Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, הסוללות האלה שקישרת אליהן טובות. הן יכולות לספק זרם בעוצמה של 20A, בדיוק כמו הסוללות האדומות שלך

לידע כללי, אספר לך שיש לסמסונג גם דגם שנקרא 30q - לסוללות מדגם זה יש קיבולת של 3000mah שזה 500mah יותר מהדגם שקישרת אליו. אבל זרם הפריקה המקסימלי שלהן הוא 15A. אני לא יודע מהי עוצמת הזרם הנדרשת עבור הצרכן שלך אז אני נמנע מלהמליץ על ה 30q

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שים לב שיש סוללות *עם* בליטה בצד ה+ וכאלו שללא הבליטה.   מהתמונה שהבאת לא ברור האם הן זהות בצד הזה.  אם באלו שלא עובדות חסרה הבליטה הנ'ל - זה בהחלט יעול להסביר מדוע העסק לא עובד.

פורסם

מצאתי טבלה עבור המנוע אצלך:

1548783425650-png.28395

בקיצור 14-17 אמפר כתלות ברמת הטעינה של הסוללה (=המתח שלה).

אגב, האם המנוע לא עובד בכלל בכלל עם הסוללות הסיניות? אם מנסים לתת רק מעט "גז", עם גלגלים באוויר, גם אז לא?

היות והמנוע הזה מבוקר מחשב, יש מצב שמה שמגביל פה זה בכלל הבקר שרואה נפילת מתח גדולה מדי מהסוללות בעומס.

• אחראי פורום
פורסם

תודה רבה.

אין שום תגובה, בהפעלה תקינה נשמע צפצוף ונדלקת נורה, במקרה הזה כלום.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

בדקת שהבליטה ב+ בולט מספיק כמו בסוללה הישנה? כי ניראה שאולי הוא לא בולט מספיק ולכן יש בעיית מגעים.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• אחראי פורום
פורסם

צריך עוד לשחק איתן סתם בשביל הסקרנות, אבדוק גם את זה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כך או כך הסוללות האלה לא מתאימות לשימוש בכלי הזה בצורה תקינה, אז גם אם תצליח להפעיל אותו איתן, אני בהחלט לא ממליץ להשתמש בהן.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...