Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

לא כל דבר כסף יכול לתקן.

עדיין, עדיף לנגב את הדמעות עם שטרות, מאשר לנגב אותן עם מכתב מהוצאה לפועל.

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, Mech Morphix כתב:

לא כדי להצדיק את לועס הסטייקים אבל עם מספיק כסף תקבל טיפול מעולה שיוריד המון (המון) סטרס מהסיטואציה

אני חושב שעדיף לשכב בבית חולים ציבורי מוקף באנשים שאוהבים אותך מלבד בבית מלון.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

מה הקשר? אנשים לא יבואו לבקר אותך כי אתה מטופל בבית חולים פרטי? לדעתי זאת הייתה הכוונה שלו.

בקשר לזה, אם יש אפשרות לעשות ניתוח בבית חולים פרטי אני ממליץ בחום. יחס ברמה אחרת,, שקט כמו מלון יוקרה - אין המולה, צעקות ואווירה מדכאת כמו בבית חולים ציבורי, חדרים נוחים, גדולים ומאוד שימושיים. התורים לכל הבדיקות קצרים משמעותית. שלא נצטרך עוד אבל אם כבר אז כבר.

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

לא כל דבר כסף יכול לתקן.

מאחל לכולם שלא יגלו את זה אף פעם.

אף אחד לא אמר שאם אתה מרביץ לאישה שלך וקונה לה מתנות אז הכל בסדר

דיברו פה על זה שבחורות מחוזרות מעדיפות גבר שיש לו כסף הרבה יותר מגבר שאין לו. ברוב המקרים לא יסתכלו בכלל על גבר ממוצע, ואם הגבר עם הכסף לא הכי חתיך שיש הכסף יכפר על זה.

כמו בכל התגובות ההזויות שלך אתה מגיב מה שבא לך ולוקח את זה למצבי קיצון.

אתה צודק אם בעלה ינסה לרצוח אותה זה  לא יעזור שיש לו כסף, אבל מי דיבר על זה בכלל

לפני 11 שעות, EliC25 כתב:

אתה מבין שאותו אחד פונה גם למאות בחורות ביום או בשבוע, וברגע שימאס לו מאותה בחורה הוא יעבור לבאה בתור. בגלל זה אנחנו חוזרים ואומרים שכל התרבות הזו היא זמנית בלבד.

מצחיק שהכינוי שלך זה winner אבל אתה אשכרה עובד בשביל לפרנס את המשפחה שלך, במקום להתלבט איזו בת 20 להשיט ביאכטה או להטיס לדובאי במטוס הפרטי שלך. [/ציניות]

לא

יש גברים שמחפשים זוגיות עם אישה שהם  יאהבו והיא תאהב אותם

זה שיש להם כסף והם רוצים פור על אחרים בתחרות לא אומר שאם יהיה ביניהם קליק הם צריכים לחפש עוד 20

בדיוק כמו שהיא  יכולה להשיג עוד 100 גברים אחרים בו זמנית אבל אם יהיה קליק היא לא תחפש את זה

אבל אנחנו ישראלים אז אנחנו חייבים לחשוב שאם מישהו נוסע ברכב יקר ובחורה יפה לידו אז היא איתו בגלל הכסף, אין מצב שהיא אוהבת את האופי שלו ושכיף להם ביחד

והוא בטח כל היום בוגד בה והחיים של שניהם אומללים

לפני שעתיים, Potato כתב:

וזה לטרנספורטר למה כסף לא חשוב וגם המראה לא במקום הראשון.

אנשים נורמאליים רוצים זוגיות עם מי שתישאר איתך גם כשדוחק כלכלית או בתקופה פחות טובה שלך ולא מי שאיתך כשאתה כשאתה בשיא וכשקצת תרד ממנו תזרוק אותך לאחד הבא.

אלה החיים באמת ואלה האנשים שבסופו של יום רוצים לחזור הביתה ולראות ובאמת מאושרים איתם ולא רק לתמונות ברשת.

ברור שיש דוגמניות בזוגיות מאושרת,אבל השאיפה צריכה להיות מה שתיאר נהג לילה.

אף אחד לא קבע שבחורה פחות יפה תשאר איתך

ואף אחד לא קבע שבחורה שנראית טוב לא תשאר איתך

אתה כותב פה תרחישים שראית בקולנוע או לא יודע איפה , אבל תשאיר את זה לקולנוע

ברוב המקרים דווקא אלה שאמרו "יאללה לא נורא זה לא בידוק מה שחפשתי אבל יהיה בסדר" התגרשו או חיו המון שנים בסבל ובגדו \ התגרשו בגיל מאוחר

רק תזכיר לנו מה הניסיון שלך במערכות יחסים שנדע לקחת אותך ברצינות או לא

כי לראות בסדרות בנטפליקס זה לא נסיון

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, Potato כתב:

אני חושב שעדיף לשכב בבית חולים ציבורי מוקף באנשים שאוהבים אותך מלבד בבית מלון.

עניין של טעם. אני לא אוהב להיות מעמסה על המשפחה שלי, לכן פחות או יותר מאז שעברתי לגור לבד אין להם מושג מה מצבי הבריאותי. הדיווח השבועי למפקדה אומר שהכל בסדר, גם אם אני קודח מחום במהלך נסיעת עבודה לקוריאה, או מתאושש מניתוח להסרת גידול סרטני בספרד. לא צריך שהם ידעו מזה וידאגו לי בחוסר אונים. יש מספר אנשים קרובים (בוואטסאפ) שיודעים מה קורה איתי באמת ויפעילו נוהל חירום להטסת הגופה לארץ במידת הצורך.

כל הנרטיב הזה של 'אנשים שאוהבים אותך' מוערך יתר על המידה לטעמי, אין שום דבר אצילי בלהיות אבן ריחיים על צווארם כשאתה מתמודד עם משהו שהם ממילא לא יכולים לעזור בו. אם בא לך לחלוק - תסיים להתמודד ואז תספר להם. מילא אם שברת רגל ואתה צריך קצת עזרה למשך שבועיים או חודש, אבל את הבעיות הרציניות באמת בחיים לא הייתי מעמיס על אף אחד שיקר לי - בשביל זה יש ביטוח רפואי פרטי, כסף בבנק, וטיסות ישירות מהפיליפינים.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עזרה במקרה כזה לא חייבת להיות פיזית או כלכלית, בסך הכל הבעת הזדהות.

יש מי שזה עוזר לו מאד ויש מי שלא צריך את זה בכלל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

F to pay respect.

אבל ברצינות, הרבה אנשים יעדיפו שמישהו שהם מכירים יתעניין בשלומם כשהם חולים או לפני שצריך לעבור ניתוח או משהו כזה.

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Transporter כתב:

דיברו פה על זה שבחורות מחוזרות מעדיפות גבר שיש לו כסף הרבה יותר מגבר שאין לו. ברוב המקרים לא יסתכלו בכלל על גבר ממוצע, ואם הגבר עם הכסף לא הכי חתיך שיש הכסף יכפר על זה. 

לפני 5 שעות, Transporter כתב:

אבל אנחנו ישראלים אז אנחנו חייבים לחשוב שאם מישהו נוסע ברכב יקר ובחורה יפה לידו אז היא איתו בגלל הכסף,

קודם הבנתי ועכשיו בלבלת אותי.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

@Transporter בבקשה, שתף אותנו בחיי האהבה שלך לפני ואחרי שעברת למגדל היוקרה וקנית את המרצדס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, Derish כתב:

יש מספר אנשים קרובים (בוואטסאפ) שיודעים מה קורה איתי באמת ויפעילו נוהל חירום להטסת הגופה לארץ במידת הצורך.

יש לך ממש נוהל כתוב לזה?

כי אצלי זה מסתכם ב"אם אני מת, אז ביי".

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נראה שנכנסת ללופ אינסופי כי התגובה הזאת שלך לא תומכת בשום צורה בתגובות הקודמות שלך,

לפני 8 שעות, Transporter כתב:

יש גברים שמחפשים זוגיות עם אישה שהם  יאהבו והיא תאהב אותם

זה שיש להם כסף והם רוצים פור על אחרים בתחרות לא אומר שאם יהיה ביניהם קליק הם צריכים לחפש עוד 20

בדיוק כמו שהיא  יכולה להשיג עוד 100 גברים אחרים בו זמנית אבל אם יהיה קליק היא לא תחפש את זה

אתה רשמת שלא משנה כמה עקרונות יש לבחורה/אישה אחרי XXX הצעות כל אחת תבין שהיא בליגה אחרת  ותתקדם לא?

לגבי גבר (אם שי לו שכל והוא מכבד את עצמו) , הוא לא יחפש פרטנרית לחיים בפיילה שאתה מציג לנו פה.

לפני 8 שעות, Transporter כתב:

אבל אנחנו ישראלים אז אנחנו חייבים לחשוב שאם מישהו נוסע ברכב יקר ובחורה יפה לידו אז היא איתו בגלל הכסף, אין מצב שהיא אוהבת את האופי שלו ושכיף להם ביחד

והוא בטח כל היום בוגד בה והחיים של שניהם אומללים

בעיניך כל מי שנשוי ואין לו כסף ליכטה הוא בוודאות אומלל ומסכן, אם היה לו כסף ליכטה אז הוא גם היה בוגד אומלל ומסכן.

פורסם
בתאריך 21.4.2022 בשעה 19:02, שליקו99 כתב:

לקחים או תובנות שהפקתם במשך השנים?

1. פחות מין ממה שהיית רוצה.

2. בסוף תאכל את הדייסה שבישלת, לטוב ולרע. 

• מעניין 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 9 שעות, Transporter כתב:

רק תזכיר לנו מה הניסיון שלך במערכות יחסים שנדע לקחת אותך ברצינות או לא

תפסיק לדבר על עצמך ברבים. זה לא בריא רמת המגלומניות הזו. 

לפני 9 שעות, Transporter כתב:

אתה די כתבת שזה מה שגורם לנשים בסביבה שלך לצאת עם גברים. אבל כמו רוב הפוסטים שלך, המטרה היחידה שלך היא לספר איזה מוצלח אתה ואיך כולם מקנאים, אז אפשר להמשיך הלאה.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

אבל כמו רוב הפוסטים שלך, המטרה היחידה שלך היא לספר איזה מוצלח אתה ואיך כולם מקנאים,

הוא לא מבחין בין קנאה לרחמים.

• מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...