Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, Transporter כתב:

מזכיר לי אנשים שלא קונים אס קלאס כי החברה הזאת מזלזלים בלקוחות שלה ודופקת אותם במוסך, וגם עם הדלק, בקיצור הרכב מתנכל לך

לא בגלל שאין להם כסף לרכב הזה חלילה

הרכב פשוט לא מתייחס יפה לבעלים, בגלל זה אין להם מייבאך

מי שזה עוזר לו לפתור את הבעיות שלו עם עצמו שיהיה לו לבריאות

לפני רגע כתבת שאתה מאושר בזוגיות שלך ולא היית משנה כלום, יש מצב שאתה משקר פה כי אין לך תקציב לדוגמנית מרמה יותר גבוהה?

נו, כמו האלה שנוסעים על מאזדה 3 2017 והם ביטוח לאומי.

כל הבחורות שאתה מדבר עליהן הן נערות ליווי לפי הגדרה.

פורסם
לפני 5 שעות, שליקו99 כתב:

פלירטטה איתי ברמות מטורפות, מעבר לדברים שהיא אמרה זה יהיה כבר לה%$^&* באמצע העבודה, ופתאום דפקה שאין שום דבר רומנטי בינינו ושהיא ככה עם כולם עאלק, הייתי בהלם כי כבר חשבתי שזה באמת בכיס.

זה טיפוס ספציפי ומוכר שפוגשים הרבה פעמים במחלקת שיווק או מכירות. אין מה ללמוד מהאינטראקציה איתן מלבד איך לזהות מוקדם את התופעה ולהימנע ממנה. מגיע בשינויים קלים גם בגרסה גברית. 

לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

כשהייתי סטודנט למד איתי בחור נמוך, מקריח ועם פיאט 126 שנראתה כמו הצרות שלי. כל יום היה הולך לישון עם מישהי אחרת.

תמיד יש מישהו שמכיר מישהו כזה, אבל במקרה הטוב מדובר על יוצא הדופן שמוכיח את הכלל ובמקרה הגרוע אנו מגלים שהעילוי היה 'הולך לישון' עם סוג הנשים שלא היה להן הרבה מעבר לזה להציע. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, Potato כתב:

אני חוטא בזה גם,מדבר עם מישהי וברגע שהיא בעניין יורד לי ממנה.

מצביע על הערכה עצמית נמוכה.

אני דפוק, ואם היא רוצה אותי, אז גם היא דפוקה, אז אני כבר לא רוצה אותה.

לא רוצה להיות חבר במועדון שמוכן לקבל אותי.

לפני 7 שעות, שליקו99 כתב:

אם זה נכון זה בהחלט עושה הרבה סדר בראש...

פלירטטה איתי ברמות מטורפות, מעבר לדברים שהיא אמרה זה יהיה כבר לה%$^&* באמצע העבודה, ופתאום דפקה שאין שום דבר רומנטי בינינו ושהיא ככה עם כולם עאלק, הייתי בהלם כי כבר חשבתי שזה באמת בכיס.

Don't dip your pen in the company ink

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

מצביע על הערכה עצמית נמוכה.

אני דפוק, ואם היא רוצה אותי, אז גם היא דפוקה, אז אני כבר לא רוצה אותה.

אין לי שום בעיות הערכה עצמית.

לפעמים זה קורה לא בכוונה,יש מפגש עם חברים מדבר עם מישהי.

היא חושבת שיש לזה פואנטה אני סתם שם בשביל השיחה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 8 שעות, שליקו99 כתב:

אם זה נכון זה בהחלט עושה הרבה סדר בראש...

זו התנהגות טיפוסית של נשים צעירות. לגברים צעירים יש את המשחקים שלהם. אל תתרגש, זה חלק מהתרגולים של החיים.

• אהבתי 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...