Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

נכון הן לרווקים והן לנשואים באותה המידה. ההבדל הוא שנשוי שלא טוב לו יכול להתגרש ורווק שלא טוב לו לא תמיד ימצא עם מי להתחתן.

להתגרש זה לא תמיד דבר קל

בטח לא  יותר קל מלהיות רווק

אבל כן על הנייר זה מאוד פשוט, כולם יכולים להתגרש, לעזוב  תבית, לעזוב  ילדים, זה ממש פשוט כן

לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

ההתחלה של המשפט לא מסתדרת עם הסוף.

כסף פותח דלתות אם אתה לא יודע מה לעשות עם זה זה  לא תמיד יחזיק את הקשר

בלי כסף בהרבה מקרים הדלת תשאר סגורה

זה שאתה מסתובב עם נערות ליווי לא עושה את כל הנשים לכאלה.

אני מכיר בחורות שאתה היית חולם שישבו איתך לכוס  קפה והן לא נערות ליווי פשוט בחורות שמחפשות סטנדרט  מסויים, חלקן מאוד מוכרות וחלקן מצליחות מאוד ועדיין  מחפשות גבר במעמד כזה  או אחר

זה שאתה בוחר לא להסכים עם זה זה שלך

אתה מבין שמראה זה דבר חולף?

כשמדברים על זוגיות לא מדברים על תכשיט אלא על אדם שאתה יכול לדבר איתו, לסמוך עליו ושיהיה שם בשבילך.

בדיוק כמו שמבחינתך אפשר להתגרש ולעזוב את הבית והכל קל ופשוט

גם המשפטים הטיפשיים האלה יפים מאוד רק כשהם כתובים פה

בפועל משיכה זה דבר הכרחי והרבה גברים רוצים בחורה שתראה מושלם מבחינתם, לא בערך הטעם שלי ולא בכלל לא הטעם שלי ולא פחות או יותר

כשאין משיכה מוחלט זה לא יעבוד

ומי שלא מבין את זה בהתחלה יבין את זה בהמשך

את כל הסיפורים על איך היא תראה עוד 20 שנה אתה יכול לספר לנכדים כשאתה מרדים אותם בלילה

זה לא תופס במציאות בדיוק כמו שלקום ולהתגרש טיקטק כמו שאתה מתאר פה זה לא קורה במציאות

פורסם (נערך)

גם עם כסף אתה לא תגיע לכל מקום.

הכסף לא יקנה לך חברים אמיתיים ולא ישמש לך משענת בעת צרה. הוא רק ימשוך אנשים שירצו להנות מהכסף שלך ולא מחברתך. אם לך עושה טוב לחיות בשקר הזה של כאילו יש לי חברים אז שיהיה לך לבריאות. לי אישית זה ממש לא מתאים.

עם כסף אתה בודאות תגיע להרבה מקומות שלא תגיע בלי כסף

אם אתה עוד לא הבנת את זה כנראה אין לך מספיק כסף כדי שתרגיש את זה

כסף מדבר היום בכל מקום בכל מצב. אנשים אוהבים ומעריכים סביבם אנשים מצליחים גם אם לא תמיד מודים בזה

אבל אנחנו מדברים על זוגיות ולא על חברים שלך

עובדתית בחורה שפונים אליה המון גברים מצליחים ומציעים לה הצעות כאלה או אחרות, תעדיף גבר כזה ולא גבר שמתלבט 30 פעם לאיזה מסעדה ללכת וכמה פעמים בשבוע הוא יכול ללכת למסעדה כי זה הוא כרגע חוסך לדירה, בזמן שאחרים מתלבטים אם לקחת אותה לסיבוב ביאכטה שלהם בארץ או לעשות קפיצה לחו"ל ולגוון לה.

אני מניח שאתה לא מכיר בחורות כאלה גם לא בתור חברות שלך שמשתפות אותך

אז כן יש דברים כאלה, ויש גברים גם מהקצה השני של העולם שיכולים לשלוח לבחורה מתנות בעשרות אלפי שקלים רק כדי לשמח אותה עוד לפני שהכירו

כשבחורה מקבלת עשרות פנניות כאלה היא יכולה לדחות אחת או 20 או 50 פניות אבל בסוף  הגישה שלה לגברים שאין להם את זה משתנה.

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • רעיון גרוע 6
פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

למה מראש לא להתחתן עם אדם שאתה אוהב? זה לא פשרה, זה כמו להגיד אני לא רוצה לשבור את היד אז אני אשבור רק את האצבע. למה שבכלל תשבור לעצמך משהו?

כי יש את האנשים האלה שיש להם את הפחד הלא מוסבר מלהיות לבד, אז הם יהיו מוכנים לקבל גם מישהי עם ריח של אמוניה ואופי של השטן הקנדי, העיקר לא להיות לבד.

מאיפה אני יודע מה עובד להם בראש?

לי יש את הבעיה ההפוכה אם כבר - כשאני בקשר עם מישהי במשך כמה ימים, אני מתחיל להרגיש חנוק. זאת חייבת להיות בחורה ממש מיוחדת כדי שלא אאבד עניין בה לאורך זמן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שלא מסוגל להיות לבד לא יכול להיות בררן יותר מדי, אבל לא חייבים להתחתן בשביל זה.

לפני 15 דקות, Transporter כתב:

נכון מאד אבל משיכה זה לא רק בגלל מראה, יש עוד דברים שצריך.

לא מבין איך אפשר להימשך לאישה יפה רצח אבל מטומטמת כמו סוס. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מלבד משיכה תחומי עניין וכד',

עדיף רקעים מצב סוציוה אקונומי זהה, רקעים כמה שיותר זהים.

כמו שרשמו כאן, ברגע שיש ילדים, כל אחד מושך לכיוון שלו, וברגע שיש פערים מהותיים בתפיסה של החיים(בכל תחום - חינוכי, מוסר עבודה, רפואי), זה עוד מכשול להתגבר עליו.

אתן דוגמא מאצלי.

אישתי עשתה לימודים ארוכים, עברה כמה תארים באמצע, התחילה הקורונה, לידות וכד', יצא שהיא הייתה בבית לא מעט עם הילדים.

הדבר גרם לריבים בגלל שהיא רצתה שאני אעבוד פחות ואהיה יותר עם המשפחה.

אני הפוך, את לא עובדת, אני חייב לעבוד יותר, לפצות על חוסר העבודה שלך.

הקוטביות הזאת יצרה עוד יותר ריבים.

ברגע שהיא התחילה לעבוד, העומס התחיל להתחלק בצורה שיוויונית בין שניינו, זה פתר את כל הריבים המיותרים האלו ואי ההבנות משני הצדדים.

בדיעבד אני מבין אותה, קשה להיות תקוע כל היום בבית, אפשר להתשגע, בנות בדר"כ חושבת פחות כלכלי, זה יותר דאגה של הגבר.

הדוגמא מחזירה אותך  לאן שהתחלתי,

ברגע שאתם מגיעים מאותם רקעים, אתם מסתכלים על העולם מאותה זווית וזה חוסך הרבה ריבים.

כל דבר שיהיה בינכם פער בתפיסה, כנראה יידרוש וויתור מאחד הצדדים בשביל לגשר על פער הזה, או שזה ייצור ריב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לפני 22 דקות, Transporter כתב:

כשבחורה כזאת רואה פעם אחרי פעם שגברים כאלה רוצים אותה  ומתחילים איתה, היא תעדיף את זה על גבר שאולי מאוד נחמד אבל יכול לתת לה חיים בסיסיים מינוס

אתה מבין שאותו אחד פונה גם למאות בחורות ביום או בשבוע, וברגע שימאס לו מאותה בחורה הוא יעבור לבאה בתור. בגלל זה אנחנו חוזרים ואומרים שכל התרבות הזו היא זמנית בלבד.

לפני 4 דקות, D1winner כתב:

אני הפוך, את לא עובדת, אני חייב לעבוד יותר, לפצות על חוסר העבודה שלך.

מצחיק שהכינוי שלך זה winner אבל אתה אשכרה עובד בשביל לפרנס את המשפחה שלך, במקום להתלבט איזו בת 20 להשיט ביאכטה או להטיס לדובאי במטוס הפרטי שלך. [/ציניות]

• מצחיק 2
פורסם
לפני 10 דקות, Transporter כתב:

כסף מדבר היום בכל מקום בכל מצב. אנשים אוהבים ומעריכים סביבם אנשים מצליחים גם אם לא תמיד מודים בזה

עובדתית בחורה שפונים אליה המון גברים מצליחים ומציעים לה הצעות כאלה או אחרות, תעדיף גבר כזה ולא גבר שמתלבט 30 פעם לאיזה מסעדה ללכת וכמה פעמים בשבוע הוא יכול ללכת למסעדה כי זה הוא כרגע חוסך לדירה, בזמן שאחרים מתלבטים אם לקחת אותה לסיבוב ביאכטה שלהם בארץ או לעשות קפיצה לחו"ל ולגוון לה.

אז כן יש דברים כאלה, ויש גברים גם מהקצה השני של העולם שיכולים לשלוח לבחורה מתנות בעשרות אלפי שקלים רק כדי לשמח אותה עוד לפני שהכירו

כשבחורה מקבלת עשרות פנניות כאלה היא יכולה לדחות אחת או 20 או 50 פניות אבל בסוף  הגישה שלה לגברים שאין להם את זה משתנה.

לצערי,זה ממש נכון. 

יש לאחותי(בת 25 לצורך העניין,אני 22)החברות ה״שוות״שלה פשוט בדיחה. 

אני שומע שיחות בטלפון גם בלי רצון וזה פשוט בדיחה. 

חבר של אחותי קנה לה תיק ונעל ב15 אלף והם לא כזה ביחד יום כן יום למה לא. 

או בכלל ביום הולדת שהלכה עם 15 חברות וחבר שלה שילם על הכל והוא לא היה נוכח בכלל,בדיחה מהלכת.

אם חברה שלי(לעתיד) תבקש תיק ונעל ב15 אלף,שלום שלום והיא לא תיראה את המיאטה יותר 😂

פשוט עלוב מה שגברים מוכנים לעשות היום לקצת יחס מאישה שמשקיעה יותר מידי במראה שלה ובגיל 25 עם כבר עם 30 זריקות בפנים ניתוח אף חזה ועוד...

חברה של אחותי אשכרה רבה עם חבר שלה בגלל שהוא מכר את הרכב וירד לרכב קצת פחות פלצני(במוו באיזה חצי מיליון לא טוב לה)בזמן שאני חושב שהיא לא עובדת אפילו,עבדה פעם אחרונה שאני שמעתי בשירות לקוחות בחברת ביטוח או משהו. 

יש עדיין בנות נורמאליות בעולם הזה....אבל לא קל למצוא,ולגמרי עדיף את הבנות שלא חיות בסרט. 

יכל להעיד על עצמי שאני נראה בסדר(1.85,מתאמן ובנוי טוב,סהכ בסדר)וזה ממש לא הסוד להצלחה עם נשים,אני מבטיח. 

גם אם יש לי 20 מיליון בירושה(ולא בונה על זה)הבחורה שאיתי ממש לא צריכה לדעת מזה. ולגיל שלי המצב כלכלי שלי יותר ממצויין. יש מיאטה וקונה דירה עוד שנה+- בלי שקל מאף אחד. 

עצוב המצב הזה. מרחם על חבר של אחותי בחיי.

אומנם לא היייתי עדיין בזוגיות אמיתית,אבל אם מרגישים שאתה לוקח על עצמך יותר מידי פשוט לחתוך. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 37 דקות, Transporter כתב:

להתגרש זה לא תמיד דבר קל

בטח לא  יותר קל מלהיות רווק

אבל כן על הנייר זה מאוד פשוט, כולם יכולים להתגרש, לעזוב  תבית, לעזוב  ילדים, זה ממש פשוט כן

אף אחד לא אמר שזה פשוט. גם לרדת ממגדל ייוקרה לדירת 4 חדרים בבניין ישן בשכונה פחות נחשבת זה לא קל אז אסור לגור במגדל יוקרה?

כסף פותח דלתות אם אתה לא יודע מה לעשות עם זה זה  לא תמיד יחזיק את הקשר

בלי כסף בהרבה מקרים הדלת תשאר סגורה

אני מכיר בחורות שאתה היית חולם שישבו איתך לכוס  קפה והן לא נערות ליווי פשוט בחורות שמחפשות סטנדרט  מסויים, חלקן מאוד מוכרות וחלקן מצליחות מאוד ועדיין  מחפשות גבר במעמד כזה  או אחר

זה שאתה בוחר לא להסכים עם זה זה שלך

לא אמרתי שאין. אמרתי שסוג הבחורות הזה פשוט לא מעניין אותי.

בדיוק כמו שמבחינתך אפשר להתגרש ולעזוב את הבית והכל קל ופשוט

גם המשפטים הטיפשיים האלה יפים מאוד רק כשהם כתובים פה

בפועל משיכה זה דבר הכרחי והרבה גברים רוצים בחורה שתראה מושלם מבחינתם, לא בערך הטעם שלי ולא בכלל לא הטעם שלי ולא פחות או יותר

ומי שלא מבין את זה בהתחלה יבין את זה בהמשך

את כל הסיפורים על איך היא תראה עוד 20 שנה אתה יכול לספר לנכדים כשאתה מרדים אותם בלילה

זה לא תופס במציאות בדיוק כמו שלקום ולהתגרש טיקטק כמו שאתה מתאר פה זה לא קורה במציאות

משיכה מורכבת מהרבה גורמים שרק אחד מהם הוא מראה של דוגמנית. אישה שנראית רגיל אבל עם אישיות שמתאימה לך תהיה הרבה יותר מושכת מדוגמנית על שהיא נעל. הדוגמנית תהיה אולי טובה יותר לסטוץ בשביל לספר לחבר'ה אבל לא יותר מזה.

לפני 35 דקות, Transporter כתב:

חשבון הבנק שלי הוא ענייני אבל בוא נגיד שאם הייתי רוצה לגור במגדל לא הייתי צריך לשכור את הדירה או לשלם עליה משכנתא. פשוט אני סולד מהדברים שפתוחים בפניך רק אם יש לך כסף ולא בגלל שצריך כסף כדי לקנות אותם.

לפני 35 דקות, Transporter כתב:

מי ששולח עשרות אלפי שקלים לבחורה מעבר לים עוד לפני שהכירו קונה זונה יקרה במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב הוא דביל מהסוג שמאמין שקרוב משפחה שלו בניגריה נפטר והוריש לו מיליוני יורו.

לפני 10 דקות, Ido12 כתב:

לצערי,זה ממש נכון. 

בגיל 28 הן כבר ישנו גישה ואז זה עלול להיות מאוחר מידי והן יגמרו כמו איזו אביבית בר זוהר.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 59 דקות, avngas כתב:

1. לגור ביחד לפני הנישואין.

2. לא להתחתן ברבנות.

אם שני בני הזוג יהודים, לא משנה היכן ואיך התחתנו, הגירושים (חלילה) יהיו ברבנות..

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

לא יודע מה המעגל הסביבתי של אחותך,

אבל חברה כזאת זה בדיוק אותה החברה של הבחור שכותב כאן שכסף קונה הכל.

אין ספק שכסף עוזר ואם אין כסף יש בעיות(כמו השיר של איל גולן),

הדור של היום כל כך דפוק עם כל הטיקטוק והאינסטגרם,

הכל כל קח שטחי.

מקווה שאצליח להעביר את החינוך מהבית לילדים,

לפני שעה, Ido12 כתב:

לצערי,זה ממש נכון. 

או בכלל ביום הולדת שהלכה עם 15 חברות וחבר שלה שילם על הכל והוא לא היה נוכח בכלל,בדיחה מהלכת.

אם חברה שלי(לעתיד) תבקש תיק ונעל ב15 אלף,שלום שלום והיא לא תיראה את המיאטה יותר 😂

פשוט עלוב מה שגברים מוכנים לעשות היום לקצת יחס מאישה שמשקיעה יותר מידי במראה שלה ובגיל 25 עם כבר עם 30 זריקות בפנים ניתוח אף חזה ועוד...

חברה של אחותי אשכרה רבה עם חבר שלה בגלל שהוא מכר את הרכב וירד לרכב קצת פחות פלצני(במוו באיזה חצי מיליון לא טוב לה)בזמן שאני חושב שהיא לא עובדת אפילו,עבדה פעם אחרונה שאני שמעתי בשירות לקוחות בחברת ביטוח או משהו. 

יש עדיין בנות נורמאליות בעולם הזה....אבל לא קל למצוא,ולגמרי עדיף את הבנות שלא חיות בסרט. 

יכל להעיד על עצמי שאני נראה בסדר(1.85,מתאמן ובנוי טוב,סהכ בסדר)וזה ממש לא הסוד להצלחה עם נשים,אני מבטיח. 

גם אם יש לי 20 מיליון בירושה(ולא בונה על זה)הבחורה שאיתי ממש לא צריכה לדעת מזה. ולגיל שלי המצב כלכלי שלי יותר ממצויין. יש מיאטה וקונה דירה עוד שנה+- בלי שקל מאף אחד. 

אומנם לא היייתי עדיין בזוגיות אמיתית,אבל אם מרגישים שאתה לוקח על עצמך יותר מידי פשוט לחתוך. 

עריכה אחרונה על ידי D1winner

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לפני שעה, Ido12 כתב:

לצערי,זה ממש נכון. 

תשדך לה את טרנספורטר, מה הבעיה?

נשמע כמו זיווג משמיים

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, borsood כתב:

כבר מזמן לא היה לנו שרשור זוגיות מחסר נסיון... שמישהו ישלוף את השרשורפלצת...

אם נבחן את שלושת שרשורי הזוגיות הכי כבדים (למיטב זכרוני) שהיו כאן ב-15 שנה האחרונות, נגלה שהם הסתיימו ב:

• נישואין + רילוקיישן, גירושין, ואז נישואין מחדש + ילד.
  • גירושין ונישואין מחדש + ילד, ולאחר מכן מותו הטרגי בטרם עת של פות"ש.
  • נישואין, מחשבות על גירושין שכרגע ירדו מהפרק, ויש לי תחושה שעוד לא שמענו את המילה האחרונה בנושא.

ברור שכל מערכת יחסים כזאת היא משוואה מרובת גורמים שחלקם לא קשורים לבת הזוג, אך מבחינה סטטיסטית אני לא בטוח שהפורום הצליח לעזור למתייעצים. כנראה שבסופו של דבר רובם עדיין היו צריכים ללמוד את הלקח שלהם בדרך הקשה ולהיכנס מוכנים יותר לפרק ב', אחרי שפרק א' הוקדש להתמודדות עם החסכים והמטען הרגשי שהביאו מהבית.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם
לפני 44 דקות, Derish כתב:

• נישואין + רילוקיישן, גירושין, ואז נישואין מחדש + ילד.
  • גירושין ונישואין מחדש + ילד, ולאחר מכן מותו הטרגי בטרם עת של פות"ש.
  • נישואין, מחשבות על גירושין שכרגע ירדו מהפרק, ויש לי תחושה שעוד לא שמענו את המילה האחרונה בנושא.

אחד

דרישנהו, דרישנהו דרישנו

שבספרד ובארץ.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...