Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, online כתב:

בשורה תחתונה אחרי צפייה בהמון ריאליטי חרא זה מה שבחרתי להוסיף לדיון שזה חשיבות של תקשורת מכבדת ונכונה בין בני אדם.

בתור רופא הפורום (לא באמת),אני פוסק לך לאלתר להפסיק עם המנהג הזה.

בשעות שיתפנו לך תוכל לעשות אינסוף דברים אחרים.

תודה לנו אחר כך.

• אהבתי 2

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

@Transporter בבקשה, שתף אותנו בחיי האהבה שלך לפני ואחרי שעברת למגדל היוקרה וקנית את המרצדס.

באמת מה שחסר לך זה עוד המצאות וקשקושים?

תראה הבוזגלוס אם כל כך משעמם לך ואתה מחפש זבל לכבות איתו את המוח.

• רעיון טוב! 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

זהו? אתה לא מסוגל לזהות קורטוב של ציניות?

בעתיד אצטרך להוסיף הערות והבהרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

בשביל מה יש לדף שוליים רחבים ספריאל?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live

לפני שעתיים, sperial כתב:

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

תפסיק לדבר על עצמך ברבים. זה לא בריא רמת המגלומניות הזו. 

אתה די כתבת שזה מה שגורם לנשים בסביבה שלך לצאת עם גברים. אבל כמו רוב הפוסטים שלך, המטרה היחידה שלך היא לספר איזה מוצלח אתה ואיך כולם מקנאים, אז אפשר להמשיך הלאה.

אני בכלל לא כתבתי על הסביבה שלי, תראה לי איפה דברתי על הסביבה שלי

דברתי על בחורות יפות ומחוזרות באופן כללי

בפירוש יעדיפו גבר שיש לו.

כמו כל דבר בחיים

פעם יום עבודה שלי היה שווה X והייתי מרוצה והיה לי כל מה שצריך

אחרי שראיתי שמציעים לי הרבה יותר ויש מספיק הצעות כאלה אני כבר לא מוכן לעבוד בשביל X

עצוב שאנשים פשוט לא מוכנים להשלים עם זה שבחורות שנראות מאוד טוב לא תמיד יסתכלו עליהם לא משנה מה יעשו.

זה החיים ומי שלא יכול לעמוד ברף של אותה בחורה שירד קצת בסטנדרטים ויחפש מה שמתאים לו

וכן אפשר גם לעצום את העיניים ולהגיד שזה שטויות ולא קיים

או קיים רק בסביבה שלי. כי לבחורות מאוד יפות מאיזורים אחרים אין אינסטגרם כדי שימצאו אותן

לפני 11 שעות, rev-Match כתב:
לפני 19 שעות, Transporter כתב:

אתה רשמת שלא משנה כמה עקרונות יש לבחורה/אישה אחרי XXX הצעות כל אחת תבין שהיא בליגה אחרת  ותתקדם לא?

לגבי גבר (אם שי לו שכל והוא מכבד את עצמו) , הוא לא יחפש פרטנרית לחיים בפיילה שאתה מציג לנו פה.

זה בדיוק ככה

בחורה יכולה לספר לעצמה שכל גבר שקונה לה מתנה הוא נוכל הטינדר ואין גברים כאלה והכל המצאות וסיפורים ואוי ואבוי אם היא תגיד כן

בסוף יום אחד יבוא הגבר שיגרום לה לסמוך עליו ולנסות. או שהיא תראה שחברה שלה הכירה גבר כזה ומספרת לה איך פתאום הכל ורוד, והיא בעצמה תרצה לנסות גם

אין מה לעשות. הרבה יותר נוח לגור בבית פרטי מפנק או במגדל מפנק מאשר בדירה קטנה וישנה. הרבה יותר כיף שאפשר ללכת ולקנות מה שאת רוצה, ולהתפנק במסעדה או במלון מתי שבא לך ואף אחד לא בודק כמה עלה מה שהזמנת

יש המון גברים שמכבדים את עצמם והדברים האלה מבחינתם הם בדיוק כמו שאתה תקח בחורה ותשתה איתה בירה בדיזינגוף ב 80 שקל

לפני 11 שעות, rev-Match כתב:

בעיניך כל מי שנשוי ואין לו כסף ליכטה הוא בוודאות אומלל ומסכן, אם היה לו כסף ליכטה אז הוא גם היה בוגד אומלל ומסכן.

בכלל לא

תראה לי איפה כתבתי את זה. אפילו לא הבעתי דעה בנושא

בסך הכל אמרתי שבחורות שנראות טוב ומחוזרות יעדיפו ברוב המקרים גבר שיש לו כסף

יש המון נשואים,הרבה מהם מאושרים. זה לא מחייב שהם נשואים לבחורה יפה ומתוקתקת שמחוזרת בטירוף.

כן, יש גם אנשים שמתחתנים עם בן\בת זוג שאף אחד אחר לא חושב להתחיל איתו, וזה סבבה להם.

ברגע שאתה לא שלם עם מה שבחרת ומספר לעצמך שהיום היא לא בדיוק הטעם שלך אבל עוד 30 שנה זה לא יעניין אותך, פה מתחילה הבעיה וברוב המקרים זה לא יגמר טוב

פורסם

חלאס כבר עם ה"נראות טוב" האווילי הזה שלך

אתה מדבר וחושב ומתבטא כמו טינאייג'ר מפוצץ הורמונים שבטוח שזוגיות טובה == דוגמנית

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

יש בחורות שפשוט נראות טוב מדי ויש להן נוכחות בכל מקום שהן הולכות, זה לא משנה איפה, 10 אנשים יעמדו בתור אבל כשהיא תשאל שאלה יתייחסו אליה לפני כולם,

לא משנה מתי תתפוס אותן, כל מי שיסתכל יחמיא להן

יש להן ריח טוב

הן יכולות לאכול כמה שבא להן ותמיד ישארו חטובות

מטופחות תמיד, אף פעם לא תראה אותן עם שיער לא מתוקתק או בלי לק, או עם לבוש זרוק

בוא נקרא להן "נראות רע" בשביל שזה לא יכאיב לך

הן נראות מאוד רע, אבל תכלס בכל מקום שהן הולכות מתחילים איתן

זה ממש לא משהו שאפשר להגיד על כל בחורה

אותן בחורות מה לעשות רוצות גבר במעמד מסויים

וכן יש הרבה  גברים שמרגישים מאויימים ליד בחורה כזאת, לא סומכים עליה, מפחדים ממנה, דומיננטית מדי בשבילם

אז הכי קל להגיד שהיא נערת ליווי או שהיא לעולם לא תפתח רגש לאף גבר רק לכסף ועוד אלף תירוצים במקום להודות שאתה פשוט לא מתאים לסטנדרט שלה..

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 שעות, sperial כתב:

@Transporter בבקשה, שתף אותנו בחיי האהבה שלך לפני ואחרי שעברת למגדל היוקרה וקנית את המרצדס.

את הרוורסים שהוא עשה אתה עוד לא נסעת קדימה אז תן כבוד.

• מצחיק 8

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, avargel כתב:

אתה מדבר וחושב ומתבטא כמו טינאייג'ר מפוצץ הורמונים

פאק, אל תהרוס לי את טרנספורטר.

הוא אמיתי, והוא באמת מאמין בזה, והוא לא טינאייג'ר.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 40 דקות, Transporter כתב:

בפירוש יעדיפו גבר שיש לו.

כמו כל דבר בחיים

פעם יום עבודה שלי היה שווה X והייתי מרוצה והיה לי כל מה שצריך

אחרי שראיתי שמציעים לי הרבה יותר ויש מספיק הצעות כאלה אני כבר לא מוכן לעבוד בשביל X

עם איזו דוגמנית על אתה יוצא בימים אלה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

את הרוורסים שהוא עשה אתה עוד לא נסעת קדימה אז תן כבוד.

דווקא הוא יהמר לזכותו לא מהעידן הזה

לפני 30 40 שנה באמת הכל היה נראה אחרת

בחורות שגרות בקרית גת לא יכלו לעקוב אחרי דוגמניות מניו יורק באופן יום יומי ולראות מה הן עושות, איזה מתנות מקבלות מהבן זוג ולאן הן טסות כל יום

היום כשהכל נגיש ובחורה בת 21 משתחררת מהצבא ומקבלת מתנה רולקס מהבן זוג שלה לא פלא שחברות שלה רוצות להיות כמוהה

לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

עם איזו דוגמנית על אתה יוצא בימים אלה?

עם מי שמתאימה לטעם שלי ואוהבת את הבילויים שאני מבלה

לא הייתי מחליף אותה באף אחת ולא משנה בה כלום

פורסם
לפני 45 דקות, Transporter כתב:

בשמחה, למשל פה:

ציטוט

אני מכיר בחורות שאתה היית חולם שישבו איתך לכוס  קפה והן לא נערות ליווי פשוט בחורות שמחפשות סטנדרט  מסויים, חלקן מאוד מוכרות וחלקן מצליחות מאוד ועדיין  מחפשות גבר במעמד כזה  או אחר

...

לפני 48 דקות, Transporter כתב:

והאמת שגם פה.

זה לא "באופן כללי". יש נשים בסביבה שלי שאני חושב שנראות מעולה. הן לא מתאימות לסטראוטיפים שלך. אף אחד לא קונה להן אסלות מזהב ושולח במטוס פרטי מקצה העולם לפה כדי להרשים אותן. הן לא טסות פעם בחצי שנה לאכול פטריות כמהין ברוטב קוויאר שחור במסעדות בחול. אני מניח שאתה מניח את מה שאתה מניח על העולם כי זה מה שאתה מכיר. כמובן, יכול להיות שגם נשים שנראות טוב בעייני או בעייני אחרים הן לא לרמה שלך כי אתה רגיל לדוגמניות. גם זו אפשרות. אבל זה עדיין משאיר אותך בעולם שלך שלא רלוונטי בערך לאף אחד חוץ ממך פה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, Transporter כתב:

יש בחורות שפשוט נראות טוב מדי ויש להן נוכחות בכל מקום שהן הולכות, זה לא משנה איפה, 10 אנשים יעמדו בתור אבל כשהיא תשאל שאלה יתייחסו אליה לפני כולם,

לא משנה מתי תתפוס אותן, כל מי שיסתכל יחמיא להן

יש להן ריח טוב

הן יכולות לאכול כמה שבא להן ותמיד ישארו חטובות

מטופחות תמיד, אף פעם לא תראה אותן עם שיער לא מתוקתק או בלי לק, או עם לבוש זרוק

בוא נקרא להן "נראות רע" בשביל שזה לא יכאיב לך

הן נראות מאוד רע, אבל תכלס בכל מקום שהן הולכות מתחילים איתן

זה ממש לא משהו שאפשר להגיד על כל בחורה

אותן בחורות מה לעשות רוצות גבר במעמד מסויים

וכן יש הרבה  גברים שמרגישים מאויימים ליד בחורה כזאת, לא סומכים עליה, מפחדים ממנה, דומיננטית מדי בשבילם

אז הכי קל להגיד שהיא נערת ליווי או שהיא לעולם לא תפתח רגש לאף גבר רק לכסף ועוד אלף תירוצים במקום להודות שאתה פשוט לא מתאים לסטנדרט שלה..

לאחרונה היה לי קראש על בחורה כזאת...

אחת שכולם אוהבים, גאונה בעבודה, מבריקה, יפיפייה, outgoing, כלומר כל הסימונים שאתה מחפש באישה.

חשבתי שהולך בינינו משהו אבל מסתבר שהיא טיזרית ומחפשת תשומת לב ברמה איומה.

שברה לי ת'לב.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
  • תוכן חדש...