Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Nemesis כתב:

אכן.

יכול להיות שאפשר להסתפק בהחלפתו.

כן, עולה גרושים.
מאחורי החלק, שהוא למעשה חלון שקוף לגלי רדיו, נמצא מגנטרון. כאשר יש שאריות אוכל/נוזלים נדבקים לחלק עקב שימוש במיקרוגל ללא מכסה, החלק מתחמם לטמפ' גבוהה ושורף את מה שנדבק עליו.
אין שום נזק למיקרוגל, תחליף את החלק ותקפיד להשתמש במכסה.

עריכה אחרונה על ידי Boltik
פורסם

יש לי את המיקרו הזה שנה.

במיקרו הקודם השתמשתי הרבה ברמות חוזק בינוניות, אז רציתי לנסות מיקרו שמיועד לזה, וממש לא התאכזבתי.

מפשיר אוכל בלי לבשל אותו. מחמם חלב בלי להרתיח אותו. נותן לחמם אוכל באחידות הרבה יותר גבוהה.

פשוט תענוג.

אחרי שהתנסיתי באינוורטר, אין סיכוי שאני חוזר למיקרו רגיל.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם
לפני 3 שעות, Trilandian כתב:

יש לי את המיקרו הזה שנה.

במיקרו הקודם השתמשתי הרבה ברמות חוזק בינוניות, אז רציתי לנסות מיקרו שמיועד לזה, וממש לא התאכזבתי.

מפשיר אוכל בלי לבשל אותו. מחמם חלב בלי להרתיח אותו. נותן לחמם אוכל באחידות הרבה יותר גבוהה.

פשוט תענוג.

אחרי שהתנסיתי באינוורטר, אין סיכוי שאני חוזר למיקרו רגיל.

מעניין. בעוצמות של המיקרו אני דווקא משתמש לפעמים. והיום למדתי ש-X% במיקרו רגיל פשוט אומר שהמיקרו עובד על עוצמה מלאה X% מהזמן 🤷‍♂️

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, Nemesis כתב:

בדיוק.

אפנה לברימאג לגבי החלונית, אם זה רק זה - יצאתי אידיוט, אמאזון כבר שלחו את המיקרו. 

יצא לך טוב. מצאת דרך לתקן את המיקרו הקיים לפני שהמשלוח הגיע ועדיין יש לך אפשרות להחזיר אותו.

פורסם
לפני כשעה, Proof כתב:

יש לי כמה כאלה, בחיפה. מוזמן

שמתאימים לדגם הזה?

לפני 26 דקות, Boltik כתב:

יצא לך טוב. מצאת דרך לתקן את המיקרו הקיים לפני שהמשלוח הגיע ועדיין יש לך אפשרות להחזיר אותו.

משלוח 100 פאונד, לא יודע כמה ישמחו אם אבחר לא לקבל אותו.

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, Nemesis כתב:

משלוח 100 פאונד, לא יודע כמה ישמחו אם אבחר לא לקבל אותו.

לא יודע מה היא מדיניות החזרות עבור מוצר זה, אבל באמזון ארה''ב אין בעיה עם החזרות. הם מחזירים את הסכום המלא (מחיר + משלוח) ובנוסף משתתפים כ-20 דולר תשלום משלוח חזרה.
אני די בטוח שאמזון לא משלמים 100 פאונד על המשלוח כי הסכום כולל גם מכס ומע''מ.
כמו כן, נראה לי שכל מחיר משלוח כולל גם החזרה לנמען במקרה של אי מסירה.

עריכה אחרונה על ידי Boltik
פורסם
לפני 14 שעות, Nemesis כתב:

שמתאימים לדגם הזה?

זה אוניברסלי. מגיע במלבנים יחסית גדולים וגוזרים עם מספריים רגילות. זה דומה לקרטון דק.

אם אתה רוצה להיות בטוח שלח לי מידות של הנוכחי ואוודא שמש שיש לי מספיק גדול

פורסם

די לשלוח מידות כמו נמושות, שימו על השולחן והשוו! 

• מצחיק 2

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...