Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, Derish כתב:

אך מבחינה סטטיסטית אני לא בטוח שהפורום הצליח לעזור למתייעצים. 

הפורום / טיפול זוגי הן התחנות האחרונות בתהליך, בפורום לקבל איזשהו חיזוק שזה המהלך הנכון בטיפול זוגי לשים V שהיה ניסיון לשמר.

בפועל, כמו שאני רואה את זה, כשהג'וק נכנס לראש יש שני מסלולים,

- מה שמפריע לך כבר לא מפריע לך - הדחקה/הבנה/ויתור כל הכלים כשרים

- לא מתגברים על זה ומפרקים את החבילה אחרי חודש/שנה/שנתיים כל אחד והסיבולת שלו.

דבר אחד לא ברור לי, למה אנשים שמפרקים חבילה אחרי X שנים ובמיוחד כשכבר יש ילדים, בוחרים לפתוח בפרק ב'.

• מעניין 1

פורסם
לפני 3 שעות, EliC25 כתב:

אתה מבין שאותו אחד פונה גם למאות בחורות ביום או בשבוע, וברגע שימאס לו מאותה בחורה הוא יעבור לבאה בתור. בגלל זה אנחנו חוזרים ואומרים שכל התרבות הזו היא זמנית בלבד.

מצחיק שהכינוי שלך זה winner אבל אתה אשכרה עובד בשביל לפרנס את המשפחה שלך, במקום להתלבט איזו בת 20 להשיט ביאכטה או להטיס לדובאי במטוס הפרטי שלך. [/ציניות]

איפה הימים של הCS והמסיבות רשת.. יותר טוב מיאכטה עם בת 20

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, rev-Match כתב:

דבר אחד לא ברור לי, למה אנשים שמפרקים חבילה אחרי X שנים ובמיוחד כשכבר יש ילדים, בוחרים לפתוח בפרק ב'.

כי בשלב הזה בחיים הם כבר לא יודעים איך זה לחיות לבד, או מה ערכם לחברה כאינדיבידואלים.

לא צריך להתפלסף יותר מדי, מספיק להסתכל שוב על השרשורים בפורום לאורך השנים מגברים שהתגרשו ולא ידעו איך לבשל או להפעיל מכונת כביסה. אני שומע הערות דומות מידידות שלי שזוגיותן הגיעה אל סופה, וכעת נאלצות ללמוד איך עושים תחזוקה בסיסית לבית ולאוטו, לנהל תקציב וכיו"ב: 'אני יודעת איך להיות אישה חזקה ועצמאית, אבל לפעמים פשוט בא לי לנוח ושמישהו יטפל בשבילי בדברים האלה.'

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • מעניין 1
פורסם
לפני 2 דקות, Derish כתב:

כי בשלב הזה בחיים הם כבר לא יודעים איך זה לחיות לבד, או מה ערכם לחברה כאינדיבידואלים.

למי שנשאר רווק עד גיל מאוחר יש בדיוק את הבעיה ההפוכה - יודע טוב מאוד להתנהל לבד, אבל להכניס עכשיו עוד בן אדם לחיים זה בעיה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 21.4.2022 בשעה 19:02, שליקו99 כתב:

לקחים או תובנות שהפקתם במשך השנים?

לי אישית אין ניסיון כלל בזוגיות.

לכל זוגיות יש את הדינאמיקה שלה ו*הרבה* דברים שאתה בתור צופה מהצד לעולם לא תדע או תבין.

הכלל הבסיסי: בד"כ בהתחלה הכל בסדר. יש משיכה, אהבה, מסתדרים.
כשבאים ילדים לעולם אתה עובר ל Mode פיגוע המוני. מה ישאר מזה אח"כ ומה יהיה, אללה יודע.

קשה לבן אנוש לחזות מה קורה בגוף של אישה אחרי שיוצאים ממנה ילדים - ואיך היא "אחרי זה". כמובן שהיא לא היחידה שעוברת שינוי כתוצאה מזה, לכן תבין עד כמה זה אירוע נפיץ.
הכי חשוב זה לדעת לזרום ולא תמיד לתכנן יותר מידי...זה חלק מהחיים.

בהצלחה :mm_tongue

איציק

• אהבתי 3
  • מצחיק 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 7 דקות, Derish כתב:

לא צריך להתפלסף יותר מדי, מספיק להסתכל שוב על השרשורים בפורום לאורך השנים מגברים שהתגרשו ולא ידעו איך לבשל או להפעיל מכונת כביסה. אני שומע הערות דומות מידידות שלי שזוגיותן הגיעה אל סופה, וכעת נאלצות ללמוד איך עושים תחזוקה בסיסית לבית ולאוטו, לנהל תקציב וכיו"ב: 'אני יודעת איך להיות אישה חזקה ועצמאית, אבל לפעמים פשוט בא לי לנוח ושמישהו יטפל בשבילי בדברים האלה.'

לא יודע אם קיים בארץ, אבל בממשלת ארה"ב יש מנגנון שעוזר לחברי קונגרס/סנאט שפרשו מפוליטיקה.

אחרי שנים/עשרות שנים שהיו להם עוזרים אישיים שעשו הכל בשבילם, הם צריכים ללמוד מחדש את הדברים הכי בסיסיים - נהיגה, קניות, כביסה, בישול וכו'

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 3 שעות, spidrman כתב:

אם שני בני הזוג יהודים, לא משנה היכן ואיך התחתנו, הגירושים (חלילה) יהיו ברבנות..

ידועים בציבור לא צריכים להתגרש כלל.

פורסם
לפני 22 שעות, Potato כתב:

אתה חתיך ואף אחד לא ייקח לך את זה!

זה כל כך נפוץ גברים סמרטוטים.

לרוב מגיע עם בעיות של שליטה וקנאה.

עד לפני כמה שנים הייתי כזה, למרות שמעולם לא הייתי במערכת יחסים, זורק את עצמי לרגלי כל אישה שמוכנה להראות גרם של תשומת לב, חיבה, אכפתיות.

לקח תקופה לא קטנה לעבוד על זה, שמח שלפחות תפסתי את זה בגיל מוקדם, עדיין זה לא ''הניב פירות'', אבל ההשפעה על הביטחון העצמי ניכרת.

לפני 7 שעות, avngas כתב:

1. לגור ביחד לפני הנישואין.

2. לא להתחתן ברבנות.

לא חובב דת גם כן, אבל מה הסיבה ל-2?

לפני 7 שעות, D1winner כתב:

מלבד משיכה תחומי עניין וכד',

עדיף רקעים מצב סוציוה אקונומי זהה, רקעים כמה שיותר זהים.

כמו שרשמו כאן, ברגע שיש ילדים, כל אחד מושך לכיוון שלו, וברגע שיש פערים מהותיים בתפיסה של החיים(בכל תחום - חינוכי, מוסר עבודה, רפואי), זה עוד מכשול להתגבר עליו.

אתן דוגמא מאצלי.

אישתי עשתה לימודים ארוכים, עברה כמה תארים באמצע, התחילה הקורונה, לידות וכד', יצא שהיא הייתה בבית לא מעט עם הילדים.

הדבר גרם לריבים בגלל שהיא רצתה שאני אעבוד פחות ואהיה יותר עם המשפחה.

אני הפוך, את לא עובדת, אני חייב לעבוד יותר, לפצות על חוסר העבודה שלך.

הקוטביות הזאת יצרה עוד יותר ריבים.

ברגע שהיא התחילה לעבוד, העומס התחיל להתחלק בצורה שיוויונית בין שניינו, זה פתר את כל הריבים המיותרים האלו ואי ההבנות משני הצדדים.

בדיעבד אני מבין אותה, קשה להיות תקוע כל היום בבית, אפשר להתשגע, בנות בדר"כ חושבת פחות כלכלי, זה יותר דאגה של הגבר.

הדוגמא מחזירה אותך  לאן שהתחלתי,

ברגע שאתם מגיעים מאותם רקעים, אתם מסתכלים על העולם מאותה זווית וזה חוסך הרבה ריבים.

כל דבר שיהיה בינכם פער בתפיסה, כנראה יידרוש וויתור מאחד הצדדים בשביל לגשר על פער הזה, או שזה ייצור ריב.

אתה חושב שאי אפשר לשלול מישהי על הסף מבלי לנסות?

עם הזמן לומדים גם לסנן רעשי רקע, כן למרבה הצער גם מקרובים.

פורסם

אמרתי לבת זוג שלי "אך היית מתארת את הזוגיות שלנו" היא שאלה אותי למה

אמרתי לה שיש בחור ששואל את כולם אז ענתה "תמיד אמרתי לך שאני מרגישה שאהבה שלנו זה כמו אהבה של הסרטים אז אולי ככה.."

ביחד כבר 11 שנה, בעתיד חתונה כרגע גרים במשותף משהו כמו 4 שנים.. זוגיות ראשונה שלי, עברה איתי מאבק בסרטן וכרגע הולכת לעבור איתי מאבק נוסף במחלה.

קראתי את רוב התגובות ורק אוסיף שהכרתי אותה בזמן לא צפוי ונשארנו ביחד ודבקנו אחד בשני עם כל מה שהחיים זרקו לעברינו 

אני מאוד אוהב אותה ומרגיש גם אהוב, אני חושב ששנינו יודעים לתת ספייס אחד לשני ולדבר ביחד על הכל..

אני זוכר בעבר קבענו כלל מסויים אחרי זה בהמשך נוספו עוד כללים לא כתובים עליהם אנו שומרים גם כן

כמו לדוגמא

לא מסננים אחרי ריב, משמע תמיד מדברים אבל כמובן צריך לדעת לתת ספייס כשצריך וזה פשוט להרגיש מתי..

*קורה ממש לעיתים רחוקות שאנו מתווכחים וזה לרוב משהו שאני עושה שמפריע לה ואז יש לי גישה כזאת, מנסה לפייס בקטנה אם לא הולך

אז מביא לה ספייס ומתנהג כרגיל אחרי כמה זמן קצר יקרו 1 משלושת הדברים הבאים

1 הבעיה תחלוף ומה שהיא הייתה צריכה זה זמן

2 היא תדבר איתי על הבעיה ואני אתן ייחס מתוך ידיעה שהיא נפגעה/הפריע לה משהו ולכן קודם כל בין אם אני צודק או טועה היא הצד הנפגע ועלי להתייחס באימפטיה, מקסימום אסביר שוב את המצב וננסה למצוא פתרון יצירתי או שאשנה הכל תלוי כמובן בנושא.

3 היא תגיד לי שמה אני מתנהג כרגיל היא כועסת ואז לחבק ולחזור ל 2..

קורה ממש לעיתים רחוקות פשוט יצא לי לראות כל מיני ריאליטי עם זוגות שלא יודעים לריב/להתווכח וחשוב באמת לבנות את התקשורת הזאת לדעתי ולראות מה עובד לכם בצורה הכי טובה ורגועה בלי להחמיר סיטואציות אלא נטו לפרק אותן..

אז לא מסננים,מדברים על הכל אנו בחיים לא צועקים ואם צד אחד חושב שהצד השני מרים את הקול(מדבר איתך שנים אחורה) אז הוא אומר הי וחוזרים לנהל שייח רגיל ..

בשורה תחתונה אחרי צפייה בהמון ריאליטי חרא זה מה שבחרתי להוסיף לדיון שזה חשיבות של תקשורת מכבדת ונכונה בין בני אדם.

עוד בקטנה ארשום לטובת זוגיות מגיל צעיר זה שגדלים ומתפתחים ביחד.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 6 שעות, Derish כתב:

מבחינה סטטיסטית אני לא בטוח שהפורום הצליח לעזור למתייעצים.

Now THAT's a shock.

😁

• מצחיק 5
פורסם
לפני 55 דקות, online כתב:

שלי, עברה איתי מאבק בסרטן וכרגע הולכת לעבור איתי מאבק נוסף במחלה.

קודם כל בריאות.

זוגיות שנתקלת בטלטלות כאלה או שמאוד מתחזקת או שלא שורדת.

גם אצלנו עברנו מחלה לא פשוטה ולא קצרה של חמותי עד שנפטרה (ואני מדבר על טלפון שעוזבים הכל וטסים לחיפה. היו כמה כאלה בחודש) ואחר כך פציעה ואשפוז ארוך שלי. מכל זעזוע כזה יצאנו עם זוגיות הרבה יותר חזקה והרבה הערכה אחד לשניה.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

גם אצלנו עברנו מחלה לא פשוטה ולא קצרה של חמותי עד שנפטרה (ואני מדבר על טלפון שעוזבים הכל וטסים לחיפה. היו כמה כאלה בחודש) ואחר כך פציעה ואשפוז ארוך שלי. מכל זעזוע כזה יצאנו עם זוגיות הרבה יותר חזקה והרבה הערכה אחד לשניה.

וזה לטרנספורטר למה כסף לא חשוב וגם המראה לא במקום הראשון.

אנשים נורמאליים רוצים זוגיות עם מי שתישאר איתך גם כשדוחק כלכלית או בתקופה פחות טובה שלך ולא מי שאיתך כשאתה כשאתה בשיא וכשקצת תרד ממנו תזרוק אותך לאחד הבא.

אלה החיים באמת ואלה האנשים שבסופו של יום רוצים לחזור הביתה ולראות ובאמת מאושרים איתם ולא רק לתמונות ברשת.

ברור שיש דוגמניות בזוגיות מאושרת,אבל השאיפה צריכה להיות מה שתיאר נהג לילה.

• אהבתי 4

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 19 דקות, Potato כתב:

וזה לטרנספורטר למה כסף לא חשוב וגם המראה לא במקום הראשון.

לא כדי להצדיק את לועס הסטייקים אבל עם מספיק כסף תקבל טיפול מעולה שיוריד המון (המון) סטרס מהסיטואציה

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני שעתיים, שליקו99 כתב:

לא חובב דת גם כן, אבל מה הסיבה ל-2?

תרשום מסורבות גט בגוגל

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...