אעדכן כשהמזרון יגיע (אם לא אתייאש אבטל ואזמין ממקום אחר עד אז)

פורסם

בתקופת החגים, כ-ל העסקים בישראל משתבשים, לפעמים בצורה קשה. 

רוב העסקים עושים כל מה שהם יכולים כדי לספק לפני החגים (חלקם אפילו מפרסמים מבצעים יעודיים וכל מיני כאלה).

זה שקרה לך פאנצ'ר באספקה בתקופת החגים זה ממש לא מעיד על כלום.

נכון, לא צריך לקרות. לא הוגן שזה קורה. אבל זה עדיין צפוי.

קצת סבלנות ואני בטוח שהכל יסתדר בצורה טובה.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

רוב העסקים עושים כל מה שהם יכולים כדי לספק לפני החגים (חלקם אפילו מפרסמים מבצעים יעודיים וכל מיני כאלה).

בדיוק מה שרציתי לכתוב.

אני תמיד מבצע רכישות ( גדולות ) לפני חגים או אחרי, ידוע שבתקופות של חגים יש על הנותני שרות,

עומס רב, ועיכובים.

פורסם
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

שילוב של תרבות ה״יהיה בסדר״ וצרכן שרגיל לזה.

זה שוק קטן עם מוכרים אגרסיבים שמעדיפים את זה על פני לתאם ציפיות ולתת שירות אחרי.

זה לא היה עובר במקומות אחרים - בלי פיצוי משמעותי על איחור מהסוג הזה (במיוחד אם זה אמור להגיע לפני תאריך או חג מסוים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני ממש לא אומר שזה בסדר.

אני רק יותר מדיי טוב מודע לכך שזה קיים, ו- אין מה לעשות.

הצרכן הישראלי לא יקום וייצא לרחובות על "שטויות" כאלו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כשאנחנו הזמנו מזרן מפנדה (מזרן ילדים, לא קשור לשרשור) לפני כחודש, הוא הגיע אחרי 3 ימים (ואנחנו גרים במקום שמוגדר מרוחק אצל כל חברות המשלוחים).

אי אפשר להסיק מסקנות בגלל מקרה בודד.

פורסם

מתעלק.

מה לגבי הרדיסון דיוק המומלץ מפעם? לא בליגה של סימונס, אבל נמצא בליגה כלשהי? 

הבנתי מהשרשור לא ללכת על 140 אלא על 160 מינימום, אני צודק?

Miata ND2

פורסם

פות''ש, אני ממליץ מאוד על מזרוני אירופלקס.

יש לי בבית 2 כאלה זוגיים, אחד אני וחברה שלי ישנים עליו והשני לחדר אורחים.

אני לא אשקר אני יישן ללא הכרה, באמת פשוט בתרדמת ומתעורר בלי כאבי גב ובלי כלום. אנחנו הלכנו לחנות ושכבנו על כל המזרונים עד שקנינו את שלנו (ויטלטי סנס).

עלה לנו קצת פחות מ4000.

השירות מצויין.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לי יש מיטה חשמלית ומזרונים של אירופלקס כבר 10 שנים ורק לאחרונה המזרן שלי מתחיל להראות סימנים של עייפות (אני 193 ומשקל של 100K~).

אין מה להגיד חוץ מהעובדה שהם הרבה יותר טובים מהמזרן של עמניח ב 4500 שהיה לי שהרגשתי את הקפיצים אחרי שלוש שנים בלבד.

כנראה שאני יחליף רק את המזרנים בקרוב כדי לרענן וכנראה שלארופלקס שוב.

• מעניין 1

טסלה 3 2022

פורסם
בתאריך 24.9.2021 בשעה 09:21, stum כתב:

אם זה רלוונטי למישהו. מעדכן שהזמנתי מזרן פירימום סביב ה 4,300 ש"ח מ PandaZZZ לפני כשבועיים.

באתר הם מפרסמים זמן אספקה בין 4-7 ימי עסקים. אתמול עברו 7 ימי עסקים.

לא רוצה להסיק מסקנות או לבטל רכישה עדיין, אבל אם מישהו מתכנן להזמין - תדעו.

אעדכן כשהמזרון יגיע (אם לא אתייאש אבטל ואזמין ממקום אחר עד אז)

גם אצלי הם איחרו באספקה, וזה לא היה בזמן החגים. 

שירות הלקוחות שלהם אדיב אבל מבולגן ולא תמיד חזרו אלי כמו שהבטיחו.

התברר שהיה עיכוב כי משום מה הוצאו שני מזרונים שונים להזמנה שלי למרות שהזמנתי אחד ולקח זמן להבהיר להם שאת הסידור הם צריכים לעשות אחרי שאקבל את המוצר שלי. אז הגיע שליח עם שני המזרונים, הסברתי לו איזה צריך להשאר אצלי (היו מידות שונות), ובסך הכל איחרו ביומיים.

אני בחרתי להחזיר להם עקב חוסר התאמה, האיסוף הלך קצת יותר קל.

• תוכן חדש...