Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד כמה חמור העמוס סנתב"ג?

SurfHigh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

מחר לפנות בוקר אני ממריא מנתב"ג. 

אני טס רק עם כבודת יד (כלומר לא מוסר מזוודות).

ביצעתי צ'ק אין און ליין ויש לי ביד כבר בורדינג פס לטיסה ולטיסת ההמשך. 

מה המסלול שאני צריך לעבור בשדה? 

האם אני מדלג על אולם הכניסה והדלפקים וממשיך ישירות לבידוק שלאחריו יש ביקורת דרכונים? 

הטיסה בשעה 5:00 בבוקר.

מתי לדעתכם כדאי להגיע לשדה? 

תודה למומחים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צ׳ק אין לא מאפשר לך לדלג על כלום למעשה, אתה עדיין צריך לעבור תחקיר בטחוני וגם לעבור בדלפק באולם הכניסה לשקילת התיק ואישור לקחת אותו ככבודת יד.

ההליך אולי מעט מהיר יותר כי כבר בחרת מושב.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, Be roo כתב:

צ׳ק אין לא מאפשר לך לדלג על כלום למעשה, אתה עדיין צריך לעבור תחקיר בטחוני וגם לעבור בדלפק באולם הכניסה לשקילת התיק ואישור לקחת אותו ככבודת יד.

ההליך אולי מעט מהיר יותר כי כבר בחרת מושב.

טסתי עם כבודת יד בלבד לפני כשבוע, יש תור נפרד לטסים עם כבודת יד, עברתי אותו בערך ב 5 דקות , בידוק בטחוני לקח עוד כ 20 דקות וזהו...

יתרון ענק למי שטס עם כבודת יד בלבד ואינו נדרש לעבור בדלפקי הצק אין...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זכור לי נכון התור הנפרד לא תמיד קיים (אולי זה תלוי בחברה התעופה, או בעומס), אבל אולי זה השתנה מהפעם האחרונה שטסתי.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טסתי בשישי בצהריים עם מזוודות. ירדנו מהמונית ב8.55, הגענו לדיוטיפרי ב9.45, בחוויה שלי לא היה עומס חריג. אבל יש מצב שפשוט היה לנו מזל, ראיתי איזורי צ'ק אין בשדה עם תורים די רציניים, ובאיזור של הדלפק שלנו (ראיינאייר) היה מאוד רגוע.

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם כבודה קלה (שעולה איתך למטוס) אתה ניגש באולם הראשי לדלפק W. בכניסה לטרמינל יש עמוד ענק עם האות W עליו, משמאל לדלפקי החברות, באמצע האולם. לא תפספס אותו. שם אתה ממתין בערך 15-30 דקות (כתלות בעומס) עד שתעבור בדיקה. לנו זה לקח בערך 20  דקות. כי היו איזה 10-12 איש לפנינו וגם זה בגלל שרובם לא באו מוכנים והיו צריכים לחפש כרטיסים באינטרנט וכו. ישראלים בקיצור. אנחנו הגענו לעמדה, ביקשו כרטיס דרכון, להוריד מסיכה לזיהוי, טסים לחופשה? יאללה ביי. דקה בלחץ. תכין את הבורדינג פס ודרכון מראש. לי לא שקלו מזוודות בכלל (אל-על). לאחר מכן אתה ממשיך ישר לבידוק הבטחוני. 

בעצם המטרה של העמדה הזו היא להקל על העומס למי שלא שולח כבודה לבטן המטוס. עובד מעולה. הייתי שם בחול המועד פסח, תוך פחות מ-45 דקות כבר הייתי בדיוטי פרי. 

@SurfHigh מתייג אותך כי ערכתי:  שים לב אבל שזה לא כל החברות, לכן אולי שווה שתוודא עם החברה איתה אתה טס. 

IMG_20220501_103407.jpg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעדכן מהגייט, כל התהליך לקח 25 דקות. 

מצד שני למי שלא עשה צ'ק אין, אין בורדינג פס, או צריך למסור מזוודות, מחכה תור די ארוך... 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, ניקו פ. כתב:

אולי תמו הימים שצריך להגיע 3 שעות לפני לנתב"ג.

טיסה נעימה :)

עניין של מזל.

היו לי טיסות שהגעתי ופשוט עברתי הכל בדקות והיתה לי גם טיסה שהגעתי 3.5 שעות לפני ובקושי עליתי לטיסה בגלל תור לשיקוף שהגיע עד לדלפקי הכירטוס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...