Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצת הזהב שלי - תתחתן רק עם מי שאתה יודע שבעתיד (הקרוב או הרחוק) תוכול להתגרש ממנה בכבוד.

אם יש ספק שיהיה דרמה, אי מתן גת, קרב על הילדים, לכלוכים הדדים וכדומה - כנראה גם לא מתאים לחיות איתה לפני הגירושים.

הערה:

- זוגיות ארוכת שנים + ילדים == להתחתן

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 21.4.2022 בשעה 19:05, Night Driver כתב:

אם תנסו לשנות אחד את השניה/אחת את השני/אחד את השני/אחת את השניה/אחדים את השניים (מחק את המיותר) זה ךא יחזיק לאורך זמן.

מגיע לך צל"ש, כיסית את כל הג'נדרים שקיימים 😆👍🏻

האמת שאני לשמחתי נמצא בתקופה מצויינת בזוגיות שלי (15 שנים יחד, 11 נשואים, עם בת 8 ובן 5).

זוגיות זה משהו שדורש תחזוקה. אם נשתמש בפרפאזות שעלו כאן, זה לא "שגר ושכח" בסגנון סובארו די אל או פורד אסקורט מארק 1, אלא יותר בכיוון של צרפתייה/ איטלקיה עם קריזות וקפריזות (זוגיות, לא אישה 😜).

ובדיוק כמו שיש כאלה שנהנים מהצרפתיה המתיישנת שלהם (מכונית, לא אישה) למרות העיסוק המתמיד בתחזוקה, כך גם עם זוגיות.

ניר קיפניס כתב פעם "אנחנו נשואים באושר ובעושר. האושר סובל מעליות ומורדות מידי פעם, ועושר תלוי בנכונותו של מנהל הסניף להגדיל לנו את מסגרת האשראי".

שוב אצטט חבר מהלימודים, אדם שכשהכרתי אותו היה בן 50~, נשוי כ20 שנה עם 3 בנים, ולצערי נפטר לפני עשור+-, שאמר לי ש"לאהוב זה לא חוכמה, צריך גם להסתדר יחד". זה אולי נשמע ברור מאליו ופשוט, אבל בעיניי זה ממש לא, ושום דבר בזוגיות הוא לא ברור מאליו. 

אלה השנקל שלי. בהצלחה.

• אהבתי 4

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא יודע מה זה לתחזק זוגיות.

אשתי ואני נשואים 26 שנים וביחד 28. פשוט חיים יחד, מדברים אחד עם השנייה וערים לצרכים ולרצונות של הצד השני. זה לא תחזוקה אלא פשוט חיים משותפים.

• אהבתי 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 57 דקות, Night Driver כתב:

מדברים אחד עם השנייה וערים לצרכים ולרצונות של הצד השני

זה בתוספת משתדלים לענות על הצרכים והרצונות של הצד השני איפה זה שאפשר זה בדיוק ההגדרה של תחזוקה. וכן, תחזוקה היא חלק מחיים משותפים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קח את הזמן, אל תמהר ואל תחפש זה ימצא אותך. 

זה כמו שלפעמים ממש בא לך על "משהו" וזה פשוט לא קורה ומישהו שזה בכלל לא מעניין אותו מקבל את ה"משהו" הזה בקלות,

ככל שיהיה לזה יותר ערך בעיניך, ככה זה ירגיש לך שזה לא הולך, מה שיכול לגרום לך לעשות טעות. 

זוגיות טובה לא מעיקה, כן יש חילוקי דעות אבל או שאתה תוותר כי פתאום ייפול לך האסימון שזה לא באמת חשוב או היא. 

זוגיות היא דינמית, מה שחשוב היום לא חשוב בכלל עוד שנה וההפך. 

תתרחק מבחורות ש"יודעות בדיוק מה הן רוצות/איזה גבר בדיוק הן מחפשות" כאלו ינסו לחנך אותך כל יום כל היום. 

העצות של super bamba מעולות. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 21 דקות, nitch כתב:

זה בתוספת משתדלים לענות על הצרכים והרצונות של הצד השני איפה זה שאפשר זה בדיוק ההגדרה של תחזוקה. וכן, תחזוקה היא חלק מחיים משותפים.

אם זה לא בא לך אוטומטית אז זו לא הזוגיות המתאימה.

מעולם לא היינו צריכים לחשוב על זה בכלל. זה בא לנו טבעי כמו לאכול, לישון וכל פעולה יומיומית אחרת.

• אהבתי 1

פורסם

אכן בא אוטומטית, אבל יש אנשים שגם צריכים ללמוד את זה כי הרקע בחיים שלהם לא תמיד הכין אותם, לדוגמה אנשים שלא ראו דוגמה למערכת יחסים טובה בבית בו גדלו.

• אהבתי 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תראה, גדלתי בבית לאמא אלמנה ואח שנשאר רווק ובגדול התחתן בגיל 37, אז אפשר לומר שלא היו לי יותר מדי דוגמאות למערכות יחסית תקינות, אבל אני לא מחפש אשמים ולהוריד מעצמי אחריות.

עד עכשיו עדיין זה לא הגיע לבד ואני חושב שכן צריך להפגין איזשהוא מאמץ אקטיבי למצוא מישהי כי כמו שנראה, לבד זה לא מגיע אליי.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 6 שעות, rev-Match כתב:

קח את הזמן, אל תמהר ואל תחפש זה ימצא אותך. 

שמע, ה"אל תתאמץ, אל תחפש, פשוט תהיה מי שאתה, זה פשוט יבוא לבד", זאת אחת העצות הכי דפוקות שאפשר לתת לאנשים.

זה יבוא לבד אולי אם אתה בחורה. או בחור שנראה ממש טוב, וגם פה לא בטוח.

גבר, לפחות בישראל, צריך להתאמץ, לחפש, ליזום, להיות מוכן לדחיות מגעילות מסיבות הכי מפגרות.

להיות מוכן להסתכל על עצמך, לעבוד על עצמך (גם פיזית, גם אינטלקטואלית), לשפר את עצמך בלי לשנות את מי שאתה (אחרת זה מהר מאוד יתפרק), לדעת לקבל ביקורת ולתעל אותה למקומות הנכונים.

כמובן שיכול להיות מצב גם שבו גם אם תמשיך להיות שמן בטלן שכל היום אוכל צ׳יטוס, משחק מייפל סטורי, עובד משרה חלקית במכולת ומתקלח פעם באף פעם, אתה עדיין תמצא מישהי, רק שאני בספק שזאת תהיה מישהי שאתה תרצה בכלל להסתכל בכיוון שלה.

• אהבתי 4

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

שמע, ה"אל תתאמץ, אל תחפש, פשוט תהיה מי שאתה, זה פשוט יבוא לבד", זאת אחת העצות הכי דפוקות שאפשר לתת לאנשים.

זה יבוא לבד אולי אם אתה בחורה. או בחור שנראה ממש טוב, וגם פה לא בטוח.

גבר, לפחות בישראל, צריך להתאמץ, לחפש, ליזום, להיות מוכן לדחיות מגעילות מסיבות הכי מפגרות.

להיות מוכן להסתכל על עצמך, לעבוד על עצמך (גם פיזית, גם אינטלקטואלית), לשפר את עצמך בלי לשנות את מי שאתה (אחרת זה מהר מאוד יתפרק), לדעת לקבל ביקורת ולתעל אותה למקומות הנכונים.

כמובן שיכול להיות מצב גם שבו גם אם תמשיך להיות שמן בטלן שכל היום אוכל צ׳יטוס, משחק מייפל סטורי, עובד משרה חלקית במכולת ומתקלח פעם באף פעם, אתה עדיין תמצא מישהי, רק שאני בספק שזאת תהיה מישהי שאתה תרצה בכלל להסתכל בכיוון שלה.

לא כולם שואפים להתפתח בעבודה ולפתח קוביות בשביל רק בשביל להיות אטרקטיבי בעיני איזו בחורה. 

"אל תחפש את זה" = אל תעשה דברים רק מתוך מחשבה שזה מה שיביא לך זוגיות, אין לזה סוף. 

לדוג', אל תצא למועדון רק כי אתה חושב ששמה תכיר מישהי, אל תלך אם חברים לשתות בירה כי אולי תפגוש שם מישהי וכו' 

זה לא אומר שאם אתה רואה מישהי שעושה לך את זה תיהיה סנוב ואל תיזום שיחה. 

עריכה אחרונה על ידי rev-Match

פורסם
לפני 10 שעות, Night Driver כתב:

לא יודע מה זה לתחזק זוגיות.

אשתי ואני נשואים 26 שנים וביחד 28. פשוט חיים יחד, מדברים אחד עם השנייה וערים לצרכים ולרצונות של הצד השני. זה לא תחזוקה אלא פשוט חיים משותפים.

נשמע כמו תקציר של 'חומות של תקווה'...😉

• מצחיק 4

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעתיים, rev-Match כתב:

לא כולם שואפים להתפתח בעבודה ולפתח קוביות בשביל רק בשביל להיות אטרקטיבי בעיני איזו בחורה. 

לא עושים את זה כדי להיות אטרקטיבי בעיני איזה בחורה, אבל אם אתה מתפתח בעבודה ושומר על כושר (לא חייב קוביות בבטן), אתה נהיה יותר אטרקטיבי בעיני בחורות.

לפחות זה מה שגיליתי מניסיון אישי.

יש כאלה שאטרקטיביים כמו שהם בלי מאמץ, יש כאלה שצריכים להתאמץ, אבל לדעתי עבודה קשה משתלמת, וממש לא רק בעניין של למשוך בחורות, אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

"אל תחפש את זה" = אל תעשה דברים רק מתוך מחשבה שזה מה שיביא לך זוגיות, אין לזה סוף. 

לדוג', אל תצא למועדון רק כי אתה חושב ששמה תכיר מישהי, אל תלך אם חברים לשתות בירה כי אולי תפגוש שם מישהי וכו' 

זאת הנקודה שלי ב"אל תשנה את עצמך". אל תעשה דברים שאתה שונא רק כדי ליצור רושם, כי גם יעלו עליך בשניה, וגם תרגיש חרא עם עצמך.

מסכים איתך, אל תעשה דברים רק מהמחשבה שזה יביא לך זוגיות.

מתקדמים בעבודה בשביל כסף והגשמה עצמית. עושים ספורט כדי להיות בריא ולהרגיש טוב. מרחיבים אופקים ומפתחים תחביבים כי זה מעניין וכיף. לא עושים את זה כדי להרשים בחורה. עושים את זה כדי להרשים את עצמך.

אם יש בחורה שמתרשמת ממך על הדרך, מה טוב. אם לא, גם סבבה.

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, vadim6385 כתב:

אם אתה מתפתח בעבודה ושומר על כושר (לא חייב קוביות בבטן), אתה נהיה יותר אטרקטיבי בעיני בחורות.

מה שאתה מתאר קשור, אולי, ליצירת קשר/משיכה ראשונים.

יש לזה קשר חלש מאוד, לדעתי, לנושא חיים בזוג, כמו שאני מבין אותם, מהשאלה של פות"ש

• אהבתי 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 3 שעות, discoTD5 כתב:

נשמע כמו תקציר של 'חומות של תקווה'...😉

איפה אתה רואה פה תקווה?

• מצחיק 7

• תוכן חדש...