Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, גולדן191 כתב:

למה לא AirPods 4 ? בערך חצי מחיר....

גם הביטול רעשים הוא חצי אולי.

אם כבר מחפשים לחסוך - הייתי מחפש AirPods 2 pro כצעד לחיסכון.

בכ״א - עניין של בחירה - הANC והTransparency mode זה מבחינתי ה-פיצ׳ר שכבר מעולה בדור שני ומשופר בדור השלישי.

היכולת ללכת בעיר ולבחור להיות בשקט מוחלט או בעירנות מוחלטת מעולה (מרגיש כאילו אין כלום באוזניים מבחינת שמיעה או שקט מכל רעשי העיר) - ובתור אוזניות לאוטובוס או לטיסה זה לגמרי Game changer למשהו שהוא In ear.

• מעניין 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

לדעתי אם יש לה חודש לחכות

רק ANKER מעליאקספרס

אוזניות זה אוזניות .. אני בטוח שאם אני מבסוט מ ANKER גם היא תהיה

לפני 4 שעות, Step כתב:

3. איכות שיחה שהצד השני אשכרה מרוצה ממנו

זה קורה גם בדגמים של Anker, שעולים מעל 20$, לא מכיר את הדגם הכי זול שלהם.

למה זה קורה? כי יש יותר ממיקרופון אחד, והם כאילו "מחפים" אחד על השני. באחריות, מנסיון של 3 דגמים. שניים שלי, אחד של אחותי.

דגם X11,

דגם Q30

דגם P20i

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, גולדן191 כתב:

אוזניות זה אוזניות .. אני בטוח שאם אני מבסוט מ ANKER גם היא תהיה

יש אנשים שרוצים את כול מה שאפשר מהאוזניות שלהם ואוזניות לא יוצאות להם מהאוזניים במשך כול היום, ויש כאלה ששומעים רק פודקאסטים בזמן שעושים כלים.

הכול תלוי בסוג השימוש שלך. 

באופן כללי, לבנאדם בעולם המערבי, מחירי רוב מוצרי האלקטרוניקה הם בדיחה ביחס לתוחלת החיים שלהם. בגלל זה אף פעם לא מבין למה להתלבט בין מוצר "טוב" למוצר של "תמורה למחיר". 

ההבדל בין אוזניות ב-300 לאוזניות ב-900, זה 150 שקל בשנה(!) למשך אורך החיים של המוצר. אתה באמת הולך לחסוך 12.5 שקל בחודש על מוצר שאתה משתמש בו ברמה היומיומית? 

ההכי אבסורד שזה עולה בפורום רכבים, שאחרי קניית דירה, זה התחום עם הכי הרבה הוצאות, שבו כול שינוי, בכיף יכול להיות אלף שקל וצפונה תוספת כול חודש. 

אז כמה אלפים... ללעומת 12.5 שקל... סה"כ פרופורציות דומות. 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם
לפני 17 שעות, Liviur כתב:

בכ״א - עניין של בחירה - הANC והTransparency mode זה מבחינתי ה-פיצ׳ר שכבר מעולה בדור שני ומשופר בדור השלישי.

היכולת ללכת בעיר ולבחור להיות בשקט מוחלט או בעירנות מוחלטת מעולה (מרגיש כאילו אין כלום באוזניים מבחינת שמיעה או שקט מכל רעשי העיר) - ובתור אוזניות לאוטובוס או לטיסה זה לגמרי Game changer למשהו שהוא In ear.

לזוגה יש את האיירפודס פרו, אני חושב שהדגם הראשון, ולא נפלתי מה-ANC לעומת ה-Anker הזולות שלי. לא שומדבר שקרוב ללהיות "שקט מוחלט". אולי האטמים עצמם גם משחקים תפקיד מהותי... לא יודע, כי כולם מהללים וההתרשמות שלי הייתה שזה משפר אבל לא מדהים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני כשעה, falou כתב:

לזוגה יש את האיירפודס פרו, אני חושב שהדגם הראשון, ולא נפלתי מה-ANC לעומת ה-Anker הזולות שלי. לא שומדבר שקרוב ללהיות "שקט מוחלט". אולי האטמים עצמם גם משחקים תפקיד מהותי... לא יודע, כי כולם מהללים וההתרשמות שלי הייתה שזה משפר אבל לא מדהים.

אל תשכח שהדגם הראשון יצא לפני 7 שנים.

בתחום הanc בלבד, באוזן בלתי מזוינת, ההרגשה שלי היא שהדגם השני טוב פי 3 מהדגם הראשון, והדגם השלישי טוב פי 2 מהדגם השני.

עריכה אחרונה על ידי Step

פורסם
לפני 7 שעות, falou כתב:

לזוגה יש את האיירפודס פרו, אני חושב שהדגם הראשון

אתה משווה באמת דגם מלפני 7 שנים ? 

לפני 6 שעות, Step כתב:

בתחום הanc בלבד, באוזן בלתי מזוינת, ההרגשה שלי היא שהדגם השני טוב פי 3 מהדגם הראשון, והדגם השלישי טוב פי 2 מהדגם השני.

הדגם החדש (לפי אפל) עם ANC פי 4 יותר חזק מהמקורי ופי 2 יותר חזק מהדור השני.

ובנוסף

לפני 7 שעות, falou כתב:

אולי האטמים עצמם גם משחקים תפקיד מהותי...

חד וחלק - לכן יש בדיקת איטום במערכת הפעלה והם מגיעים עם 3 או 4 סטים של גדלים (כתלות בדור)

הדור הנוכחי עם אטמים שיושבים טוב כבר מאוד קרוב או משתווה לחלק מהOn ear - אולי לא להכי אטומות אבל תתפלא כמה שההפרש קטן.

בTransparency מאז דור שני הן לוקחות בהליכה

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 12 שעות, Liviur כתב:

הדגם החדש (לפי אפל) עם ANC פי 4 יותר חזק מהמקורי ופי 2 יותר חזק מהדור השני.

העניין הזה, הוא בעייתי בפני עצמו, כי זה מאוד תלוי שימושים שלך. 

יצא לי לשמוע את הפרו 3 לעומת אוזניות סיניות שעולות בין שליש לחצי מהם, הפרו 3 אכן מנטרלות קצת יותר טוב, שזה סבבה אם אתה משתמש בהם בתור אטמי אוזניים, אבל המטרה זה לחסום רעשים תוך כדי שמיעת מוזיקה? אני לא שמעתי באמת הבדל.

וגם בקשר ל-Transparency, אצל אפל הוא מעולה ללא ספק, אבל שוב, תלוי שימוש. 

אתה אחד שנמצא עם האוזניות כול היום ומנהל שיחות עם אנשים כשהם עלייך? אחלה, שימושי מאוד. אבל אם השימוש הוא כול דבר שהוא לא זה, זה באמת קריטי אם אתה שומע את הקולות בצורה קצת "לא טבעית"? 

ועם זאת, הפער במחיר הוא לא כזה גדול לרוב האנשים שמצריך את התלבטות 

פורסם
לפני 12 דקות, davemustaine87 כתב:

הפרו 3 אכן מנטרלות קצת יותר טוב

קצת :) אתה מתכוון שאין כרגע זוג out there שמתחרה בהן בANC בערך כן ?

אם לך זה קצת אז סבבה. את ההבדל אתה תשמע במצב רועש - לא בלהשתיק אנשים על ידי מוזיקה בווליום נמוך…

לפני 14 דקות, davemustaine87 כתב:

אתה אחד שנמצא עם האוזניות כול היום ומנהל שיחות עם אנשים כשהם עלייך? אחלה, שימושי מאוד

כשאני במשרד - לגמרי שם אותם שתי שניות על transparency.

בנוסף - משתמש בזה כשאני הולך עם הכלבים למודעות סביבתית יותר טובה במיוחד בלילה.

לפני 15 דקות, davemustaine87 כתב:

זה באמת קריטי אם אתה שומע את הקולות בצורה קצת "לא טבעית"?

למה להתפשר ? 

במיוחד בגלל שכמו שציינת:

לפני 16 דקות, davemustaine87 כתב:

הפער במחיר הוא לא כזה גדול לרוב האנשים שמצריך את התלבטות 

עכשיו נשים רגע כמה הן עולות לאורך זמן , במיוחד עם כמות השעות שאני מבלה איתן (כמה שעות ביום - בין פודקאסטים , מדי פעם שיחות עבודה כשאני צריך שקט , הליכות עם הכלבים וכו)

בא נסתכל על המחיר שלהן - 250 מחיר מלא , לא מעט פעמים יורדות ל200 בסיילים.

סנהייזר מומנטום 4 - עולות 300 מחיר מלא , במבצע 200 (כי ה5 תכף יוצאות כנראה)

סוני xm6 - עולות 329 מחיר מלא - 280 עד 250 במבצע (וכמעט תמיד יש)

Bose qc ultra 2 לזכרוני גם סביב ה250

בקיצר - בקטגוריה - הן לגמרי בטווח מחירים של המתחרות או אפילו לפעמים יותר זולות.

אגב שימוש להיט שלי לtransparency שהם עדכנו בשנה האחרונה זה להופעות (במצב adaptive).

הם יודעים להגביל ווליום ולהשאיר את הסאונד טבעי לגמרי - 20 דציבל בפרו 2 , 30 בפרו 3. הייתי בהופעה , שכחתי את האטמים האמיתיים שלי - (יש לי מותאמים אישית עם פילטרים בשביל המטווח סט אחד ובשביל האופנוע סט אחר) כי אני חמור - והווליום היה  מטורף (ברמה של נזק לשמיעה) - שמתי את האוזניות - העברתי למצב המתאים - נהנתי מכל ההופעה עם סאונד מושלם.

נכון - מקרה קצה - אבל עובדות מדהים ברמה שלא תאמין.

על זה אגב תוסיף את הקיום של apple care ב30 דולר לשנתיים - החליפו לי קייס בחינם (הכלבה לעסה לי אותו … ) , החליפו לי אוזניות כי אחת התחילה לזייף בחינם אחרי שנתיים כמעט וכו - הכל עם משלוח חינם והחזרות עד הבית.

בקיצר - כן יש ״אלטרנטיבות״ זולות אבל מוצרים מתחרים עולים אותו הדבר ונופלים מהן בANC (אבל כן - נותנים סאונד עדיף למוסיקה) ופיצ׳רים של מסביב (קונקטיביות לדוגמא)

Then dying is forgetting

פורסם

אל תשכח שלנו אין את האופציה הזאתי בארץ של apple care
אבל גם עם הפרו 3 ומרוצה מכול רגע מהם 

• מבאס 1

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

ראיתי שיש שרשור קיים וצריך עצה

אני זקוק למחשב נייד חדש כי המק הקודם שלי נהרס לגמרי

יש מבצע בKSP על macbook air m4 גרסת הבסיס 256GB עם 16GB זיכרון

במחיר 2950 ש"ח מה אומרים עסקה  טובה?

כי הM5 עולה יקר לכיון 4700 אני צריך את המחשב לשימוש על דפדפן בעיקר דברים בסיסים לא משהו מטורף לנסיעות

עריכה אחרונה על ידי renault5

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם (נערך)

מחיר משוגע, לחטוף ומיד!

כולה 600 שקל יותר מהניאו, כפול זיכרון ומעבד שאין לשום חלונות בשום גזרת מחיר.

M1 עדיין מנצח כל מחשב חלונות שהוא שתשיג ב-3000. כל מחשב. M4 במחיר כזה זה פסיכי.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

מחיר משוגע, לחטוף ומיד!

כולה 600 שקל יותר מהניאו, כפול זיכרון ומעבד שאין לשום חלונות בשום גזרת מחיר.

M1 עדיין מנצח כל מחשב חלונות שהוא שתשיג ב-3000. כל מחשב. M4 במחיר כזה זה פסיכי.

תודה אקח אותו :)

• רעיון טוב! 1

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...