Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי מיקרוגל אינוורטר של LG. נפח את נשמתו אחרי פחות משנתיים, לפי זאפ אני לא קרוב להיות היחיד. 

מלבד ה LG הזה אני רואה רק שארפ במחיר כפול. גם עם ביקורת אחת שמת אחרי זמן קצר. 

מישהו מכיר משהו אחר שעובד טוב? אולי אמאזון? 

פורסם

האמת שראיתי את הביקורות הרעות על הLG בזאפ וקצת התקשתי לקבל אותם. יש אותו לאימי, המקרוגל הכי טוב שנתקלתי בו בחיי וכבר 4 שנים בערך עובד כמו ביום הראשון. גם לחבר יש כזה ומאוד מרוצה. אבל כנראה שאכן יש בעיה מסויימת ומעניין אם יש מצבי הפעלה מסויימים שמקצרים את חייו 😕.

ממה שאני רואה חוץ מLG ושארפ אין שום מיקרוגל אינוורטר.. ואכן נראה שהשארפ יקר מאוד.

אם אתה פתוח למיקרוגל "רגיל", יש לי הכרות טובה גם עם מיקרוגל מדגם "MS23K3513AS" של סמסונג. מרבית הדגמים האחרים שלהם זוועה, זה ספיציפי עושה עבודה טובה באופן חריג ביותר למוצרי חשמל ביתיים של סמסונג.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אכן היה מיקרוגל מעולה. כשעבד. עד אתמול הייתי ממליץ בחום לכל מי שמחפש. 😂

אבל הסטטיסטיקה גם פגעה.

אם היו נותנים 3 שנות אחריות הייתי קונה שוב. אבל מבאס שזה רק שנה (ושנתיים לחלקים, מה שזה לא אומר, בכל מקרה לא מוצא את החשבונית).

יש מיקרוגל פנסוניק בסביבות 1000 ש"ח מאמאזון.

https://www.amazon.co.uk/Panasonic-NN-SD25HBBPQ-Inverter-Microwave-Litre/dp/B06Y5BKWP4/ref=sr_1_3?keywords=inverter+microwave&qid=1643793088&sprefix=inverter+micro%2Caps%2C117&sr=8-3

פורסם

מה זה "אינוורטר" במיקרוגל?
למיטב הבנתי, אינוורטר הוא מעגל שממיר מ-DC ל-AC. אינוורטר במזגנים מאפשר להפעיל מדחס במהירויות שונות ולהוריד תפוקה וצריכת חשמל.
במיקרוגל הרכיב שהופך זרם חשמלי לגלי רדיו (מגנטרון) גם ככה עובד על זרם ישר, אז איך אינוורטר יכול לתרום למשהו?

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, Boltik כתב:

מה זה "אינוורטר" במיקרוגל?
למיטב הבנתי, אינוורטר הוא מעגל שממיר מ-DC ל-AC. אינוורטר במזגנים מאפשר להפעיל מדחס במהירויות שונות ולהוריד תפוקה וצריכת חשמל.
במיקרוגל הרכיב שהופך זרם חשמלי לגלי רדיו (מגנטרון) גם ככה עובד על זרם ישר, אז איך אינוורטר יכול לתרום למשהו?

ההבדל בין מיקרו אינוורטר לאחד שהוא לא הוא שמיקרו אינוורטר יכול להוציא הספקים משתנים ולא סתם מוציא פולסים איטיים של On/Off בעוצמות נמוכות, מה שהופך חימום איטי יותר והפשרה לפונקציות שמישות.

מאפשר להפשיר במהירות ולבשל כל דבר, או סתם לחמם אוכל בלי להרוס אותו.

אכן צודק, המגנטרון עובד על מתח ישר, לא בקיא מספיק כדי להבין איך כרטיס אינוורטר מאפשר זאת במיקרוגל.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
פורסם
לפני שעה, Blaz00r כתב:

מה זה 'מיקרוגל אינוורטר'? מחמם את האוכל בחצי דקה במקום 40 שניות? נשמע כמו טריק שיווקי ומיותר

גם על מזגן שמעתי את זה. תנסה תדע. אם אצלכם מחממים צלחת אוכל לדקה כל פעם וזה בערך השימוש היחיד אז באמת אין טעם

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

רק להביא בחשבון החלפת תקע תקנית.

שאלה לי אליך: מה השימוש שגורם לך להתעקש על האינוורטר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Mech Morphix כתב:

גם על מזגן שמעתי את זה. תנסה תדע. אם אצלכם מחממים צלחת אוכל לדקה כל פעם וזה בערך השימוש היחיד אז באמת אין טעם

אי אפשר להשוות מזגן עם מנוע גדול (יחסית) שעובד שעות ביום למיקרו שעובד במקרה הטוב 10 דקות ביום, וגם זה לא ברצף.

אצלכם = אצלי = אני גר לבד, ככה שהמיקרו בימים קשים עובד שתי דקות במצטבר. כשאני מחמם מנה (שזה כמעט כל יום) אני מחמם לא יותר מדקה וחצי והאוכל יוצא חם ובצורה אחידה, וזה מיקרו "פשוט" של גולדליין ב-250 ש"ח, לא מבין מה צריך יותר מזה ומה כבר אפשר לעשות עם מיקרו (וכן, יש בו פונקציות של עוצמות/הפשרה/בישול/חימום מחדש, וגם גריל. לא משתמש בכלום חוץ מכפתור START).

כשגרנו כל האחים אצל ההורים היה LG (רגיל רחמנא ליצלן ולא אינוורטר, אבל יקר יחסית, וגם זה כי אמא שלי התעקשה על "מותג"). מה אני אגיד לך, הוא חימם את האוכל. כמו כל מיקרו אחר שנתקלתי בו בחיי, גם כאלה בני 15 שנה.

אבל תגיד לי מה הם *כן* היתרונות של מיקרו אינוורטר חוץ מלכיס של היצרן, ואולי אחכים

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

כתב לך נמסיס, חימום של הרבה אוכל בבת אחת בלי לשרוף בחוץ ואוכל קפוא בפנים, הפשרה במקום ב4 שעות ב20 דקות, אפילו הפופקורן יוצא יותר טוב

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

האם המיקרו הישן עדיין אצלך? מה בדיוק לא בסדר איתו?

האם עובד ולא מחמם או ממש מת?

ראיתי מיקרו אינוורטר של מידאה, המוצר החשמלי הכי גרוע שנתקלתי בו בחיי. אבל זה כנראה יותר עניין של ממשק וביצוע מאשר של טכנולוגיה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

רק להביא בחשבון החלפת תקע תקנית.

שאלה לי אליך: מה השימוש שגורם לך להתעקש על האינוורטר?

כתבתי קודם. כל הפונקציות שאינן חימום פשוט באמת שמישות.

גם בחימום, אוכל שנוטה להתייבש או יוצא לא אחיד בד"כ יוצא סבבה. כולל שניצלים.

מגיעים הביתה, יש שעה להאכיל שלושה זאטוטים ולהתחיל לארגן אותם לישון. מיקרו מקצר.

לפני 5 שעות, פריג'י כתב:

האם המיקרו הישן עדיין אצלך? מה בדיוק לא בסדר איתו?

האם עובד ולא מחמם או ממש מת?

ראיתי מיקרו אינוורטר של מידאה, המוצר החשמלי הכי גרוע שנתקלתי בו בחיי. אבל זה כנראה יותר עניין של ממשק וביצוע מאשר של טכנולוגיה.

העלה עשן מהצד.

האמת, אשתי שכחה ובטעות הפעילה היום. חימם את המרק. אבל יצא עשן והפלטה בצד המיקרו (בפנים) חרוכה.

פורסם
לפני 7 שעות, Nemesis כתב:

כתבתי קודם. כל הפונקציות שאינן חימום פשוט באמת שמישות.

גם בחימום, אוכל שנוטה להתייבש או יוצא לא אחיד בד"כ יוצא סבבה. כולל שניצלים.

מגיעים הביתה, יש שעה להאכיל שלושה זאטוטים ולהתחיל לארגן אותם לישון. מיקרו מקצר.

העלה עשן מהצד.

האמת, אשתי שכחה ובטעות הפעילה היום. חימם את המרק. אבל יצא עשן והפלטה בצד המיקרו (בפנים) חרוכה.

אתה מדבר על החלק הזה?
Чем заменить слюду для микроволновки: как поменять слюдяную пластину в СВЧ

• תוכן חדש...