Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, Transporter כתב:

כסף קונה הכל ופותח דלתות גם בזוגיות

על מראה אפשר לכפר עם אופי ודיבור טוב אבל מי שאין לו גם את זה לא יעזור כמה כסף ישפוך

ההתחלה של המשפט לא מסתדרת עם הסוף.

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לא כל מי שנשוי מאושר

ולא כל מי שנשוי טוב לו

יש הרבה שמתפשרים והרבה שמשכנעים את עצמם שטוב להם ככה ובעתיד מבינים שלא

יש גם הרבה רווקים מאושרים שטוב להם כמו שהם

נכון הן לרווקים והן לנשואים באותה המידה. ההבדל הוא שנשוי שלא טוב לו יכול להתגרש ורווק שלא טוב לו לא תמיד ימצא עם מי להתחתן.

היום בעידן של הרשתות בחורות שנראות טוב מקבלות מאות \ אלפי פניות מאנשים מכל העולם,

מי שלא ראה בעיניים לא מבין איזה הצעות בחורות מקבלות ואיזה דברים גברים מציעים להן בשביל פאקינג ארוחת ערב.

לא משנה מי הבחורה וכמה ערכים יש לה , בסוף אחרי מאות פניות אי אפשר שלא להתפתות לזה או לפחות להבין שאת שווה הרבה יותר מגבר ממוצע

זה שאתה מסתובב עם נערות ליווי לא עושה את כל הנשים לכאלה.

לכן ברוב המקרים בחורות שנראות טוב מאוד, עולות המון כסף ולא לכל אחד זה מתאים.

מ.ש.ל

אני לא מאמין בלהתפשר על מראה, זה בלתי אפשרי

זה כמו לאכול משהו שלא טעים לך ולשכנע את עצמך שזה טעים. בלתי אפשרי

אתה מבין שמראה זה דבר חולף?

כשמדברים על זוגיות לא מדברים על תכשיט אלא על אדם שאתה יכול לדבר איתו, לסמוך עליו ושיהיה שם בשבילך.

מראה בלי כסף לא שווה כלום בימינו

כי עם פנים יפות אי אפשר להגיע לכלום, עם כסף אפשר להגיע לכל מקום

גם עם כסף אתה לא תגיע לכל מקום.

הכסף לא יקנה לך חברים אמיתיים ולא ישמש לך משענת בעת צרה. הוא רק ימשוך אנשים שירצו להנות מהכסף שלך ולא מחברתך. אם לך עושה טוב לחיות בשקר הזה של כאילו יש לי חברים אז שיהיה לך לבריאות. לי אישית זה ממש לא מתאים.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • אהבתי 5

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טרנספורטר has entered the game

בתור נשוי(+3) לאישה שהרקעים ביננו שונים מהותית אני אומר לך שזה קשה, אפילו הייתי אומר קשה עד מאוד אבל ברטרוספקטיב להגיד שהייתי מוותר על זה? לא, בעיקר בגלל הילדים, ואני מניח שההישגים שהגעתי אליהם היו בזכותה באיזשהי צורה.

קח את לתשומת ליבך במהלך חיפוש בת זוג.

רוב חילוקי הדעות המהותיים מתגלים תוך כדי, בעיקר אחרי שהילדים באים כך שזה נקודה מאוחרת כדי לחתוך ללא השלכות.

יש עליות ומורדות ומה שאתה רואה בשנים הראשונות והיפות משתנה לאיטו למשהו קצת אחר, צריך לדעת להשתנות יחד איתה.

החיים לא דבש, לא סרט הוליוודי, יותר כמו סרטים של ברגמן :)

בהתחלה צריך שתהיה משיכה פיזית, שתתווסף אליה משיכה אינטלקטואלית, לאחר מכן צריך לעבוד קשה, להתפשר לא מעט. 

לא מעט נשים עדיין רואות בגבר כמפרנס העיקרי, לכן כמו בממלכת החיות שהנקבות מחפשות זכר חזק ובעל יכולת הישרדות

גבוהה יותר גם נשים יחפשו מישהו עם יכולת השתכרות גבוהה או שאיפות שיממשו את זה.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Mr.Hybrid כתב:

קראתי הכל, 

אני מבין ממך שיש 2 סוגי נשים בעולם:

נראית טוב,

לא נראית טוב.

לא נכון. יש סוג אחד. אלה שרודפות כסף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, Night Driver כתב:

נכון הן לרווקים והן לנשואים באותה המידה. ההבדל הוא שנשוי שלא טוב לו יכול להתגרש ורווק שלא טוב לו לא תמיד ימצא עם מי להתחתן.

אני חושב שלפני שנכנסים למערכת יחסים צריך שיהיה טוב ותחושת ערך עצמי(חה חה בדיחת אלגברה) כלשהי.

להיות בטוח בעצמך ולהיות שלם עם מה שאתה מביא לזוגיות.

אחרת מתקבלים כל מיני קשרים תלותיים/אלימים/ מתוסבכים ויוצא לך ההפך ממה שזוגיות אמורה להיות שזה לדחוף אחד את השניה למעלה,לא בהכרח בקריירה אלא בכל תחומי החיים.

זה שאתה מסתובב עם נערות ליווי לא עושה את כל הנשים לכאלה.

מ.ש.ל

כל הנשים יונות חוץ מאמא ואחותי.

אתה מבין שמראה זה דבר חולף?

מראה זה דבר חולף,אבל גם אותו אפשר לתחזק ולהגיע בצורה סבירה לגיל 60.

זה חלק מהדברים שאפשר לקלוט מוקדם-כמה לבן אדם חשוב מהבריאות והמראה שלו.

עישון,פעילות גופנית,מזון נצרך וכו'.

ואלה סיבות לגיטימיות לפסול עליהן,לא הייתי יוצא עם מעשנת או טבעונית או גם וגם רחמנא ליצלן.

הכסף לא יקנה לך חברים אמיתיים ולא ישמש לך משענת בעת צרה. הוא רק ימשוך אנשים שירצו להנות מהכסף שלך ולא מחברתך. אם לך עושה טוב לחיות בשקר הזה של כאילו יש לי חברים אז שיהיה לך לבריאות. לי אישית זה ממש לא מתאים.

כסף זה סמל סטטוס.

כמו שעושה לאנשים טוב לשים 190 אלף שקל מימון על ג׳יפון מעאפן של סקודה כדי להראות שיש להם.

יש אנשים שחיים על זה,ויש אנשים עם אופי.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

ההתחלה של המשפט לא מסתדרת עם הסוף.

נו מה חדש.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 47 דקות, Potato כתב:

כמו שעושה לאנשים טוב לשים 190 אלף שקל מימון על ג׳יפון מעאפן של סקודה כדי להראות שיש להם.

דבר יפה על התוצרת האיכותית ביותר.

• מצחיק 1
פורסם
לפני כשעה, Potato כתב:

מראה זה דבר חולף,אבל גם אותו אפשר לתחזק ולהגיע בצורה סבירה לגיל 60.

זה חלק מהדברים שאפשר לקלוט מוקדם-כמה לבן אדם חשוב מהבריאות והמראה שלו.

עישון,פעילות גופנית,מזון נצרך וכו'.

ואלה סיבות לגיטימיות לפסול עליהן,לא הייתי יוצא עם מעשנת או טבעונית או גם וגם רחמנא ליצלן.

עישון זה דבר אחר כי זה מציק.

טבעונית שלא כופה עליי טבעונות זו בעיה שלה (אשתי למשל לא סובלת דגים ואני אלרגי לפלפלים אז אין אצלנו בבית דגים שאני אוהב ופלפלים שהיא אוהבת. לא ויתור כזה נורא).

לגבי מראה אני לא מדבר על מראה שדוחה אותך פיזית אלא על מראה בגדר הנורמה. גם אם תצא עם בר רפאלי וגם אם תצא עם מישהי שלא נראית מי יודע מה (ובכוונה אני לא נוקב בשמות מפאת כבודן של אלה שלא נולדו דוגמניות אבל עדיין מאוד מוכשרות ועושות רושם של אחלה בני אדם) אחרי כמה שבועות אתה תתרגל והן ייראו לך רגילות לחלוטין.

פורסם
לפני 46 דקות, EliC25 כתב:

דבר יפה על התוצרת האיכותית ביותר.

אני לא מסוגל יותר לראות קודיאק.

איזה רכב מכוער 😤

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

ההבדל הוא שנשוי שלא טוב לו יכול להתגרש ורווק שלא טוב לו לא תמיד ימצא עם מי להתחתן.

גם רווק שלא טוב לו, יכול להתפשר ולהתחתן עם מישהי/מישהו/NB שעם הזמן כנראה ילמד לאהוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Just now, vadim6385 כתב:

גם רווק שלא טוב לו, יכול להתפשר ולהתחתן עם מישהי/מישהו/NB שעם הזמן כנראה ילמד לאהוב.

עדיף NC,רצוי מתיחת פנים.

• מצחיק 2

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Potato כתב:

אני לא מסוגל יותר לראות קודיאק.

איזה רכב מכוער 😤

לא מכוער ולא יפה. סתם עוד קרוסאובר גנרי מתוך אלפים, לא שונה מהשאר.

לפני 1 דקה, Potato כתב:

עדיף NC,רצוי מתיחת פנים.

אם כבר, ND, אפילו שזה נראה כאילו יש לו תסמונת דאון.

אבל אני לא קהל יעד של מיאטה, אז מה אני יודע.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 7 דקות, vadim6385 כתב:

אבל אני לא קהל יעד של מיאטה, אז מה אני יודע.

כולם הם קהל יעד של מחרטה,חלקנו עדיין לא יודעים את זה פשוט.

• אהבתי 2

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, vadim6385 כתב:

למה מראש לא להתחתן עם אדם שאתה אוהב? זה לא פשרה, זה כמו להגיד אני לא רוצה לשבור את היד אז אני אשבור רק את האצבע. למה שבכלל תשבור לעצמך משהו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, Mr.Hybrid כתב:

קראתי הכל, 

אני מבין ממך שיש 2 סוגי נשים בעולם:

נראית טוב,

לא נראית טוב.

אתה יכול לפרש את זה איך שתרצה ולא חייב להסכים

עובדתית בעידן הרשתות (מה שלא היה לפני 30 שנה) יש בחורות שמקבלות עשרות ומאות פניות ביום, חלקן מגברים מאוד עשירים בארץ ובחול

כשבחורה כזאת רואה פעם אחרי פעם שגברים כאלה רוצים אותה  ומתחילים איתה, היא תעדיף את זה על גבר שאולי מאוד נחמד אבל יכול לתת לה חיים בסיסיים מינוס

זכותך לא לקבל את זה זה בסדר

לפני שעתיים, aviaviavi כתב:

לא מעט נשים עדיין רואות בגבר כמפרנס העיקרי, לכן כמו בממלכת החיות שהנקבות מחפשות זכר חזק ובעל יכולת הישרדות

גבוהה יותר גם נשים יחפשו מישהו עם יכולת השתכרות גבוהה או שאיפות שיממשו את זה.

אז אתה מצדיק את כל מה שאמרתי בעצם

רק אתקן אותך

רוב הבחורות היום מעדיפות גבר שכבר מגיע מוכן ככה, לא גבר ששואף להיות כזה מתישהו

פורסם
לפני 17 דקות, vadim6385 כתב:

הוא צריך את הסכמת הצד השני. גירושין יכולים להיות גם חד צדדיים.

• תוכן חדש...