Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לחכמי הפורום,

מבקש חוו״ד לגבי מנעולים חכמים לדלת כניסה כדוגמת רב-בריח.

כרגע בשימוש עצמאי ללא חיבור לבית חכם וכו׳ וללא הפעלה מרחוק (וייפיי) מטעמי אבטחה.
דרישות בסיסיות: תפעול באמצעות אפליקצייה, קודן, שליחת קוד לסמארטפון באמצעות סמס. טביעת אצבע - אופציונלית.
עדיפות להתקנה שאינה בולטת (מלבד קודן ו/או טביעת אצבע)
תקציב כ-2,000₪

בבסיס ניתן למצא את Nuki דרך KSP.
מעליו LockApp, e-Lock, Entr

מי מאלה אמין, קל להפעלה ומוגן יותר?
אפשרויות נוספות?

תודה 🤞🏻 למייעצים
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

שבוע טוב ומבורך 😇

אשמח לתגובות/תובנות.

כמובן שביצעתי חיפוש אך השרשורים הקודמים דנים בעיקר בסוגי צילינדרים או שנפתחו לפני שנים ואינם מעודכנים דיים.

בכל מקרה, מעוניין במשוב מבוסס ניסיון אישי.

תודה ויום נפלא

פורסם
בתאריך 19.4.2022 בשעה 12:24, waterman כתב:

וללא הפעלה מרחוק (וייפיי) מטעמי אבטחה.

בתאריך 19.4.2022 בשעה 12:24, waterman כתב:

רישות בסיסיות: תפעול באמצעות אפליקצייה

??? 
נוקי מעולה אם אתה מחבר אותו לHome של אפל

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

תודה 🤞🏻.

תפעול באמצעות אפליקצייה, הכוונה לשן כחולה/שדה קירבה (NFC), עם אפשרות לשלוח טוקן זמני/מוגבל באמצעות סמס

פורסם (נערך)

היי,

יש לי את ה Entr כשלושה חודשים, עלות כולל התקנה 2,200 ש"ח.

לא ניסיתי את האחרים שציינת, יכול רק לומר שאני מאוד מרוצה. פתיחה נעשית באמצעות קוד/טביעת אצבע (לא מתאים לילדים קטנים)/אפליקציה.

עריכה: אני רואה שציינת כדרישה בסיסית תפעול מאפליקציה, במנעול הזה ניתן לפתוח דרך האפליקציה אבל ההגדרות נעשות דרך הקודן עצמו. בכל מקרה האפליקציה דיי מיותרת, הרבה יותר נוח עם האצבע

עריכה אחרונה על ידי Ranis7
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

בד"כ לקוראים ביומטריים של ט"א יש מספיק "חומר" גם אם יש חתכים ושריטות, עד גבול מסוים כמובן.

זה לא שאין ידיים (בטח של אנשי עבודת כפיים) שלא יעברו קורא ט"א, אלא שלרוב זה לא קורה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

דיברתי עם היום עם שכן אצלו מותקנת מערכת Entr ׳מלאה׳ (קודנית + טביעת אצבע בנוסף לבסיס) - טוען שמרוצה מאד והילדים שלו מגיל 8 ומעלה משתמשים רק בטביעת אצבע לכניסה.

לדבריו, קיימת השהייה קלה של כ-5 שניות עד הפתיחה, לא הרבה יותר מהכנסת מפתח וסיבובו.

כפי הנראה אבחר במערכת זו עם קבלת מפתח.

לגבי כישלון מערכות טביעת אצבעות, תמיד אפשר להוריד גרב ולהצמיד את האצבע הצמודה לבוהן 😅, לא ניסיתי ולכן סקרן לשמוע ממי שכן.

פורסם

יש לי מנעול שיש שיגידו שהוא לא הכי חכם, יש לו קוד, טביעת אצבע ו... זהו. (דגם Venus)

כל בני המשפחה פותחים הדלת בעזרת טביעת האצבע וזה עובד מעולה, יצא לי להכיר את המנעול במקרה כי עברתי לפרוייקט מגורים אשר הקבלן התקין לכל הדירות את המנעול הזה, לאחר שעברתי לדירה אחרת רכשתי את אותו אחד לאחר שסקרתי את כל שאר האופציות.

היתרונות שלו לדעתי זה שאין לו מנוע ושהסוללה שלו מחזיקות מעל לחצי שנה (4 סוללות רגילות), הוא טנק מבחינת אמינות

הם נקראים elock

פורסם
לפני 12 שעות, Night Driver כתב:

ואיך הוא מתמודד עם חתכים ושריטות באצבעות?

1. אפשר להגדיר כמה אצבעות שרוצים ובמקרה ויש לך אצבע שומנית מהבורקס של ייילו אתה בוחר בשניה.

2. לוח המקשים מאוד נוח וזו אופציה לא רעה בכלל

לפני שעתיים, waterman כתב:

דיברתי עם היום עם שכן אצלו מותקנת מערכת Entr ׳מלאה׳ (קודנית + טביעת אצבע בנוסף לבסיס) - טוען שמרוצה מאד והילדים שלו מגיל 8 ומעלה משתמשים רק בטביעת אצבע לכניסה.

לדבריו, קיימת השהייה קלה של כ-5 שניות עד הפתיחה, לא הרבה יותר מהכנסת מפתח וסיבובו.

כפי הנראה אבחר במערכת זו עם קבלת מפתח.

לגבי כישלון מערכות טביעת אצבעות, תמיד אפשר להוריד גרב ולהצמיד את האצבע הצמודה לבוהן 😅, לא ניסיתי ולכן סקרן לשמוע ממי שכן.

לגבי הילדים עדיף להגדיר להם את האגודל שבו יש שטח גדול יותר לקריאה.

בעניין ההשהיה, בכל מקרה זה יהיה הרבה יותר מהיר מלהתעסק עם המפתח. יום אחרי שתתקין לא תבין איך הסתדרת קודם.

פורסם
לפני 27 דקות, Ranis7 כתב:

אפשר להגדיר כמה אצבעות שרוצים ובמקרה ויש לך אצבע שומנית מהבורקס של ייילו אתה בוחר בשניה.

אתה יוצא מנקודת הנחה מוטעית שאני מכסח כל פעם רק אצבע אחת.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 שעות, Night Driver כתב:

אני שואל כי כמה מערכות זיהוי טביעות אצבע נכשלות אצלי לא מעט.

לרוב זה בערך אותם קוראים של ט"א, אז אם כמה שונים נכשלו אצלך, יכול להיות שזה פשוט לא מתאים לך כי הנזק שאתה עושה לעור לא מאפשר קריאת מספיק נקודות ייחוס.

לפני 13 שעות, waterman כתב:

תזכור שה-ENTR מותקן איפה שהצילינדר:

מערכת נעילה חכמה ENTR מולטילוק - מרזבית

מה שגורם לזה להיות מאוד מעניין איך אתה מביא לשם את האצבע של הרגל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 22 דקות, m3x7r3m3 כתב:

קאטר.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

images.jpg

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...