Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 דקות, Transporter כתב:

עם מי שמתאימה לטעם שלי ואוהבת את הבילויים שאני מבלה

לא הייתי מחליף אותה באף אחת ולא משנה בה כלום

מעולה. גם אני ככה ומאחל לכולם להיות באותו המצב.

לא יודע כמה זמן אתם יחד אבל אשתי ממש לא נראית כמו שנראתה כשהכרנו (וגם אני ממש לא דומה למה שהייתי) ואני אוהב אותה לא פחות. כש"תגדל" אם זו באמת האחת בשבילך גם אתה תגלה שהמראה זה לא הכל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השאלה שנשאלה היא על חיים זוגיים ולא על איך לעבור מסטטוס של יחיד לסטטוס של זוג.

לקנות בחורה עם מוצרים או במזומן זה לא זוגיות. אני חושב שיש לזה עוד שמות אבל אני לא סגור על זה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

בשביל חורים:

1920px-Endlospapier_fan-fold_paper2.jpg (1920×1440)

זה "10 או "15?

טרנספורטר - אתה מסתכל על העולם דרך החור של הגרוש, ומתאר סוג מסויים של נשים. אבל זה לא הסוג היחיד. יש נשים שמחפשות דברים אחרים. למשל - מי ידאג לילדים שלהן  לאורך שנים, ומי לא ינטוש אותן כשהבטן כבר לא תהיה שטוחה והציצי לא מעוצבים והוא רואה עוד איזה בובת ברבי בחלון הראווה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 53 דקות, יבגניפ כתב:

בשמחה, למשל פה:

...

והאמת שגם פה.

זה לא "באופן כללי". יש נשים בסביבה שלי שאני חושב שנראות מעולה. הן לא מתאימות לסטראוטיפים שלך. אף אחד לא קונה להן אסלות מזהב ושולח במטוס פרטי מקצה העולם לפה כדי להרשים אותן. הן לא טסות פעם בחצי שנה לאכול פטריות כמהין ברוטב קוויאר שחור במסעדות בחול. אני מניח שאתה מניח את מה שאתה מניח על העולם כי זה מה שאתה מכיר. כמובן, יכול להיות שגם נשים שנראות טוב בעייני או בעייני אחרים הן לא לרמה שלך כי אתה רגיל לדוגמניות. גם זו אפשרות. אבל זה עדיין משאיר אותך בעולם שלך שלא רלוונטי בערך לאף אחד חוץ ממך פה.

איפה כתבתי שאלה בחורות מהסביבה שלי ?

יש כאלה בכל הארץ

זה שאתה לא  מכיר כאלה זה בגלל שהן לא רואות בך גבר שמתאים לסטנדרט הזה.

יכול להיות שיש בסביבה שלך כאלה שנראות מעולה, אולי לא מספיק מעולה כדי שיציעו להן

ואולי אתה לא יודע מי משלם להן שכ"ד ומי קנה להן רכב, כי הן לא רואות לנכון לשתף אותך כי אתה לא מכיר את העולם הזה.

עובדתית בחורה שנראית מאוד טוב מחוזרת מאוד.

על זה מיותר להתווכח.

אם אתה רוצה להגיד שגברים שמחזרים לא עושים את זה עם כסף גדול, אתה פשוט מנותק ולא מכיר את המגרש הזה. זה הכל

זה קורה בכל מקום  מצפון עד דרום

פורסם

טרנספורטר, רק בקשה לי אלייך, לעולם אל תשתנה. 

(לפחות לא על גבי הפורום)

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 10 דקות, Transporter כתב:

איפה כתבתי שאלה בחורות מהסביבה שלי ?

אז מאיפה אתה מכיר? מהטלויזיה? 

מהסביבה שלך הכוונה היא לאו דווקא מהלובי של המגדל.

לפני 11 דקות, Transporter כתב:

ואולי אתה לא יודע מי משלם להן שכ"ד ומי קנה להן רכב, כי הן לא רואות לנכון לשתף אותך כי אתה לא מכיר את העולם הזה.

חלקן נשואות באושר ואני יודע איפה בני הזוג שלהן עובדים. 

לפני 12 דקות, Transporter כתב:

זה שאתה לא  מכיר כאלה זה בגלל שהן לא רואות בך גבר שמתאים לסטנדרט הזה.

לא התיימרתי להיות player מליונר מגניב שאוכל ואגיו מפות של דוגמניות. אבל נראה לי שבדיוק משם התחלנו. אני הבן אדם השני או השלישי שאתה מספר לו שהוא לא מתאים לאיזה סטנדרט, אין לו מספיק כסף וכו'. אין ספק. אתה צודק. אני לא יכול לקנות אסלה מזהב. מה אתה רוצה עם העצות שלך? כאילו מה הפואנטה בלבוא ולספר על משהו שאתה מאמין שאף אחד פה, חוץ ממך, לא יכול להשיג?

אה אני יודע.

לפני 13 דקות, Transporter כתב:

אם אתה רוצה להגיד שגברים שמחזרים לא עושים את זה עם כסף גדול, אתה פשוט מנותק ולא מכיר את המגרש הזה. זה הכל

אבל אני מכיר נשים שנראות טוב בעיניי ולא נמצאות בזוגיות עם מישהו שיש לו כסף גדול. אולי בעינך הן לא היו נראות טוב. גם יכול להיות. אבל. שוב. מה אתה רוצה?

אה אני יודע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

@Transporter בסוף תתגלה כילד במבה שגר אצל ההורים,

מחוצ'קן שמאוהב בשכנה מהמגדל שפוגש במעלית אך בחיים לא היה לו האומץ לפנות אליה. 

כן, זו עם הריח הטוב והלק והשיער המתוקתק.

לא קונה את הטקסטים שלך

אתה לא קונה רולקס לחיילות משוחררות,

על יכטות תמשיך ללמוד דרך היוטיוב

ואת העולם שאתה מנסה להציג לנו, תמשיך לראות בנטפליקס.

אולי אתה נהנה מהתשומת לב בפורום,

זו לדעתי אחת הסיבות שאתה כותב פה.

קח טיפ מאדם בעל ניסיון:

חיים מאושרים יהיו לך עם אישה שתגרום לך להיות מאושר, ולא עם מישהי שהכסף יעשה אותה מאושרת.

אין על מה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 27 דקות, יבגניפ כתב:

אז מאיפה אתה מכיר? מהטלויזיה? 

מהסביבה שלך הכוונה היא לאו דווקא מהלובי של המגדל.

חלקן נשואות באושר ואני יודע איפה בני הזוג שלהן עובדים. 

לא התיימרתי להיות player מליונר מגניב שאוכל ואגיו מפות של דוגמניות. אבל נראה לי שבדיוק משם התחלנו. אני הבן אדם השני או השלישי שאתה מספר לו שהוא לא מתאים לאיזה סטנדרט, אין לו מספיק כסף וכו'. אין ספק. אתה צודק. אני לא יכול לקנות אסלה מזהב. מה אתה רוצה עם העצות שלך? כאילו מה הפואנטה בלבוא ולספר על משהו שאתה מאמין שאף אחד פה, חוץ ממך, לא יכול להשיג?

אה אני יודע.

אבל אני מכיר נשים שנראות טוב בעיניי ולא נמצאות בזוגיות עם מישהו שיש לו כסף גדול. אולי בעינך הן לא היו נראות טוב. גם יכול להיות. אבל. שוב. מה אתה רוצה?

אה אני יודע.

כמו שאמרתי יש בחורות כאלה בכל מקום בכל גיל, אתה בחרת להציג את זה "מהסביבה שלי"

ברור שכל מי שזה נראה לו דמיוני מנותק, זה קורה נון סטופ, בכל מקום

לא מזמן הראו לכולנו כמה בחורות בעולם (לא בסביבה שלי) הלכו אחרי נוכל הטינדר כי ראו מטוס פרטי ורכבי יוקרה

זה רק מחזק מה שאני אומר. זה קיים וזה ימשיך להתקיים  יותר ויותר

למה אתה לא מכיר את זה מקרוב? אולי כי אתה לא לובש חולצות של לואי ויטון ששוות כמו משכורת חודשית ממוצעת ואין לך אסטון מרטין, אז בחורות שאוהבות גברים עם כסף לא מחפשות אותך או לא משתפות אותך במה שהן מקבלות מגברים כאלה, כי יודעות שלא תבין את זה.

זה שאתה לא מכיר (וגם עוד 3 משתמשים אחרים פה) לא אומר שזה לא קיים

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, Transporter כתב:

כמו שאמרתי יש בחורות כאלה בכל מקום בכל גיל, אתה בחרת להציג את זה "מהסביבה שלי"

לא, אתה כתבת על חברות שלך שלא היו יושבות עם נהג לילה לכוס קפה. 

...

אף אחד לא אמר שזה לא מתקיים. לא על זה השיחה בכלל. השיחה היא על זה:

למה אתה לא מכיר את זה מקרוב? אולי כי אתה לא לובש חולצות של לואי ויטון ששוות כמו משכורת חודשית ממוצעת ואין לך אסטון מרטין, אז בחורות שאוהבות גברים עם כסף לא מחפשות אותך או לא משתפות אותך במה שהן מקבלות מגברים כאלה, כי יודעות שלא תבין את זה.

זה שאתה לא מכיר (וגם עוד 3 משתמשים אחרים פה) לא אומר שזה לא קיים

מה אתה רוצה?

כאילו באמת

מה רלוונטים אנשים עם אסטון מרטין וחולצות של לואי ביטון ששוות כמו משכורת חודשית לפורום הזה ולשרשור?

מה הפואנטה שלך?

לספר שיש אנשים עשירים? להמליץ לפותח השרשור לא לתקרב לנשים יפות אם אין לו אסטון מרטין? לספר שכולם פה יוצאים רק עם נשים מכוערות כי אין להם אסטון מרטין?

הטענה הרדודה שלך כאילו נשים יפות יוצאות *רק* עם הרבה כסף לא מתיישבת עם המציאות שאני מכיר. ושוב, יכול להיות שמי שיפה בעייני מכוערת בעינך. גם לגיטימי. וכל זה לא אומר שהנשים שאתה מתאר והגברים שאתה מתאר לא קיימים. זה גם לא אומר שאנחנו לא מכירים אותם. בוא. זה לא סוד גדול ששמור רק לך. זה פשוט לא רלוונטי לכלום ושום דבר. חוץ מזה שזה מאפשר לך עוד פעם לדבר על כסף. 

קח הצעה היישר מביטוח לאומי: פתח שרשור ייעודי בצד. קרא לו "אני וכסף". נשבע לך, יהיה השרשור הכי לוהט בפורום הזה

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

מעולה. גם אני ככה ומאחל לכולם להיות באותו המצב.

לא יודע כמה זמן אתם יחד אבל אשתי ממש לא נראית כמו שנראתה כשהכרנו (וגם אני ממש לא דומה למה שהייתי) ואני אוהב אותה לא פחות. כש"תגדל" אם זו באמת האחת בשבילך גם אתה תגלה שהמראה זה לא הכל.

אף אחד לא אמר שזה הכל

תעלה למעלה ותראה בדיוק מה רשמתי כמה פעמים

מראה פותח דלתות

חוץ מזה אני לא צריך לספר לך שהרבה אנשים שבוגדים עושים את זה דווקא אחרי 15-20 שנה כשנמאס להם

מה לעשות. קורה

לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

אף אחד לא אמר שזה לא מתקיים. לא על זה השיחה בכלל. השיחה היא על זה:

לא

השיחה על זה שכתבו פה שבחורות רוצות גבר עם כסף

וחיזקתי את זה ואמרתי שזה  מדויק. גם  כתבתי שמדובר בבחורות שבאמת נראות טוב מאוד (וזה לא רק מראה אלא עוד פרמטרים שפירטתי), ובחורות מחוזרות מאוד

והיו כאלה שהגיבו כאילו כתבתי שבחורה תצא איתך רק אם אתה תומך דעאש,

על זה בדיוק השיחה.

זה לא משהו חריג ולא שונה ולא אחד למליון. זה קורה המון בכל עיר ובכל מקום

לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

הטענה הרדודה שלך כאילו נשים יפות יוצאות *רק* עם הרבה כסף לא מתיישבת עם המציאות שאני מכיר.

נו בסדר אפשר לקחת את העציץ שיש לי במרפסת ולהגיד שזה אישה יפה מבחינתך

אני מדבר על בחורות מחוזרות

מה זה מחוזרות? אחת שיוצאת מהבית להביא חלב מהסופר ומתחילים איתה. כי היא מיוחדת, כי היא שונה, כי היא מושכת תשומת לב

תקרא לזה יפה, תקרא לזה מושקעת, מאופרת, מתאמנת, גנים טובים, 100 אלף עוקבים באינסטגרם, או נערת ליווי

בסופו של דבר

מתחילים איתה המון

קשה לי להאמין שאתה מכיר בחורות שמתחילים איתן המון והן מוכנות לצאת עם גבר שמרוויח ממוצע מינוס

פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

טרנספורטר, רק בקשה לי אלייך, לעולם אל תשתנה. 

(לפחות לא על גבי הפורום)

וגם שהבחורות האלה, שנראות מעולה, לעולם לא ישתנו.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, אורי מ. כתב:

השאלה שנשאלה היא על חיים זוגיים ולא על איך לעבור מסטטוס של יחיד לסטטוס של זוג.

ובכל זאת אם תלך אחורה תראה שהגיבו פה (ובצדק) שיש בחורות ששוללות כי אין לך מספיק, או אין לך בכלל

ובחורות מעדיפות את מי שיש לו וכו'. 

אני גם יכול להבין את זה במדינה שדירת 4 חדרים ממוצעת עולה 2 מליון

פורסם
Just now, yohai71 כתב:

ובאופן יותר מעשי - יבגני! זה לא עוזר... 

ברור כמו רוב הדיונים שאני פעיל בהם :)

קשה לי להאמין שאתה מכיר בחורות שמתחילים איתן המון והן מוכנות לצאת עם גבר שמרוויח ממוצע מינוס

לא כי פשוט בדיוק מעל מרוויח ממוצע מינוס זה אסטון מרטין בחצר, ובדיוק מתחת לבחורות שמתחילים איתן זה העציץ במרפסת שלך. אין בין זה וזה שום דבר באמצע אה?

לפני 11 דקות, Transporter כתב:

חיזקתי את זה ואמרתי שזה  מדויק.

השיחה, אם לדייק, הייתה על זה שאפשר למצוא זוגיות טובה גם אם אתה לא עשיר ולא נראה מדהים. אתה לקחת את זה לשופוני הרגיל עם האבחנות הטרוויאליות שלך, כאילו מישהו פה שאל איך להתחתן עם דומגנית צמרת, וכאילו כל מי שאין לו אסטון מרטין ולואי ביטון כל החיים שלו זה פשרה, וכמובן אין סיכוי שבת הזוג שלו נראית טוב. היא בטח עציץ מהמרפסת שלך. אני יכול לשאול שוב מה הפואנטה שלך, אבל כבר עניתי על זה.

פורסם
לפני 43 דקות, Transporter כתב:

בחורות שאוהבות גברים עם כסף. 

בחורות שאוהבות כסף של גברים. 

תיקנתי לך, בבקשה. 

לפני 43 דקות, Transporter כתב:

• אהבתי 1

• תוכן חדש...