Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,  אני צריך להכין מצגת כאשר באחד השקפים יופיע קובץ PDF .

הצלחתי להטמיע את הקובץ -באמצעות המדריך הבא 

הבעיה שנתקלתי בה , הקובץ המוטמע לא נפתח ממחשבים שונים .

האם קיים פתרון ?

תודה 

פורסם

זה לא נפתח באף מחשב שהוא לא שלך או שיש מחשבים שכן ויש שלא?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

אני חושב ש PowerPoint שומר מסלול יחסי לקובץ המצורף ופה הבעייה. האם שני הקבצים באותה ספריה ?

תעשה לעצמך טובה אל תשתמש במיקרוסופט. צור מצגת בענן של גוגל , תעלה את שני הקבצים לענן וסדר את זה שם. נותר רק לתת הרשאות קריאה לכולם. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 15 שעות, Octavia-TSI11 כתב:

לא נפתח באף מחשב .

אז סביר להניח שלא הטמעת אותו לתוך המצגת בכלל. איזו הודעה אתה מקבל?

נ.ב. הרעיון של לעבוד בענן הוא בעיני הדרך הנוחה והקלה. אני עברתי כבר ל-Google Sheets לכל שימוש שלא מצריך יכולות של אקסל. זה חוסך את כל בעיות התאימות (כמעט).

יש גם את גירסאות האונליין של אופיס, אבל אין לי ניסיון איתן.  

פורסם

אז או שיש באג או שעשית את זה לא נכון (מה שיותר סביר).

פורסם

למה אתה צריך את זה בכלל במצגת?

אם המטרה היא רק תצוגה ולא עריכה, תשמור צילומי מסך של דפים רלוונטיים. כל ההטמעות האלה מתפקדות בקושי (שלא לדבר על החוכמולוגים שמטמיעים וידאו)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אז תעלה אותו אונליין ושים קישור מהמצגת והמייל, עם בקשת הרשאה (באם חסוי). אין סיבה שיהיה מוטמע בתוך הקובץ של המצגת.

• רעיון טוב! 1

פורסם

נדמה לי שאפילו ארגוני לוטו-טק כבר עברו בחסות הקורונה לאחסון בענן ותיקיות משותפות סטייל דרופבוקס. הכי פשוט להשאיר את הקובץ בתיקיה המשותפת שלך, לתת לו הרשאת קריאה בלבד, ולשתף את הלינק במצגת כפי שהוצע לעיל.

גוגל לא תמיד מתאים למטרה הזאת כשמדובר במסמכים פנימיים/רגישים, תלוי עם מי מחלקת ה-IT של הארגון סגרה עסקה. (אצלנו למשל זה OneDrive של מייקרוסופט)

• תוכן חדש...