Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין לאמץ כלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, Mech Morphix כתב:

^שאתם מכינים או קנוי? אני תמיד הוספתי/גידלתי על טבעית של הנריס עד שנה ו2/שנה ו5 ואז עברתי רק ליבש. כאב בכיס ואוכל מלא מקום במקפיא אבל לדעתי נותן תוצאות

קנוי. בהתחלה היה אקאנה וחבריו, ואז התחילה תגובה בעייתית לאוכל יבש (הוא היה מקיא אותו, ואז אוכל חזרה). אחרי ניסיונות של סוגים/מותגים שונים עברנו לאוכל רפואי לתקופה. תוך כדי אחד המאלפים המליץ לשקול מעבר לתזונה טבעית שיכולה לעזור גם עם התגובות שהיו לו אחרי האוכל (קצת טנטרום וכאלה). השיפור היה גדול גם בפרווה, במשקל, מצב רוח וכו'.

לפני 8 דקות, Be roo כתב:

למה במרכאות?

שקלתי לעבור לתזונה טבעית, אבל מדובר בעלות כפולה, ועם הכמויות שטומי אוכל, זה סכום לא קטן. אם היה לי שיצו, אז אולי.

מה גם שזה דורש יותר התעסקות, מקום בפריזר, הזמנות תכופות וכו׳.

המרכאות כי זה עדיין בשר שעובר איזשהו בישול בתוספת ירקות ופירות. זה בהחלט לא זול והיה אפשר להוזיל אם היינו מבשלים.

מבחינת התעסקות, יש קצת יותר אני מסכים.

מקום בפריזר? מה זה? את מדברת על המקרר של הכלב? 😅

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 19 שעות, Be roo כתב:

לגבי בחירת מזון, אני החלטתי ליישם עם טומי מדיניות החלפות תדירה. לא להצמד לסוג מסויים. מכמה סיבות:

1. גיוון לכלב. טומי לא בררן, אבל אני אניח שגם לו נחמד לשנות מידי פעם.

2. חוסר תלות בספק כזה או אחר. תמיד יש בעיות אספקה (בטח בעיקן הקורונה) ונמאס לי לרוץ ולחפש בכל מיני חנויות.

3. ניצול מבצעים. לפעמים יש מבצע כדאי על שק מסויים, נחמד להנות ממנו.

4. נדיר אבל הכי מסוכן, למי שזוכר את פרשת רמדיה, תחלופה עשויה למנוע נזק ממזון שיש בו חסר עו עודף מסויים לאורך זמן.

אצלי הם מה זה בררנים, אוכל על בסיס עוף הם לא אוהבים, על בסיס בקר ככה ככה, הם אוהבים על בסיס כבש / דגים.

ובנוסף לזה הם שונאים שינוי אוכל, כל שינוי מתחיל בכמה ימים שהם לא אוכלים, או אוכלים מנות חלקיות מאוד.

לגבי חוסר או עודף, אז בחרתי באוכל שהוא מכיל גם כבש, גם סלמון, גם אורז, גם עדשים וכו', ככה שזה אמור להיות מספיק מגוון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מן הסתם זה לא מתאים לכולם.

אפשר לגוון במותגים ולהשאר עם אותו בסיס חלבון.

הבעיה בחוסר או עודף לא תלוי ברכיבי החלבון של מותג כזה או אחר. אלא בשינוי שהיצרן עשוי לעשות  בהרכב שעלול להביא לחסר ברכיב חיוני. יצרני מזון עושים כל העת שינויים מסויימים בנוסחה מכל מיני סיבות. ואומנם בהסיכוי קלוש, אבל בהצמדות לשק קבוע של אותו מותג הוא קיים.

• תוכן חדש...