Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניהול נכון בחיים ובעבודה

D1winner
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ניהול נכון זה דבר מאוד הכרחי בימנו,

אם זה ניהול זמן בעבודה, בחיים הפרטיים, חברים. או ניהול אנשים, משימות.

איך אתם מציעים לשפר את היכולות האלו? 

איך אתם מנהלים את הזמן שלכם?

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני עם יומן בטלפון לפגישות/שיחות/עבודה/פנאי/חופשים/תורים + כל מה שחייב תזכורת וצפצוף ובעצם לו"ז שלדי.

+

יש לי יומן משימות יומי בכתב, עם צ'קבוקס, שבו אני שם דברים שאני רוצה לעשות היום. גיליתי שכאשר משהו כתוב, אני אמצא אליו זמן (כנראה שהמוח שלי אוהב לסמן V על משימות). הסימון הפיזי של V עם עט ממש תורם לביצוע ומוטיבציה. 

+

בכל בוקר, מסדר מיטה פרפקט, מתקלח, ואז מתחיל. אם זוגתי סידרה אז אני עושה משהו אחר (מקפל כביסה, שוטף צלחות מאתמול). עוזר לי מאוד לדעת שהתחלתי את היום בהשלמת משימה קטנה. ה-V של הבוקר. 

שלושת אלו מספיקים לי. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

פעם הייתי משימתי כזה, הייתי "מהנדס" לעצמי כל יום בדיוק מה צריך לעשות ואם נשאר זמן אז עושה גם דברים שמיועדים למחר, כי למה לא להיות יעיל יותר כשאפשר. 

אבל הבנתי שזה גורם לי להרגיש לחוץ ולרדוף אחרי עצמי בלי סיבה. 

אז בעבודה יש יומן מסודר ולכל משימה אני מוסיף זמן ספייר, כדי שלא יהיה מצב שדברים נעשים מהר מדי ובלחץ. 

בבית אין לו"ז ואם אני רואה משהו שצריך לעשות, אני פשוט עושה. יש כלים בכיור? שוטף. סל כביסה עלה על גדותיו? למכונה. אבל אין רשימת מטלות כי בית זה בית ולא עבודה. הכלל היחיד זה שלא הולכים לישון לפני שהכיור ריק והמטבח והסלון מסודרים.

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול הכיוון הוא להפוך מיד כל דבר שאתה צריך לזכור למשפט/מילה כתובה, עם צ'קבוקס (איך לעז*** קוראים לזה בעברית?!)

השיטה הנוכחית שעובדת לי לא רע כבר כמה שנים עבור חיי יומיום ומטלות ביתיות זה google keep - ברגע שעולה משהו לראש הוא הופך לכרטיסייה.

אצלע יש איזה עניין פסיכולוגי עם סימון "וי" על ביצוע משימה, עובדות לי טוב הרשימות האלה שאפשר בקלות למלא/לבטל/להשליך לפח, עם צבעים כמובן.

בעבודה זה מיש-מש של השיטה לעיל רק פחות מסודר, יחד עם תתי משימות ב-jira. העיקר שיהיה כתוב. הכול כתוב. אני כותב מהר...

רק לחדד - לא כל דבר שכתוב חייב להיות משימה שמבצעים אותה. לפעמים זה מין משהו חצי אפוי שלא הצליח להפוך עדיין למשימה. אז כותבים. ככה חצי אפוי. בהמשך היום או השבוע החצי אפוי מושלך לפח או מוחלף במשימה מוגדרת.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם @hansמה שאינו רוטינה (שגרה) נרשם ב-google keep. הסינכרון בין המחשב לטלפון נוח מאוד.

אם יש צורך בתזכורת מקדימה - נניח ביקור אצל רופא השיניים - רושם ביומן גוגל עם תזכורות מקדימות ככל הנדרש (יום קודם, שעתיים קודם, תזכורת למייל וכו).

דרך אגב, ה-checklist קרוי בעברית "רשימת תיוג".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

מוסיף זמן ספייר

באפר זו מילת המפתח.

רובנו לוקים בהערכות זמן לא מספיקות למשימות ולא לוקחים מספיק זמן ספייר.

זה קורה גם בחיים הפרטיים וגם בעבודה, מכמה סיבות:

1. לא מביאים בחשבון פעולות ״מסביב״. למשל, יודעים שנסיעה מסויימת לוקחת 30 דקות. אבל שוכחים שלוקח כמה דקות לרדת לאוטו, להתארגן, לצאת מהחניה, להגיע, לחנות, לחכות למעלית וכו׳. (וזה עוד בלי חיפוש חניה).

2. הערכות חסר בעבודה כדי לא להכעיס את הבוס, או התיחסות ליום עבודה ברוטו כאל נטו, כאילו אין הפרעות, הפסקות, איבוד ריכוז.

3. לא משאירים מקום לבלת״מים. נכון, הם לא צפויים ולא תמיד קורים, ואי אפשר תמיד להניח שתגלה שיש לך פנצ׳ר בבוקר. אבל במשימה גדולה, אפשר להניח שתמיד יהיה משהו שלא חשבת עליו. בין אם זו מטלה בעבודה או תכנון מסיבת יומולדת לילד.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתדל לזכור בעל פה דברים אישיים.

דברים של העבודה יש תוכנה לניהול משימות ואני משתדל לרשום שם הכל מפורט כדי לא לשכוח כלום.

יש לי קשב וטמטום ברמה גבוהה,אני צריך להיכנס למוד של עבודה כדי לעבוד מהר וטוב ולא סתם לבהות במסך.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי קבוצת וואצטפ שרק אני נמצא בה והיא עם נעץ (מופיע תמיד למעלה).

אני כותב לי שם משימות ודברים שאני שאני לא רוצה לשכוח וזה תמיד מול העיניים - כי זה וואצאפ 😏

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, D1winner כתב:

איך אתם מנהלים את הזמן שלכם?

בתושייה דייקנות ויעילות של מדינת עולם שלישי בקריסה.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, sperial כתב:

דרך אגב, ה-checklist קרוי בעברית "רשימת תיוג".

הוא אמר checkbox, לא list

דיי בטוח שהוא התכוון לריבוע שמסמנים עליו "וי" ברשימה, תיבת/משבצת סימון.. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני במה שקשור לעבודה עובד עם קבוצת וואטסאפ שלי נעוצה במסך למעלה.

מתחיל את הבוקר עם תפילין, ואז נהיגה לעבודה שזה הזמן הרפיה שלי, 

תפקידי בעבודה זה מנהל אדמיניסטרטיבי, כך שזה עבודה עם הרבה אקשן ככל יום זה משהו אחר, שזה משהו שאני מאוד אוהב.

בחיים הפרטים, אני משתמש ביומן גוגל, ותזכורת לטווח ארוך בkeep

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...