Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, Tom_22 כתב:

אשוב לעדכן או להציף שאלות נוספות בהמשך כי היא עדין צריכה טלפון וגם אוזניות אין-איר (אלחוטיות). 

איירפודס פרו 3, בלי הרבה התלבטויות

פורסם

למה אתה מודה לליביו ולהנס ולא מוסיף אותי לתודות...? כתבתי לך בתגובה הראשונה בפוסט פה: "לא מכיר חובה שיהיה קשר בין סלולרי למחשב נייד. היא בפגישות בזום במחשב נייד, אין קשר לסלולרי באופן שוטף, ויש לי נסיון".

אפליה, פשוט אפליה.

• מצחיק 2
פורסם

יש דרג ויש גולדן 💕😘😅🙃😜

• מצחיק 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 50 דקות, Tom_22 כתב:

חוץ מתג המחיר 😵‍💫

בחיים לא האמנתי שאשלם מחיר כזה על אוזניות, תמיד הייתי עם אוזניות סיניות בטווח מחיר של עד 60 ש״ח.

אחרי שקיבלתי מהעבודה איירפודס פרו 2, הבנתי שזה לגמרי שווה לי את ההשקעה, ולאחרונה קניתי את הדגם השלישי, כחודש אחרי שהוא יצא.

אני עדיין מאמין שהאוזניות ב60 ש״ח הן הvfm הכי טוב בשוק בפער, אבל הפיצ׳רים פריומיום של סדרת הפרו, בעיניי שווים את ההפרש, במיוחד:

1. ביטול רעשים פסיכי

2. מצב transparency כנראה מהטובים בשוק

3. איכות שיחה שהצד השני אשכרה מרוצה ממנו

4. איתור האוזניות על המפה (הקייס בנפרד, וכל אוזניה בנפרד)

5. אפשרות לגרום לאוזניות לצפצף כשהן אבודות איפשהו בבית

6. שליטה אשכרה נוחה בווליום מהאוזניה

בטוח יש עוד דברים שאני כבר לוקח כמובן מאליו (כמו תקשורת שעובדת מצוין וכו׳), אבל כל זה שווה לי מוצר שאני משתמש בו כמה שעות כל יום.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם

לא בדיוק. לפחות בתמחור חנות רשמית, איירפודס 4 עם ANC עולות 679 ש"ח, איירפודס 3 פרו עולות 929 ש"ח.

אז תוספת של 37% או 27% פחות בהשוואה, תלוי מאיזה כיוון מסתכלים.

וכמובן שהפונקציונאליות שונה.

פורסם

מדבר על KSP

חנות רשמית יודעת שמי שבא אלייה זה מישהו עם כיסים יותר רחבים לא?

כמו שברמי לוי תמצא פילטרים של בריטה של החברה הישראלית שכחתי את שמה, ב 79 ש"ח

ב KSP תמצא אותם ב 62 ש"ח

למה? כי אם קנית ברמי לוי אולי זה דחוף לך ושילמת את ההבדל על זה.

פורסם

אין לי גישה ל-KSP מחו"ל.

בזאפ, ה-3 פרו סביב 810 ש"ח הכי זול. ה-4 עם ANC סביב 550-560 ש"ח.

אז 47% יותר או 32% פחות, תלוי מאיזה כיוון.

ושוב, זה מתעלם מהפונקציונאליות השונה ביניהן ושאולי חשובה.

וגם לא התעמקתי לענין אחריות וכד'.

פורסם (נערך)

ב KSP זה עולה 449 ש"ח. 

הרחבת אחריות מ12 חודשים ל24 חודשים בתוספת 78 ש"ח.

ללא ANC. לא בטוח שהיא צריכה ANC כלל.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

אני מניח שאתה מעל גיל 40 ולכן אתה מכיר אנשים הרבה זמן על הפלנטה הזו..

אנשים לא עובדים איפה שיש רעש.. בדרך כלל. לא מכיר את הידידה שלך, אבל מניח שהיא כזו.

לכן אין לה באמת צורך ב ANC, כנראה.

תעשה את המחקר שלך, אם אתה צריך מחירים מ KSP תשלח פה עוד הודעה, נשמח לעזור לך בזמן שאתה בחו"ל.

אגב, שים לב שלא הזכרתי ANC גם בהודעה הראשונה שרשמתי על ה AirPods 4, אתה כתבת על זה כי אין לך גישה ל KSP וכנראה אתרים אחרים רוצים לפמפם את ה ANC. ה AirPods 4 מופיעים ראשונים כשמחפשים AirPods בחיפוש, באתר של KSP.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...