Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 29.4.2022 בשעה 00:29, ניקו פ. כתב:

בכל בוקר, שוטף צלחות מאתמול

איך בכלל הלכת לישון?

פסיכופת!

• מצחיק 2

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 8 שעות, discoTD5 כתב:

בקיצור אתה אומר 'תתחתן'.

לפני 6 שעות, Night Driver כתב:

בקיצור אתה אומר תדיח את עצמך ממשרת הניהול.

לפני 4 שעות, falou כתב:

אאוטסורסינג.

לא יכול לדבר מנסיון, אבל זה נשמע יותר כמו ההצרחה של פוטין ומדבדב בין משרות הנשיא ורה"מ לפני כמה שנים. כולנו יודעים איך זה נגמר.

פורסם

הרבה יותר פשוט - זה מעבר מ"אני מנהל את החיים" ל"החיים מכתיבים לי מה קורה", בין אם תרצה או לא...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

הרבה יותר פשוט - זה מעבר מ"אני מנהל את החיים" ל"החיים מכתיבים לי מה קורה", בין אם תרצה או לא...

כנראה שלא לכל אחד, 

אצלי זה ככה היום והגעתי לנקודה שנהיה לי בלגן הכל מתערבב, אין יעדים ברורים, הכל כיבוי שריפות. 

חייב לחזור לשליטה ופוקוס

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יותר טוב משליטה זה להשלים עם זה שאין לך שליטה על כל דבר ולזרום, אבל זה גם יותר קשה.

זה לא שצריך לוותר על העתיד ולא להגדיר יעדים, צריך להגדיר יעדים יותר גמישים ולא לחשוב שדברים שנופלים עליך בהפתעה זה כיבוי שריפות כמו בעבודה מנהל גרוע אלא זה פשוט החיים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 14 דקות, D1winner כתב:

חייב לחזור לשליטה ופוקוס

תתחיל עם מטרות על ולאחר מכן תפרק את זה לחלקים, שאותם אתה מפרק לצעדים קטנים עוד יותר. מה שיותר חשוב, זה לסגור פינות ודברים שנשארו פתוחים עד עכשיו ובנתיים להתחיל לחשוב על המטרות שלך לשנים הקרובות. בהתאם לגיל, לתכנן דברים שכבר אמורים להיות לך או לפחות כאלה שאמורים להיות בהישג יד. 

לתכנן לפרישה לא דומה לתיכנון הקמת משפחה וכדומה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עד לפני שנתיים הייתה מטרת על ברורה,  לבנות בית, לקח 4 שנים מלמצוא את השטח עד סיום הבניה, ירדתי לחצי משרה לחסוך בעלויות.

אחרי הבניה התחילה הקורונה, נולד ילד שלישי, סגרים, התחלתי עבודה כעצמאי עם מסגרת גמישה מידי, התחלתי להוסיף עוד עבודות פרטיות מהצד. 

עכשיו היום יום שלי בלגאן אחד גדול, וזה משפיע על איכות התוצר שלי, מזגזג בין העבודות, עובד ללא תכנית שבועית / לפי לוז מסודר.

עם המשפחה הכל בסדר אבל הייתי רוצה להשקיע יותר.

בעבודה בסוף הדברים מסתדרים אבל יכול להיות הרבה יותר טוב. 

לכן פתחתי את הנושא, צריך לחזור לשליטה, ברור שיש דברים שאין לנו שליטה עליהם, אבל אם עצמאי לא מקפיד על סדר ובניה של מסגרת, הרבה יותר קל לצאת מהמסגרת מאשר שכיר שנמצא במסגרת ומתגלגל יחד איתה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אני לא עצמאי אז אני לא יודע איך לענות לך על ניהול זמן בתור עצמאי, מה שאני יכול להגיד לך מברוק על הבית, הילד והעסק.

מה שאני כן יכול לתת לך בתור טיפ זה לסגור את כל הפינות שיש לפי הסדר הבית ->הילד ->העסק.

תתרכז בתיקון כל הבעיות שיש בבית, לאחר מכן הבעיות עם הילד ולאחר מכן כל הבעיות בעסק.

לגבי העסק עצמו אפשר ללכת לייעוץ של מ.ט.י או עמותת פעמונים או גם יש באזור שבו אתה גר קורסים והרצאות בנוגע לעסקים קטנים. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 22 דקות, D1winner כתב:

התחלתי עבודה כעצמאי עם מסגרת גמישה מידי, התחלתי להוסיף עוד עבודות פרטיות מהצד. 

אם אתה עצמאי אז איך אתה עושה עבודות מהצד?

במקומך הייתי מפטר אותך.

כעצמאי או שכיר שקובע את סגר היום של עצמו אתה חייב להכין תכנית עבודה וללמוד גם לא לקבל עבודה שאתה לא יכול לבצע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני נותן בעיקר שירותים ללקוח אחד, 

בגדול הוא מודד אותי לפי תפוקות ולא נוכחות או שעות, לכן התאפשר לי עבודות מהצד.

אותם העבודות מהצד, זה לא משהו שאני רוצה להמשיך בטווח הרחוק, האמת גם העבודה עם אותו הלקוח, לפחות בתנאים הנוכחים.(מתחיל להמאס מסביבת העבודה)

בשביל לשנות כיוון או לחדד אותו, אני צריך לחזור לפוקוס

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...