Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחלק את התpפקידים בין keep ליומן בדרך אחרת: Keep משמש אותי לתזכורות בנות דיחוי, נניח מתי להתקשר לחברת האשראי על מנת להאריך את הפטור מדמי כרטיס. הרי לא קריטי האם לעשות זאת ביום ראשון או שלישי. אני משתמש בו גם לתזכורות תקופתיות, למשל לשלם מקדמת מס הכנסה חודשית. לעומת זאת, את התור לרופא השיניים בעוד חודשיים אני רושם ביומן, עם תזכורת יום לפני ותזכורת שעתיים לפני, כולל באימייל, שאותו מובטח שאפתח לפחות פעמיים ביום. מנגנות התזכורות ביומן גוגל מצויין ושימושי מאוד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קם שעה קודם. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 52 דקות, discoTD5 כתב:

קם שעה קודם. 

גם אני. ואז נכנס לפורום והשעה עברה 😉.

• מצחיק 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, Sparrow420 כתב:

די בטוח שהוא התכוון לריבוע שמסמנים עליו "וי" ברשימה, תיבת/משבצת סימון.. 

סבבה, נתפשר על "רשימת תיבות משבצות סימון"...

שוב, המטרה העיקרית היא דווקא *להסיר* את הנושא מהמוח ולהפוך את המוח למין אינדקס בלבד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלנו קוראים לזה רשימת מכולת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עד לפני שנה וחצי היה לי הכל מסודר, צקליסט בסטיקי נוטס בטלפון והייתי תופר משימות, גם עבודה וגם אישי, חי לפי לוז מסודר ומוקפד של אימונים שעות עבודה ופנאי.

לפני שנה וחצי נולדה הבת השניה, מאז התחרבש הכל, אני לא יודע מה היה אתמול ואם יש שבוע בלי בלתמ שבגללו צריך לאחר/להבריז מהעבודה אני מתפלא.

הסטיקי נוטס? עם אותם משימות מלפני שנה וחצי 😂 קיבינימט

עברתי לסקייטבורד

פורסם

פעם הייתי רושם אבל גיליתי שאני עמוס מידי וזה גוזל לי זמן שאין לי 

היום מגיע כשעה לפני כולם, מתכנן לי את היום ורושם רק פגישות ביומן ומה שאני דוחה כדי שלא אשכח ובדרך כלל סוגר את הפער בלילה ובסופ"ש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 35 דקות, D1winner כתב:

עד עכשיו רוב התגובות היו במיקרו, מה לגבי המאקרו? תכנון חודשי / שנתי / רב שנתי?

יש לי תוכנית חומש למרות שמשם זה נעצר ולא מפורק (כמו שממליצים) לפעולות\צעדים\הכנה וכדומה אבל אני מדי פעם עוצר מולה ועובר עליה. 

ביום יום מנסה להכניס כמה שיותר משימות אבל בדרך כלל יושב על הפורום ואז הכל נעלם לי.. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, D1winner כתב:

עד עכשיו רוב התגובות היו במיקרו, מה לגבי המאקרו? תכנון חודשי / שנתי / רב שנתי?

את המאקרו בחלוקה לרבעונים אני משאיר לבוס בעבודה

בבית - אם שרדתי את השבוע, הכול דבש...

אבל בנימה רצינית יותר - עם 5 ילדים המאקרו מוכתב מראש בערך.

כל מיני כיוונים כלליים של חוגים מותאמים לכל ילד + רשימת כישורים בסיסית (אנגלית? שחייה? צחצוח שיניים לבד? you name it).

המשימות קיימות אבל השיבוץ מתבצע כשנפתח חלון הזדמנויות מקרי. 🤪

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בקיצור אתה אומר 'תתחתן'.

זה יסגור לך ניהול חודשי / שבועי / יומי/ שעתי / שניותי לכל רגע בו העיניים שלך פקוחות. 

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בתאריך 29.4.2022 בשעה 01:39, SlowRide כתב:

אני מוסיף זמן ספייר

לפני 21 שעות, Be roo כתב:

באפר זו מילת המפתח

החלק הכי חשוב. אני קורא לזה "ברוטו", ובכלל מגדיר את החיים שלי בברוטו, במקום בנטו (שלי נראה שכל מי שסביבי עושה). הדוגמא הכי ברורה היא של Be roo, עם הנסיעה שאתה מבצע שתמיד תיקח יותר ממה שאתה משער, בגלל כל ה"מסביב". אבל אני לוקח את זה לכיוונים נוספים- למשל, חלק מהסיבות למעבר של קניות אוכל באון-ליין (במקרה שלי מ"חצי חינם"), וזה עוד מלפני הקורונה, היא חישוב ה"ברוטו" שעשיתי בין הזמן, נסיעה, דלק (זניח) ובעיקר הגב שלי לבין השלושים שקלים שמביאים לי את המוצרים עד לדלת הבית. מעולם לא עניין אותי "להרגיש" את המוצרים ביד לפני שקונה, ולתפיסתי, אולי הזמן והדלק לא שווים שלושים- אבל אין מחיר לגב שלי.

בכללי, אני מסתדר יופי עם יומן גוגל, כולל רשומות חצי-שנתיות ושנתיות. בעיקר עובד הרבה עם תזכורות בעבודה שלי, למשל אם צריך להחליף מחשב לעובד במשרד אני ארשום את זה כתזכורת וזה עולה בזמן שקבעתי. כל השאר נרשם כ-Events, עם כל הנתונים שצריך- כולל לשתף את אשתי כמשתתפת באירוע (למשל אם מדובר על תור לרופא שאני רוצה שהיא תדע עליו, לצורך התארגנות על הילדים)

לפני 20 דקות, discoTD5 כתב:

בקיצור אתה אומר 'תתחתן'

אתה צוחק אבל בנימה רצינית, זה עובד נפלא אם אשתך מנהלת את עצמה כמוך. למשל אצלנו לרוב אשתי מנהלת את הזמן של הילדים ואני צריך לדעת שיש חוג\תור לרופא\יום הולדת לחבר. אז כמו שאני מיידע את אשתי בנ"ל, כך היא מצרפת אותי ל-Events שהיא מנהלת. והכי כיף זה כשגוגל שולח לך את המייל עם האירוע, הוא שואל אותך אם תגיע; אני תמיד עונה ב-Maybe...

בקיצור, Google Calendar.

פורסם
לפני כשעה, discoTD5 כתב:

בקיצור אתה אומר 'תתחתן'.

זה יסגור לך ניהול חודשי / שבועי / יומי/ שעתי / שניותי לכל רגע בו העיניים שלך פקוחות. 

הראיתי את ההודעה לאשתי

יצאתי עם רשימת מטלות.

פורסם
לפני שעה, discoTD5 כתב:

בקיצור אתה אומר 'תתחתן

בקיצור אתה אומר תדיח את עצמך ממשרת הניהול.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אאוטסורסינג.

במקביל אתה מנפח את החשיבות והקושי של המטלות שלך, כמו לעשות בשר על האש או לקחת את הרכב למוסך.

• מצחיק 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...