Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, Night Driver כתב:

לא יודע מה זה לתחזק זוגיות.

אשתי ואני נשואים 26 שנים וביחד 28. פשוט חיים יחד, מדברים אחד עם השנייה וערים לצרכים ולרצונות של הצד השני. זה לא תחזוקה אלא פשוט חיים משותפים.

נניח אני רגיל לחיות לבד ואף פעם לא הייתי בזוגיות.

אז לחלוק את המרחב האישי שלי,אפס זמן לבד זה קשה ומשהו שצריך להסתגל אליו.

זה לא בא טבעי ויש דברים לעבוד עליהם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

אני רוצה לחלוק את הזמן שלי עם מישהי רק כשאני חרמן מעבר לזה הן לא מעניינות.

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם
לפני 8 דקות, Potato כתב:

נניח אני רגיל לחיות לבד ואף פעם לא הייתי בזוגיות.

אז לחלוק את המרחב האישי שלי,אפס זמן לבד זה קשה ומשהו שצריך להסתגל אליו.

זה לא בא טבעי ויש דברים לעבוד עליהם.

עם בת הזוג הנכונה תגלה שאתה זקוק לזה הרבה פחות. בת הזוג הנכונה גם תשאיר לך את המרחב הדרוש לך.

כמובן שזה הדדי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

אם אתה מתפתח בעבודה ושומר על כושר (לא חייב קוביות בבטן), אתה נהיה יותר אטרקטיבי בעיני בחורות.

לפחות זה מה שגיליתי מניסיון אישי.

בקבוצת הגילאים שלך כן, זה עוזר לקבל תמונה טובה יותר על מי אתה, סוג של קבלות. 

כמובן שזה לא אומר כלום על איך תיהיה בזוגיות. 

בשנות ה20 המוקדמות( פותח השרשור) הרוב לא שואלים כמה מישהו מרוויח, מה הטייטל שלו בעבודה וכו'

מדברים על שאיפות בעיקר. 

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

עם בת הזוג הנכונה תגלה שאתה זקוק לזה הרבה פחות. בת הזוג הנכונה גם תשאיר לך את המרחב הדרוש לך.

כמובן שזה הדדי.

אני לא חושב שזה קשור לנכונה או לא אלא לאופי דומה,שזו גם התאמה שצריך לעבוד עליה.

• רעיון טוב! 1

פורסם

אני לא יודע מה זה "אופי דומה". 

אילו היית מכיר את הפרסומות בעיתון שקרא הדור שלי היית מוצא פרסומות של "שידוכים באמעות מחשב" - כנראה שהיה מדובר באיזה רשימת קניות שאנשים היו שמים "וי" על התכונות שהם מחפשים בבן\בת הזוג והמחשב היה מצליב (אני מנחש, מעולם לא התנסיתי בכך). התחושה שלי היא שמדובר בהרבה ניואנסים שקשים מאוד לכימות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תקשורת פתוחה, ולהגיע לזוגיות במצב שלכל אחד ממכם יש חיים עצמאיים משלו  קרי - תחביבים, חברים, ואפילו הון מסויים (אם זה רכב או סתם כסף שנמצא בכל מיני מקומות)

זה חוסך תלות, NEEDיות, קנאה ועוד ועוד.

לי ולאשתי יש חיים נפרדים וזוגיים, וכל אחד מפרגן לשני בזמן שהוא רוצה ללכת להפגש עם חברים לבד או לעשות דברים לבד (כמו 12 שעות לתחזק לה את הג'יפ...)

מה שעוד למדתי בזוגיויות עבר, זה שלפעמים אתה נמצא עם מישהי שאתה אוהב כל כך שהרגשות העזים האלו פוגעים גם בך וגם בקשר, ועדיף למצוא משהו יותר יציב ושפוי במקום.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 שעות, vadim6385 כתב:

גבר, לפחות בישראל, צריך להתאמץ, לחפש, ליזום, להיות מוכן לדחיות מגעילות מסיבות הכי מפגרות.

להיות מוכן להסתכל על עצמך, לעבוד על עצמך (גם פיזית, גם אינטלקטואלית), לשפר את עצמך בלי לשנות את מי שאתה (אחרת זה מהר מאוד יתפרק), לדעת לקבל ביקורת ולתעל אותה למקומות הנכונים.

כמובן שיכול להיות מצב גם שבו גם אם תמשיך להיות שמן בטלן שכל היום אוכל צ׳יטוס, משחק מייפל סטורי, עובד משרה חלקית במכולת ומתקלח פעם באף פעם, אתה עדיין תמצא מישהי, רק שאני בספק שזאת תהיה מישהי שאתה תרצה בכלל להסתכל בכיוון שלה.

יש לך נטיה עקבית לדרמטיזציית-יתר בתחום הזה. לא כל מי ששמן הוא בהכרח בטלן, ולא כל מי שהולך לחדר כושר חוזר משם חטוב ומטר שמונים. דיברנו על זה בעבר.

בגילו של פות"ש השאיפות והעבודה על עצמך הם פחות או יותר כל מה שיש, כי ברוב המקרים עדיין לא השגת הרבה בחיים. גם ההעדפות וסגנון החיים בגיל הזה עדיין גמישים למדי, ולשנות את עצמך פה ושם כדי לצמצם חיכוכים עם בן/בת זוג פוטנציאלי/ת לא בהכרח אומר לבגוד ב'אמת הפנימית שלך'.

האכזבה הגדולה שלא מספרים לך עליה בתור נער ועלם צעיר (לא משנה באיזו מדינה נכון להיום) היא שגם אם עשית הכל 'נכון' ושמרת על ראש פתוח והיית מוכן להתגמש, סטטיסטית מי שמוצאת חן בעיניך לא בהכרח תחבב אותך בחזרה, ומי שאתה מוצא חן בעיניה לא בהכרח תמשוך אותך. האיזון מבחינת גברים ונשים בהיבט הזה משתפר מעט אחרי גיל ארבעים, אבל עד שתגיע לשם זה יהיה שוק של קונות שההיצע בו בד"כ עולה פי כמה על הביקוש, ואתה תעשה שמיניות באוויר כדי להוכיח שהסחורה שלך ראויה לתשומת ליבן.

ברי המזל מבינינו חיים היטב לבד, עושים חיל, ולא זקוקים לחיזוק חיובי מבחוץ או לזוגיות כדי להרגיש שלמים. רובנו לא כאלה, אלא 'חיות חברתיות' כפי שפאלו מכנה זאת. בניגוד למה שמקובל לחשוב - ההצלחה האישית של אותם גברים עצמאיים בחיים ובעסקים, הבטחון העצמי שלהם וכו' לא בהכרח מושכים נשים, במיוחד כאשר הם מצליחים בשקט ולא מציגים זאת באמצעות מדיה חברתית או סמלי סטטוס (בגדים, מכוניות וכיו"ב). ממה שאני רואה, קורא ושומע בעשרים שנה האחרונות - הצלחה בזוגיות (לשני המינים) מחייבת שילוב שווה של שלושה גורמים: הצורך ההתחלתי בה, הנכונות להתפשר כדי לקבל ולתחזק אותה, והמזל הנחוץ כדי למצוא את השותף הנכון בנקודה הנכונה בחיים של שניכם כדי שיהיה בכלל פרוייקט לעבוד עליו. ושוב, סטטיסטית הסיכוי שזה יקרה מהר הוא נמוך ביותר.

לא משנה כמה חזק תרצה את זה, אין לך שליטה מלאה על התהליך. אם בורכת בגנים הנכונים או ש'עבדת על עצמך' עד שיצאת גבוה/נאה/כריזמטי - הסיכויים שלך משתפרים. אבל שום דבר לא מובטח, ורוב הסיכויים שעדיין תצטרך לעבור דרך הרבה מועמדות עד שתמצא את השותפה הנכונה. היום בגיל 36, אני מסתכל מסביב ורואה שמרבית חבריי ומכריי עדיין לא מצאו זאת אבל התעייפו בדרך והסכימו להתפשר על האדם הלא נכון, מה שהוביל אותם לגירושין במקרה הטוב ולזוגיות לא מאושרת במקרה הגרוע. לחלק מהם כבר יש ילדים, ולא קשה להבין אילו ציפיות יהיו להם בנושא הזה לאחר שיגדלו ללא דוגמה חיובית בבית.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 30 דקות, EliC25 כתב:

(כמו 12 שעות לתחזק לה את הג'יפ...)

כן,אתה מתחזק לה את הג׳יפ.

נתקשר אליה ונשאל רעיון של מי זה היה? 😂😂

פורסם
לפני 32 דקות, Derish כתב:

הצורך ההתחלתי בה, הנכונות להתפשר כדי לקבל ולתחזק אותה, והמזל הנחוץ כדי למצוא את השותף הנכון בנקודה הנכונה בחיים של שניכם כדי שיהיה בכלל פרוייקט לעבוד עליו.

חושב שזה די מדויק.

לפני 32 דקות, Derish כתב:

היום בגיל 36, אני מסתכל מסביב ורואה שמרבית חבריי ומכריי עדיין לא מצאו זאת אבל התעייפו בדרך והסכימו להתפשר על האדם הלא נכון, מה שהוביל אותם לגירושין במקרה הטוב ולזוגיות לא מאושרת במקרה הגרוע.

אני לא חושב שרוב האנשים מאוד מאושרים באופן כללי. בכלליות רובינו חיים לפי תבניות שממש מצליחות רק לאחוז קטן יחסית, והשאר פשוט מעבירים פה את הזמן. אני בגיל קרוב אליך. יש לי כמה חברים שכבר התגרשו, כמה שלא יתחתנו אף פעם ועוד כל מיני באמצע. אבל האמת שעד היום לא פגשתי אף אחד שלא היה בזוגיות בגיל שלי מתוך בחירה מודעת והבנה שזה מה שטוב ונכון לו. ובדרך כלל מתחבאות מאחורי זה מגוון בעיות, כמו העדר בטחון עצמי קיצוני, העדר ניסיון מיני בגיל מבוגר יחסית, תסביכים מהילדות וכו'. כמובן שאני לא אומר שאין אנשם שחיים לבד ולא זקוקים לחיזוקים מבחוץ, כמו שתארת את זה, אני עדיין לא פגשתי אף אחד כזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

לא כל מי ששמן הוא בהכרח בטלן, ולא כל מי שהולך לחדר כושר חוזר משם חטוב ומטר שמונים.

למה ככה חזק?

כאילו אתה המטר שמונים+ לא יקחו ממני. אבל חטוב 😥

לפני 37 דקות, יבגניפ כתב:

ובדרך כלל מתחבאות מאחורי זה מגוון בעיות, כמו העדר בטחון עצמי קיצוני, העדר ניסיון מיני בגיל מבוגר יחסית, תסביכים מהילדות וכו'.

אפשר לעשות רשימה גם למי שזורק את העצמי שלו בשביל זוגיות בינונית להחריד במקרה הטוב, וגרועה בשאר המקרים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 דקות, David32 כתב:

אפשר לעשות רשימה גם למי שזורק את העצמי שלו בשביל זוגיות בינונית להחריד במקרה הטוב, וגרועה בשאר המקרים.

אפשר. כאמור, רובינו חיים חיים אפרוריים ובינוניים. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

7 שנים של חיים משותפים שמתוכן 4 בנישואין זה לא הרבה בשביל לתת רשימת עצות, אבל מה שמבחינתי עצה בטוחה זה לעשות רק מה שיעשה לך טוב. לא לחפש לרצות אחרים או למלא ציפיות של אחרים כדי שהם יהיו מבסוטים אלא כדי שקודם כל אתה תהיה מבסוט.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעה, David32 כתב:

למה ככה חזק?

כאילו אתה המטר שמונים+ לא יקחו ממני. אבל חטוב 😥

אתה חתיך ואף אחד לא ייקח לך את זה!

לפני שעה, David32 כתב:

זה כל כך נפוץ גברים סמרטוטים.

לרוב מגיע עם בעיות של שליטה וקנאה.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אני רחוק מלהיות אמן פתוי או לתת עצות על זוגיות, אבל אני יכול להגיד לך שאחרי לא מעט זוגיויויויות קצרות ויותר ארוכות, גם לי היה מאוד מבאס וגם אני הרבה פעמים שקלתי אם אולי צריך להוריד סטנדרט. 

מצד שני המאושרים שהכרתי אמרו לי כשזה יהיה זה אתה תדע. לא האמנתי למשפט ההוליוודי הזה מעולם. בגיל 28 או 29 פגשתי את זוגתי הנוכחית ואחרי כמה חודשים התחלתי לחשוב שאולי זה זה. ואחרי עוד כמה חודשים כשעברנו לגור ביחד התחלתי להבין שיש מצב שזה זה. ואז קלטתי שהלדעת הזה, זה משהו יום יומי. יש בנאדם שלם שיודע לשים את עצמו בצד ולהשקיע המון מאמץ בשבילי. יש בנאדם שלם שמוריד איתי ורק איתי את כל המסיכות. יש בנאדם שלם שלוקח את המגרעות שלי (ולא חסר)? מוריד אותן לפרופציות, נותן להן מקום (שזה גם לי קשה לעשות) ואז מצליח לגרום להרגיש בנוח איתן. לגרום לי להפוך לאדם טוב יותר (וזו לא קלישאה). 

לכן אני מצטרף להמלצה על סבלנות. כמו שדריש כתב זה עניין סטטיסטי. 

יש לי עוד כמה טיפים קטנים, שהאחרון הוא החשוב ביותר. הוא טיפ הטיפים. 

הטיפ השני, שהוא לדעתי מאוד חשוב, זה תקשורת. באמת. אם שני בני האדם מתקשרים מעולה זה נהדר, אך נדיר. אם אתה תפתח כישורי תקשורת (הכוללים גם הקשבה ואמפתיה, לא רק רטוריקה) אתה תהיה מצרך מבוקש ונדיר. מבטיח לך. מניסיוני, נשים רוצות שותף לחיים יותר משהן רוצות בובה שיפה להסתכל עליה, כי לשמחתנו יש להן אגו פחות משלנו, בממוצע כמובן. 

טיפ 3: תהיה עם שאיפות. זה לא משנה אם זה לכסף, לקוביות או להיות נגן החליל הטוב בעולם.  אנשים רוצים בני זוג עם שאיפות. כל אדם נורמלי רוצה לדעת במה הצד השני עוסק (לא רק בשביל כסף), מה השאיפות שלו ומה הרצונות שלו. זה קריטי וזה סינון לגיטימי. 

טיפ 4: מראה חיצוני  או כסף זה בסך הכל כמה "לא" תשמע עד שתקבל "כן". זהו. כשתעשה סוויץ׳ בראש ותרגיש בנוח עם עצמך זה גם ישתקף החוצה. 

טיפ 5: תסתובב עם חולצה של איציק הגדול.

אם אתה מקיים את טיפ 5, אתה לא צריך את טיפים 1-4. אישה רואה אותך והיא יודעת שאתה צייד לקט אלפא. המוח שלה מתבלבל מהורמונים ואתה הופך להיות מלך האריות. אי שם בסוואנה, אתה זה שמביא את הנמר וואגיו בזמן שכל השאר קוטפים חמוציות בושר מאיזה שיח. 

• אהבתי 2
  • מצחיק 6

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...